Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj me ignorira

zakaj me ignorira

Prosim za nasvet. Bila sem z moškim, ki me je nekega dne kar začel ignorirat. Ni mi povedal kaj sem mu naredila ne nič. Vse je bilo lepo in prav in me je kar vrgel na ignor. Poslala sem mu mail in sms in on nič. Vem, da je zelo čustven človek mogoče še preveč in vedno mi je stal ob strani zdaj pa kar naenkrat to. Manj bi bolelo, če bi mi povedal lej nisi mi všeč, nočem bit s tabo kot pa tole. Nisem navajena, da se nekdo tako obnaša do mene. Rada bi se pogovorila in on noče. Kaj mu hodi po glavi? nisem bila srečna z njim in ne bi ponovno bila z njim rada bi le, da sva v dobrih odnosih in, da razčistiva zadeve. Čeprav ga trenutno sovražim…naslednji trenutek ga bom imela rada in tako vsak dan. Nočem biti z drugim dokler ne razčistim z njim. Kaj naredit? ga pustit pri miru, ga poslat nekam, ga prosit ne vem! res nisem tega pričakovala od njega…

Glede na to da itak nočeš biti s njim, se mu najbrž ne da ukvarjati s tem tvojimi kopliciranimi občutji. Se mu pač zdi da lahko počne kaj bolj koristnega v življenju.

Mi tudi ne moremo vedeti kaj mu hodi po glavi. Zna pa biti težko v odnosu s takšnim, ki deluje tako otročje in te na takšen način skuša izsiljevati ali pa kaznovati.
Če noče, ga pusti pri miru. Bolj se boš obremenjevala, bolj bo on dobil vtis, da se mu splača tako obnašati.

Vsekakor ti priporočam, da dobro razmisliš za nazaj, če si naredila (ali morda nisi pa bi morala) nekaj kar je bil povod za trajni ignore. Predlagam ti, da če ti je res mar za tega človeka, da poiščeš pot nazaj do njega; ker ga ne poznam ne vem kako. Ali poznaš koga od njegovih bližnjih, imata skupnega kakšnega prijatelja, znance – morda bi od njih uspela kaj izluščiti vendar previdno s pridobljenim materialom. Med drugim si zapisala, da bi le rada bila z njim v dobrih odnosih, da ne želiš popolnoma nič drugega (npr zveze) – točno to mu moraš povedati, pojasniti. Vkolikor se ne bo odzval zrelo, potem pozabi nanj, je zgodovina ali bolje rečeno otročaj. Noče se pogovarjati s tabo, hm morda pa vseeeno čuti, da tega (rabi tebe) nikoli ne bo mogel imeti, morda boš delala le še večjo škodo, če boš brezobzirno drezala vanj, da se kar tako nekdo prične obnašati ni brez vzroka, toda kaj je dejansko v ozadju lahko zgolj ugibamo: morda ima drugo, morda mu je preveč težko povedati resnico, da se je pretvarjal in mu v resnici sploh nisi bila všeč pa te noče prizadeti (obstajajo ljudje, ki mislijo da samo besede bolijo, obnašanje pa ne). Kar pogumno do njega, kar si opisala je tako ali tako bedasto, povsem nezrelo in totalno egoistično (nekoga puščati v dvomih, ga obravnavati kot tujca), da ne rečem celo nečloveško. Kakšen pa je bil on do tebe, je imel v redu odnos do tebe ali si je privoščil več kiksov? V primeru, da si mu dala jasno vedeti, da nočeš biti z njim je za moje pojme najboljša izbira, da ga pustiš pri miru in poskušaš spoštovati njegovo odločitev/izbiro ter najdeš kaj boljšega, bolj uravnovešenega oz čustveno stabilnega.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Mi je pisal. Vse mi je zmetal v obraz si taka pa taka pa taka. On sebe ne vidi. Spet človek, ki vidi samo tuje napake in zvrača vso krivdo na druge, res otrok. Saj mi niti ni pomembno kaj vse je tvezil dovolj mi je, da sem prebrala, da hoče prekinit stike. To mi je dovolj. Hvala vsem za mnenja in nasvete ta zgodba je zaključena.

