Mojemu frendu, ki ga ni več…
https://www.youtube.com/watch?v=b9fzHBJU1Oo
Mislim, da bo zdaj 6 let…kaj te ni..niti tvojega groba ne poznam..evo pesmica zate..
Kako prazen je ta svet brez vseh, ki sem jih imel rad in jih več ni…
Čas je…da se tudi jaz poslovim od tu…ker itak samo še jaz držim ta čvek gor zgleda…mejte se…nimam več volje..energije…prazen sem..moj forumski alterego je mrtev..
Malo smo se za.jebavali..malo resno pogovarjali…hecno je…da tudi v reali ljudje mislijo, da se za.jebavam, ko povem po resnici…in obratno…
Če sem koga užalil…mi je žal…
Ta čvek mi ne da več zadovoljstva…nekoč sem tu našel nekoga…pa izgubil..potem sem mislil, da se bom ozdravil, če se bom trudil biti nekaj…kar v resnici ne želim biti…ampak ne moreš skriti, kaj v resnici si…ne moreš zatajiti…ker ti notranji glas ne da miru…in jaz zadnjih nekaj let vozim v napačno smer…Čas je..da spet zaživim kot človek, ne pa kot užaljen mestni postopač in ljubitelj nočnih zabavišč..
Vi pa nadaljujte…igrico…
Zalostno glede prjatla… ce bi vedel… vedela… bi ravnal/a drugace… a igra gre naprej… igralci pa … se menjajo, odhajajo …
Men se zdi da mi MON omogoca krepitev karakterja ker ko kej vprasam, preberem vidim da je 10% komentarjv res dobro namernih, ostalo je izživljnje ki lahko prizadane ce se takoj ne zavem njihove majhnosti (anonimnost in se kaj).
Na tebi/meni je komu pustim blizu.
Igraj dalje tam kjer si, po najboljsih moceh in znanju.
Lp M 🙂
Vsem ne, ampak temu se pa je.
Sadni , ne poruši se vsem moškim svet, če ga ženska zapusti.
No, če je že omenjal tega prijatelja, bi pa lahko kak stavek več napisal.[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.