Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Poštna nakaznica?

Poštna nakaznica?

OK, eno vprašanjce – nekomu moram poslati nekaj z poštno nakaznico. Kaj to je, koliko stane, kaj je treba izpolniti in reči na pošti?

LP

Greš na poštno okence in rečeš.” prosim, poštno nakaznico”, zelo enostavno! Vpišeš, kar piše, da moraš, daš denar, kolikor si napisala in še za poštnino, se zahvališ, posloviš in greš.

Pa to na tisto okence za sprejem/oddajo pošiljk in pisem verjetno? Koliko pa pride poštnina?

LP

aannaa – a ti norce briješ iz nas?

Nee, sploh ne, sam res ne vem, pač ne hodm na pošto, ne spomnm se, kdaj sm nazadne bla… Dons se vse z netom dela…

Jah, pač, tut taki obstajamo.

Pa poglej na spletne strani od pošte, a ne, pa če ni gor napisano, pa majo gotov kak e-naslov pa jih po tistmu vpraš, če res ‘dons vse z netom delamo’. Eni očitno bolj slabo.

Sej sem bila na njihovi spletni strani, pa sem v njihov iskalnik vtipkala “poštna nakaznica” in ni bilo zadetkov.

Ni važno, se bom že znajdla. Drugič bom pa raje premisnla preden tu kej vprašam, ker očitno namesto uporabnega odgovora raje malo kritizirate, a ne Mimogrede?

LP

No, če bi se ti dalo moj odgovor upoštevati, bi se mogoče izkazal za uporabnega. Sem ti poiskala, ko si že sama nisi:

Tule lahko pošlješ vprašanje in ti bodo kot obljubljajo odgovorili. Upam, da bo link delal.

Sem že sama uredila.

Vseeno hvala.

LP

Na to temo sem naletel, ker sem iskal, kaj to sploh je poštna nakaznica:)
Rad bi se zahvalil za nekaj informacij. Rad bi tudi izrazil nestrinjanje z komentatorji, ki namesto odgovorov stresajo neko slabo voljo in frustracije. Ali se s tem počutijo bolje? Menim, da se tako v veliko primerih zavarujejo pred razmislekom in odgovora sploh ne vedo, želijo pa izgledati pametnejši. Prosim ne poskušajte učiti ljudi naj ne sprašujejo, čeravno ne znate odgovoriti. Menim, da je to slabo za družbo. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close