Zanimivo, da se je štorija razpletla v pičlih 3 urah.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

ahhh,… jst sem se pa mislil poglobit v problem. zdej greš pa lahko novim zmagam naproti. si mu saj zaželela, da mu želiš boljšo bejbo od tebe.

Saj si rekla, da bi ti bilo lažje, če bi ti povedal v obraz. Problem je le v tem, da ti ne veš, kako te on vidi in si upala, da tib o to povedal na bolj kulturen način. Konec koncev pa ti je povedal točno tisto, kar si želela slišat, samo z drugimi besedami.
Je pa zelo možno, da sebe res ne vidi. To pa je njegov problem, s katerim se bo verjetno za tabo še katera ukvarjala. Bodi vesela, da to nisi več ti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj si rekla, da bi ti bilo lažje, če bi ti povedal v obraz. Problem je le v tem, da ti ne veš, kako te on vidi in si upala, da tib o to povedal na bolj kulturen način. Konec koncev pa ti je povedal točno tisto, kar si želela slišat, samo z drugimi besedami.
Je pa zelo možno, da sebe res ne vidi. To pa je njegov problem, s katerim se bo verjetno za tabo še katera ukvarjala. Bodi vesela, da to nisi več ti.[/quote]
Biti v negotovosti je še hujše, kot slišati par grdih besed. Vsaj veš pri čem si in greš naprej.

zmedena samica jaz sem mu poslala sms in sem si mislila, da itak ne bo odpisal in sem se odločila napisati na forum potem pa je on meni poslal mail. popay ne vem,če bo našel katero, ki ga bo tako ljubila in ga podpirala in mu stala ob strani. Jamral je kako najde vedno neke, ki ga ne spoštujejo potem pa on ni spoštoval mene. Pa izgovori tvoja leta so problem pa to pa ono. Ker sem pač toliko mlajša. To meni ne predstavlja nobeno oviro. Marko stvar je v tem, da je on opisal sebe in problem je v tem, da taki ljudje še mene nalezejo s to njihovo pretirano čustvenostjo in labilnostjo, da ne vidim potem niti sama več razsodno stvari. Njega res premetavajo čustva po enem tednu mi je povedal, da je zaljubljen noro zaljubljen in da kaj takega še ni čutil. Potem, da ne ve kaj čuti in potem je spet zaljubljen. Vem, da mi je v jezi danes vse to napisal. In ja sem vesela, da to nisem več jaz in da se mi ni treba več ukvarjati z njim!

Ojej, le kje si to čustveno razvalino staknila, res bolje zate, da nimaš stikov oz kakor si že sama prepoznala, ti je le povzročal zmedo v glavi in v tvojem (predvidevam, da urejenem) življenju. Pri sebi bi si naj psiho prepucal, ne pa išče žrtve da se lahko na njih sprošča in dviga ego. Res si kaj boljšega vredna. Grde besede – hm, včasih res ne gre brez njih, toda so mnogo več vredne kakor da jih sploh ne bi bilo, nobenih pravzaprav….to je šele potem štala.

Je pa zelo možno, da sebe res ne vidi. To pa je njegov problem, s katerim se bo verjetno za tabo še katera ukvarjala. Bodi vesela, da to nisi več ti.[/quote]
Biti v negotovosti je še hujše, kot slišati par grdih besed. Vsaj veš pri čem si in greš naprej.[/quote]

Res je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Včasih ne moreš narediti ničesar več in ostane negotovost. Nisem pristaš pljuvanja in metanja besed v obraz. Bolje, da ostanejo neizrečene kot da se gre pod nivojem zdrave pameti.

