Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spet sperma

Spet sperma

Glede na to, da je tu precej tipov me zanima naslednje: Koliko vas je poskusilo svojo spermo? Ker če želite od svojih žensk, da vam spermo poglotne, potem ste jo menda poskusili tudi sami. Je tako ali ni?

ne vem zakaj jo je treba pogoltniti, ??? Tip bi mogel končati v muco, potem pa vse tisto kar ven teče in se cedi , lepo polizati, pa naj se potem kateri javi…

ce vaju to zanima, naredta preizkus doma, ko mu ga lepo obdelata, nemudoma takrat si zazelta njegov poljub, ko bosta se mal okol ust in v ustih “paconasti”, pa da vidimo kolk bo zagret, če je taprav bo, če ni, bi jaz drugic mal premislila kot bi se z njim se tko po njegovo igrala.Enak pa vidve, si upata polizat prst, ko sta ga mal prej mele v svoji muci, ce si, pol lahko enak zahtevata od njega, če si to ne, bodta rajs tih.

Jaz sem jo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Huh, jaz pa to večinoma počnem. To ima svoj filing. Poližem jo in potem se strastno poljubljava. Kaj češ, 100 ljud – 100 čudi! 😉

Nekateri kakajo in lulajo po telesu drugega,potem pa vsebino poližejo in se z njo masirajo,mislim s spermo in…

Prav nič novega nisi povedala. Enim se pa te pač stvari gabijo.

Ej, sam tega pa ne kapiram: zakaj pa se sploh igrate tako kot hoče fant, če vam ni do tega? Al pa če se vam tip (in njegova sperma) gnusi?

veš, včasih je prav, da ustrežeš svojemu, tudi če ti ni najbolj do tega, ker ga pač imaš rada in bi najbrž dala marsikaj zanj, zakaj pa ne takšno malo “žrtev”. najbrž bi tut on zate naredil kaj, kar mu ni ravno fetiš. tko pač je.

končal, se zalizal, probal, ni bav bav…:))

Meni je to nekaj čisto normalnega, da se poljubljava po tem ko mu ga jaz fafam ali pa on meni muco liže…

to mam najraje

Jaz sem na spermo navadil mačka. Naravnost jo obožuje. Svežo in toplo.
Ko se spravim masturbirat in maček to opazi, se takoj usede zraven mene in čaka na porcijo.

Lp
Stane

Hahahahahaha

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Hahahahahaha[/quote]

Razumljivo – recesija je, cene grejo gor, denarja vse manj in manj, mačka pa je potrebno nekako nahraniti :))

Bruhuhu s takšnimi prispodobami.

Kaj se zgražaš… a si moraš res vse v živo predstavljat?

A veš da Superman v resnici ne leti?

Kaj se zgražaš… a si moraš res vse v živo predstavljat?

A veš da Superman v resnici ne leti?[/quote]

Kako ne leti?:) Dej ne mi ubit teh lepih predstav:).

daj odrasti že 🙂 Tud Božička ni in jebene zlate ribce ne izponjujejo želja
Na ražanj z njimi…

Mene čisto zanimalo in sem jo preizkusil.

Moja izkušnja je pa taka. Pri orali je moja nadvse razgreta, tko da kar priteče vse popapca. Pa me je zanimalo kakšnega okusa ma ta tako opevana sperma. In nič, pošpricam jo po trebuhu in joških, ko sva oba končala in se spravim na delo . Lepo poližem in zadržim v ustih , nakar se strastno zaliževa in pokasirava vsak polovico. Ne boste verjeli, da sva preživela oba. Strinjam se , da ma šnicel boljši okus,samo tud sperma ni tako nagravžna kot eni opisujete. Se pa strinjam , da enim pač ni všeč okus. Tudi men čaj smrdi in ga ne pijem. A zato ga ne smejo še ostali ?????

Samo čakam, da postaneš še serator.

Probal sem polže, žabe, kačo in še marsikaj, česar drugi ne bi vtaknili v usta, tiča imam pa prekratkega, da bi probal.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

lahko bi kaj delal na “tehniki” … kosmodisk pa to – za gibčno hrbtenico ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

lahko bi kaj delal na “tehniki” … kosmodisk pa to – za gibčno hrbtenico ☺[/quote]
Pa eno rebro ven. Bemu zredil sem se!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close