Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Avsstralska nadaljevanka iz 80ih

Avsstralska nadaljevanka iz 80ih

Se kdo spomni naslova avstralske nadaljevanke, ki smo jo gledali nekje v osemdesetih? Ko so eno žensko porinili med krokodile, a je preživela in se maščevala? Naslov, ime igralcev, karkoli pomaga.

TARA

to mi pride na misel, je bila pa dobra nadaljevanka.

Vrnitev v paradiž. Prvi 4 deli vem da so bili zelo zanimivi, potem pa so posneli še cca. 250 nadaljevanj, pa je postala ena velika limonada.

Jaz se jo spomnim a žal ne tudi naslova. Je imela takrat iznakažen obraz in človek, ki jo je rešil, ji ga je nato popolnoma spedenal in postala je drug človek. Po popolnem okrevanju se je vrnila, da se maščuje tipu, ki ji je to storil (mislim, da je bil mož).

lp

Ja, točno, Vrnitev v paradiž.

A sem jaz zadela z naslovom? Je to to?

jest vem, jest vem …

to je bilo pa nadaljevanje:

Mislim, da si in da se je nadaljevanki tako reklo.

Ja, to je to. Return to eden, zdaj se spomnim.

Hvala!

Ko si me glih potegnila nazaj v 80 leta, pa še v 90:
– Pod krinko
– Dempsey and Makepeace (nekaj takega)
– Dinastija
– Sever in jug
– Prevzetnost in pristranost
– Naša krajevna skupnost

pa še to smo imeli samo 2 programa (Slo1 in Slo2), pa se mi zdi da je bila izbira bolša kot danes. Vsak petek je bila ob 20.00 nadaljevanka in sem jo komaj čakala.

zdaj pa tale šrot:
– Lepo je biti sosed, Big Brother slavnih,…

Madona sem stara…..

Pa Delo na črno.

Vrnitev v Eden

Pa uni glavni igralki v nadaljevanki Vrnitev v paradiž je bilo ime Stephanie Harper :))

Un ta hud tipček je bil pa Greg Marsters : ))

Oni nam Taro in Vrnitev v paradiž, ter Meggy in Pisem ptic trnovk, mi pa njim Meto pa Cvetje v jeseni za naše izseljence.

Dobra trampa, ni kaj.

Super, super!!!!!

Jaz sem nedavno iz nostalgije ponovno gledala nekaj teh starih nadaljevank – sever in jug, vrnitev v paradiž, prevzetnost in pristranost, a moram žal reči, da so mi bile v bistvu dokaj zanič v primerjavi z novodobnimi – dr. House, True blood, Dexter, Gospodinje, etc. Kaj pa vem, v tistih starih je vse pocukrano, dolgočasni dialogi, … V moji mladosti pa so se mi zdele super in sem tudi komaj čakala, kda bo naslednji del. Mimogrede, Jakesova knjiga Sever in jug je neprimerno boljša od nadaljevanke, niti slučajno tako sluzasta in pocukrana.

A si me mogla prehitet:) Sploh prvi del je bil carski, sem bla na frišn zaljubljena in je bla to prva nadaljevanka, ki sva jo skup gledala. Oh, kaki fajni spomini.

Kje bi lahko snela drugo sezono Vrnitev v paradiž??? Pa tko rada bi spet gledala:(

http://www.imdb.com/title/tt0423723/

to je link, ampak ne vem, kje lahko snamem:((…no, običajno loudam iz partisa, tega pa ne najde:(

Koliko vem, so to žajfnico posneli sprva l. 1983, nato pa še leta 1986. Poskusi na bitsnoop.com, če je kaj od tega med torrenti 🙂 Return to eden 1983 in Return to eden 1986 pa podnapisov v slo najbrž ne bo.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ko je bilo ob sob. popoldne Blakovih sedem, se je vas izpraznila … čista tišina, vsi otroci so doma gledali.

Drugače pa se je meni v srce usedla Sonce tudi vzhaja … Ni bila pa tako kultna kot zgoraj naštete.

ufff, nekaj mi louda:)…če mi uspe, imaš kavo v dobrem:)

ufff, nekaj mi louda:)…če mi uspe, imaš kavo v dobrem:)[/quote]

🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

mene pa zanima, če se morda kdo spomnu slovensko nadaljevanko iz 90.

V mislih mi je ostal naslov: Otroci iz 7. razreda

šlo se je o osnovnošolcih, vem da so snemali po celi Sloveniji

kok se spomnem je blo namenjeno bolj za mladino

lp

Return to Eden-Vrnitev v Paradiž

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close