No, zdaj je to tudi odvisno kaj so za koga grde besede (lahko, da so le odraz resnice in niso niti malo grde), sem pa mnenja, da je veliko slabše, ko se po več let fura nerazumljiva ignoranca ali celo izmikanje pa se “žrtvi” niti malo ne sanja zakaj. Ko se kaj takšnega dolgo vleče, je vsak pripravljen kakšno “oreng grdo” požreti, da lahko gre nemoteno dalje.

Lahko definiraš nivo “zdrave pameti”?

Manipulativen človek in ne čustven, ki bi te rad “uravnaval” in oblikoval po lastnih željah, kaj bi ti morala biti v relaciji do njega. Očitno si prizadela z nečim njegov ego. Morda nisi bila dovolj odzivna, če si mu recimo bila všeč, nisi se obnašala po njegovih pričakovanjih, nisi se družila s “pravimi” ljudmi. Torej vsa sreča, da si se ga znebila, če te želi kaznovati z odtegnitvijo pozornosti in brezbrižnostjo. Torej pusti ga pri miru (ne kontaktiraj ga več), drugače pristajaš na njegovo igro, kjer si želi, da padeš na kolena, se opravčuješ za neke navidezne “grehe”, ker si przadela “njegovo veličanstvo”. Takih ljudi se je dobro izogibati.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

No, zdaj je to tudi odvisno kaj so za koga grde besede (lahko, da so le odraz resnice in niso niti malo grde), sem pa mnenja, da je veliko slabše, ko se po več let fura nerazumljiva ignoranca ali celo izmikanje pa se “žrtvi” niti malo ne sanja zakaj. Ko se kaj takšnega dolgo vleče, je vsak pripravljen kakšno “oreng grdo” požreti, da lahko gre nemoteno dalje.

Lahko definiraš nivo “zdrave pameti”?[/quote]

Grde besede so grde, zame osebno poniževalni nivo, ko spoštovanje zataji. Resnico se lahko pove na čisto miren, preprost način. Res pa je, da imamo različne predstave o resnicah. V določenih trenutkih sploh ne vidimo jasne slike, mnenja se lahko močno razhajajo in zato pride do kratkega stika. Če se več let dogaja izmikanje, potem tudi izliv gnojnice ne bo prinesel odrešenja.

Zdrava pamet mi pravi, da delaj drugim tisto, kar želiš, da drugi delajo tebi.

Lahko definiraš nivo “zdrave pameti”?[/quote]

Grde besede so grde, zame osebno poniževalni nivo, ko spoštovanje zataji. Resnico se lahko pove na čisto miren, preprost način. Res pa je, da imamo različne predstave o resnicah.
[/quote]

Mešaš vsebino s pristopom (beri: grde besede se lahko izrečejo mirno oz lepe na nemiren način) 😀
Tisto o nivoju zdrave pameti pa sploh ne kupim, onemogoča rast.

Ničesar ne mešam, to je moj pristop. Zame dobra vsebina lahko izzveni zaradi slabega pristopa. Lahko pa dober igralec slabo vsebino proda z dobrim pristopom:). Vse je mogoče. Grde besede se ne pozlatijo in se nikoli ne bodo.

Sledim altruizmu, pomembna mi je tudi sreča drugih. Ne rastem, če drugim želim in delam slabo.

Ničesar ne mešam, to je moj pristop. Zame dobra vsebina lahko izzveni zaradi slabega pristopa. Lahko pa dober igralec slabo vsebino proda z dobrim pristopom:). Vse je mogoče. Grde besede se ne pozlatijo in se nikoli ne bodo.

Sledim altruizmu, pomembna mi je tudi sreča drugih. Ne rastem, če drugim želim in delam slabo.[/quote]

Še v celofan se zavij, da boš bolj šla v promet xD

Sledim altruizmu, pomembna mi je tudi sreča drugih. Ne rastem, če drugim želim in delam slabo.[/quote]

Še v celofan se zavij, da boš bolj šla v promet xD[/quote]

Pa mašno gor, a ne:)). Ah zmedena, meni se ni treba prodajat:).

