Prijateljstvo
Ne vem, ampak po mojem nimaš pravega pristopa.
Težko si predstavljam, da bi katero zamikalo, da bi se kaj bolj resno pomenila s tabo.
Poskusi raje na kakem portalu za iskanje. Naredi si profil, napiši o sebi, kaj počneš v življenju, hobije, kaj iščeš, tvoja pričakovanja. Če pa že iščeš tule gor pa tudi naredi zanimiv oglas. TOrej, da kaj poveš o sebi, kaj počneš v lajfu in te zadeve in pa seveda tudi kakšno žensko iščeš.
To, kar si ti napisal, je čisto brezveze. Zakaj bi ženska pisala nekomu, ki ni nič napisal o sebi, če pa je na raznih portalih na kupe tipov, ki so se vsaj malček potrudili in nekaj napisali o sebi?
Pa to,kar počneš, bi ženske označile, da se niti malo ne potrudiš, zato se jim ne da več odgovarjat.
Če so tile tvoji oglasi zate trud? Potem je res kriza. Namreč ob tvojih oglasih po mojem večina misli, da si tako len, da se niti malček nočeš potruditi.
Veš na raznih portalih je na tisoče samskih tipov, ki tudi iščejo in večina se dosti bolj potrudi kot ti.
Pri vseh tvojih izkušnjah te čudi, da ni univerzalnega nasveta, kako nekoga osvojiti? Aja, po tvoje smo itak vse ženske enake, a ne? Ne me smejat…
No, mojster, kako osvojiti katoličanko?
No, ne bom govorila za večino, ampak meni se zdi prilično nepismen. Zdaj, koliko je tip len ali nesposoben, niti ni važno, rezultat je … nikakav.
No, ne bom govorila za večino, ampak meni se zdi prilično nepismen. Zdaj, koliko je tip len ali nesposoben, niti ni važno, rezultat je … nikakav.[/quote]
To, da mu ne uspe niti enega stavka napisati, kjer ne bi bilo več kot tri napake, seveda tudi veliko pove o njem :). Ampak saj mogoče se pa trudi in je to vse, kar zmore :).
Pozdravljeni!
Sem 28 letni fant. Sem preprost, pošten, potrpežjiv, deloven fant, ne kadim in ne pijem. V prostem čas rad priživi v naravi, sprehajanje, košarka, rad pogledam kaki dober filmi ali pa serijo, glasba, zanima me tehnične stvari pa še kaj bi se najdlo. Želim spoznati partnerko staro od 25 do 31 za prijateljstvo oz. resno zvezo, ki je poštena, prijazna, iskrena,ve kaj hoče v življenju ima rada otroke in si želi ustvariti družino. Da ji v življenju veliko pomenita družina, vrednota, iskrenost. Lepo bi bilo če bila imela krščanske vrednote in je nekadilka. Sem bolj mirne narave in me razni žuri ne zanima, bi bilo fino da mi je partnerka v tem vsaj malo podobena ni pa pogoj.
Piši,na zs pa izveš kaj več
No, ne bom govorila za večino, ampak meni se zdi prilično nepismen. Zdaj, koliko je tip len ali nesposoben, niti ni važno, rezultat je … nikakav.[/quote]
To, da mu ne uspe niti enega stavka napisati, kjer ne bi bilo več kot tri napake, seveda tudi veliko pove o njem :). Ampak saj mogoče se pa trudi in je to vse, kar zmore :).[/quote]
Kot pri meni, ko je neka punca hotela priti preko oglasa v stik z mano. Vse lepo in prav, če tisti njen oglas ne bi bil zmazek. Vprašal sem se, ali si me res želi spoznati, če se pa niti nekaj stavkov ni potrudila napisati kolikor toliko slovnično pravilno. Kakopak se ji nisem odzval. Je pa bil hec, ko so mi zaradi tega očitali da sem gej, češ da sem spustil potencialni seks zgolj zaradi tega, ker je bil oglas zmazek. Očitno je današnjim fantom glavno le, da ima ona vagino med nogami. Pa neka ženska mi je ravno na tem forumu histerično pisala, da če se tisti zaradi zmazka od oglasa nisem odzval, potem bolje da se ji nisem javil.
Takole, tudi jaz menim, da s takim oglasom ne bo uspeha. samski87, raje poskusi na iskreni.net in KatStik.
Forum je zaprt za komentiranje.