Na svetu je očitno preveč neumnih moških
Saj to so tipične ženske, samo zgledajo pač nadpovprečno(delno tudi zaradi vseh dodatkov :))…
Ravno o tem kar je dater govoril v drugi temi. Tipi pa pač mislimo/jo z spodnjo glavo, ker nam je to narava dala, pa saj nas k sreči dokaj hitro mine 🙂
Svet je pač poln dedcev, ki znajo babe samo kupovat. Ki jih nobena ne bi nikoli povohala, če ne bi bili polni keša. Obstoj takih tipov goldiggerke enostavno izkoriščajo. je.bi ga, če je nekdo nagravžen 50-letni debeli dec, ki je poln keša, mora babe pač kupit. Grd dec sam po sebi ni zanimiva pojava, če ima zoprn karakter pa sploh ne. Takega reši samo obstoj takih bab.
To gre eno zd rugim, stari dedci s polno keša in te kvazi-lepotice, pratnega karajterja in bolj rkatke pameti, ki rabijo dost tujega keša za svoje potrebe.
Ja šit, ena ma 33 let. Multinicka pa njegova vajenca lahko še kap :))
Mah, te bejbe sploh niso neumne. Če jim tko odgovarja – kdo smo mi, da bomo pametovali.
Jaz sicer take ženske ne morem obravnavat kot Žensko, se mi pa v končni fazi ne zdi nič narobe, če je zunaj tok premožnih infantilčkov, da jih rajca že to, da jim kupujejo drage stvari. Saj so na koncu vsi zadovoljni.
Forum je zaprt za komentiranje.