Še v celofan se zavij, da boš bolj šla v promet xD[/quote]

Pa mašno gor, a ne:)). Ah zmedena, meni se ni treba prodajat:).[/quote]

Hehe…lahko rdeče pero v rito 😀 Kaj se ne prodajaš, pišeš že tako kot da je vse le v relacijah ponudbe in povpraševanja oz tudi tvoje vsakodnevno filozofiranje precej spominja na sodobni marketing 😀

Kot si sama rekla, včasih nam čustva, občutki zameglijo pogled na resnico in tudi v tem primeru je verjetno šlo za nekaj takega. Verjetno je tudi ta fant upošteval tvoj zgornji stavek, saj je sam bil v prepričanju, da ga to dekle ne spoštuje, zato ji je to “lepo” vrnil nazaj.
Kar sta imela, tako ali tako ne vemo. Vemo pa to, da je človek, ki sam sebe ne spoštuje, zelo občutljivo bitje, tako zelo, da vidi grožnjo in nespoštovanje tudi tam, kjer ga ni. Si ga pač sam namisli oziroma si kakšno stvar narobe razloži in si potem ne da dopovedat, da ni tako, kot on misli, da je.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Skratka vesela sem, da mi je pisal ker zdaj vem kaj je na stvari. Boljše to kot, da me ignorira. In po njegovem sem jaz naredila napako, da me je začel ignorirat. A koliko je on napak naredil pa sem mu vedno pogledala skozi prste, ker mi je pač pomenil toliko. Mah brezveze vse skupaj nekega dne bo samo še bled spomin. Gremo dalje. Hvala vsem.

Matjažko, včasih se zgodi, da te malo pokritiziram :)), ampak tole je odlično napisano.

Manipulativen človek in ne čustven, ki bi te rad “uravnaval” in oblikoval po lastnih željah, kaj bi ti morala biti v relaciji do njega. Očitno si prizadela z nečim njegov ego. Morda nisi bila dovolj odzivna, če si mu recimo bila všeč, nisi se obnašala po njegovih pričakovanjih, nisi se družila s “pravimi” ljudmi. Torej vsa sreča, da si se ga znebila, če te želi kaznovati z odtegnitvijo pozornosti in brezbrižnostjo. Torej pusti ga pri miru (ne kontaktiraj ga več), drugače pristajaš na njegovo igro, kjer si želi, da padeš na kolena, se opravčuješ za neke navidezne “grehe”, ker si przadela “njegovo veličanstvo”. Takih ljudi se je dobro izogibati.[/quote]

ha ha poznam enga tazga, nepoboljsljivi 🙂 vseskozi filing da mu ni do mene.ko sem spoznala enega resnega sem se s tistim nehala dobivat.potem pa kar kako lahko tako skenslam neki tko lepga med nama.ha? potem sem cez cas zacela dobivat smsje kako sem taka pa taka, na izi, kako da ne delsm zagreto faks..da se druzim s samimi luftarji ki uzivajo prevec in zivijo iz danes na jutri, motil ga je tut to da sem tok nasmejana punca lol… jz sm se samo smejala a na en nacin niam mogla dojet kako on vidi na meni le to, stvari ki se ga ne ticejo oz.jih vidi tudi na napacen nacin ..vseskozi sem se trudila pokazat v “lepi luci”. Potem pa kar neke kazni pa igrice ego trip k jih sploh zastopila nisem…pa igra drop it like its hot.. nakoncu ko sem vedela da se le igra pa prbije kako nisi vidla da sm mel resne namene da iscem punco ha ha ha. sori, premal si se potrudu, ne pa da sem jz zajebala z ne dovolj pozorno odzivnostjo… no temu se sedaj lahko le smejem :):)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close