Spletne zmenkarije – plačati ali ne?
Živjo,
Rada bi se dotaknila neke teme, ki me zanima. Kakšne izkušnje imate s plačljivimi ter brezplačnimi spletnimi zmenkarijami? Na brezplačnih so ponavadi bolj neresni, medtem ko za plačljive nihče noče plačati.
Po mojem skromnem mnenju je takole; res je, da vsakdo želi karkoli zastonj, vendar se vprašajmo; če greš na randi v živo, moraš plačati (če si moški) za pijačo, kino, ipd. Torej, zakaj naj bi splet bil drugačen, če pa ti za nekaj eur omogoča najti nekoga ok?
No, to je res le moje skromno mnenje:)
P.S. Kakšne imate kaj izkušnje z našimi stranmi, kot so ona-on.com, zmenek.si, ipd.?
Ne splača se plačati. Preverjetno na ona-on. Plačala brezveze.
Drugače pa v reali ni nujno zapravit denar: greš na sprehod in to je to.
SPoznavanje preko spleta: če ni srečanja v živo, kjer spet lahko zapraviš denar, nima smisla.
Na sploh slabe izkušnje s temi portali: na kupe avanturistov, poročenih, potem pa še samski obupanci. Tako, da med množico klikov je le težko najti kakega normalnega samskega.
Bilo je takih, ki so imeli prijetne izkušnje in tudi taki, ki so imeli manj prijetne. Če greš malo brskat po starejših temah na tem (in drugih) forumih je že ogromno napisanega.
Menda se je treba prebiti čez prvi naval in izbrati tebi zanimive, ne samo čakat, da te kdo izbere.
Ostalo naprej je isto kot v reali.
Menda 😉
V Slovenije je takšna majhna masa ljudi, da je na podobnih straneh 3/4 profilov umetno ustvarjenih (predvsem ženskih, ker so moški tista ciljna skupina, na katere najbolj “vžgejo” vizualni oglasi seksi mladenk), ki služijo kot vaba, tudi zasebna sporočila so avtomatizirana ,torej v naprej pripravljena. Torej, kdor si to plača, zelo malo pozna internet in principe trženja oz. oglaševanja, ampak je tista “zrela hruška”, na katero so čakali.
Pišeš na pamet. za portale, kot je ona-on to nedvomno en drži. profili žensk so zelo resnični, kar je razvidno tudi iz slik. Ni nobenih avtomatiziranih sporočil. Skratka, bluziš o sceni, ki je ne poznaš.[/quote]
Točno. Sem bila na Ona-on in sploh nimam slabih izkušenj. Spoznala sem veliko v redu ljudi in se ogromno pogovarjala. Če si iskren in pozitiven, tudi take privabljaš. Najlažje je reči, da so vsi čudaki. To sploh ni res.
Pišeš na pamet. za portale, kot je ona-on to nedvomno en drži. profili žensk so zelo resnični, kar je razvidno tudi iz slik. Ni nobenih avtomatiziranih sporočil. Skratka, bluziš o sceni, ki je ne poznaš.[/quote]
še huje je – niti ne razume neta niti ne zna pametno vsaj guglat
še huje je – niti ne razume neta niti ne zna pametno vsaj guglat[/quote]en sigurno realen
Ampak če datalabovi ekonomisti pravijo, da je treba plačati, je že treba plačati.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Se strinjam, brezveze plačevat, pa ja ženske drugače doživljate, saj imate izbiro. Na portalu sem pogledal 650 prijavljenih moških in 35 žensk pa še kake 10 od tega kosmatih, govorim za twoo..le kake so pa tiste ko se spuščajo v to?lahko pa vsakdo sam preveri. In ni se še zgofilo da bi ženska izbrala, pa če bi Brad Pit bil gor, ker jim ni treba pri takem razmerju nič. Torej ženske pobirate tiste ki so vaas izbrali, no to pa tko večina in posledično iskanje v nedogled. Skratka moj nasvet samo čim dalje od teh portalov pa vezo iskat tako kot so jo naši predniki………
S spoznavnimi portali imam slabe izkušnje.
Najbrž je res, da ženske te portale doživljajo drugače, saj so (vsaj po tem kar sem jaz slišal), velikokrat zasute s pošto do takšne mere, da izbira postane izjemno težavna. Pri moških je situacija ravno obratna, saj je potrebno biti zelo proaktiven pri iskanju in najbrž zaradi tega marsikdo hitro izpade obupan, pa čeprav temu v resnici sploh ni tako.
Še najboljša varianta spoznavanja je (pa kakorkoli klišejsko se že sliši), da si najdeš neko aktivnost in se poskušaš vključiti ali pa si sam ustvariš skupino znancev s katerimi nato te aktivnosti izvajate. Naj bo to tek, kolesarjenje, hoja v hribe ali katerikoli drug hobi. V takih skupinicah se vedno najde nekdo, ki je zanimiv, če ga pa slučajno ni, pa ima sigurno kakšnega prijatelja/prijateljico s katerim se poparčkaš… Tak način spoznavanja se po mojih izkušnjah najbolj obnese.
Absolutno ne plačat, naj propadejo vsi online zmenkarski portali v sloveniji, to ni šport za našo majhno državci, vsaj interni ne,… Samo denar znajo pobirat nudijo pa skoraj nič nam fantom. Ponavadi Fantov na takih straneh je okoli 90%, žensk pa okoli 10%, Pri nas na obali pa so te številke še hujše, bi rekel, 30% fantov in 2% žensk. Gledam profile na eni strani, kjer piše število všečkov in obiskov na določeno osebo. Punce imajo všečke od min 1.800+ (od grda do ne preveč lepa, do normalnega videza) do 7.000+ (lepa, huda, drzna na fotki), kar se tiče ogledov pa profili imajo ponavadi pol manj ogledov, kot pa všečkov, kar je precej sumljivo. Pri fantih npr. se všečki ponavadi merijo v stotinah, ogledi pa v desetinah. Saj to je vse skupaj brezveze, že samo statistika nam dosti pove. Online ne bo kruha. Sam sem na teh straneh že desetletja, in čeprav je bilo nekoč še nekaj komunikacije, in kakšen zmenek v živo, že dolgo ni tako, …Sedaj ni nič, sploh pa če nisi plačljivi član. Ni komunikacije, vsa komunikacija ki si jo lahko deležen so avtomatska sporočila in avtomatski odgovori, ki jih sistem avtomatsko izbere na random in pošlje. To niso več medčloveški odnosi, to je čista avtomatizacija, ki je, oprostite, EN DREK VREDNA!
Naj propadejo vsi zmenkarski portali zaradi mene, mene so že totalno desensitivizirali.
Forum je zaprt za komentiranje.