Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek velike punce vs male punce

velike punce vs male punce

V enem izmed postov je ena gospodičnica napisala, da so velike punce kobilaste, majhne pa sladke. Predvsem me je dodobra nasmejala. Kaj pa drugi menite?

Da ima dober smisel za humor? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Menim, da je ta izjava brezveze. Itak pa bo večina žensk zagovarjala tisto višino (kot vse druge fizične lastnost), katero ima sama. Tako da majhne punce, ki žalijo višje, zagotovo niso zadovoljne s sabo. Prav tako kot višje žalijo majhne, same sebe pa povzdigujejo z argumentom, da so vse manekenke višje. Ko da bodo zaradi svoje višine že takoj manekenke.
No lahko je punca še tako majhna, ampak če ima robate poteze in hodi kot en kavbojc, je precej manj sladka od kakšne višje z lepim obrazom in ženstvenimi gibi.

Poznam tako moške ki so jim všeč precej visoke, nad 175 cm, kot tiste, ki imajo raje pod 160 cm.

Ja. 🙂
To naj raje prepustijo moškim, da bomo ocenili katera je sladka in katera je bolj kisla, pa čeprav je majhna. 🙂

Tudi majhne sčasoma zrastejo, …nekaterim tudi čez glavo:)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ja, baje so majhne ženske bolj glasne. :))

Ce so ti vsec visoke, ostani pri svojem prepricanju, ker bos ti z njo. Ce so ti vsec majhne, se tudi ne pusti prepricati drugacnemu mnenju. Kar je v ljudeh v resnici privlacno, sploh ni velikost, ampak skladnost in sarm.

majne imajo velike kot postonjska jama
velike pa imajo lepčkane, majne in zelo lepe češplice…
to sem probal že večkrat, tko da………………..
pa ne ti men zdej pisat, da mam mejhnega…………..

Majhne so luštne, velike pa fejst:)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Jaz pa sem 165cm in priznam, da bi bila rada nekje med 170-175. Zdaj kar naprej poslušam kako sem majhna :(. Kup zbadljivk na moj račun.
Verjamem pa, da katera majhna ne upa priznati, da bi bila rada višja in raje žali visoke ženske s tem, da jih označi za kobilaste.

nobene ni tako majhna, da se je nebi dalo še malo tlačit
in nobena tako dolga, da se je nebi dalo še nategnit

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Odvisno kok visoka je. Nad 180, pa da potem da še petke gor ni nič drugega kot kobila.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sadni je pa bolj majhen pa ima komplekse pred visokimi ženskami. Ali pa ga je ena visoka zavrnila :).

isto kot jaz le, da se ne obremenjujem preveč s tem……………sem se pa, ko sm se še z motorjem drajsla, ja ta krat pa nisi v prednosti če si majhen, priznam:)

Ne vem, na katerem planetu ti živiš, ampak jaz sem tudi te višine, pa me še nihče ni zaradi tega žalil. Višina od 165 do 170 cm je srednja in praviloma najlepša za žensko. Jaz sem s svojo višino zadovoljna in je ne bi menjala, pa tudi ne žalim visokih žensk. Nekaterim paše višina, druge delujejo res malo štorasto, vse je odvisno od hoje (elegance).

Med mojo najnizjo in najvisjo ex-punco je vec kot 30cm razlike. Ocitno mi visina zenske ni nek pomemben kriterij. Res pa, da je bila se vsaka vsaj 10cm nizja od mene; zgolj nakljucje. A vi diskriminirate po visini?? lol

Ne vem, na katerem planetu ti živiš, ampak jaz sem tudi te višine, pa me še nihče ni zaradi tega žalil. Višina od 165 do 170 cm je srednja in praviloma najlepša za žensko. Jaz sem s svojo višino zadovoljna in je ne bi menjala, pa tudi ne žalim visokih žensk. Nekaterim paše višina, druge delujejo res malo štorasto, vse je odvisno od hoje (elegance).[/quote]
Kako smo lahko nekateri moški srečni, ker izbiramo v rangu najlepših žensk. 🙂

Tudi vsi moški niso visoki. Prej bi rekla, da jih je več tistih nižjih od 180 cm.

Se je oglasila kobila ? :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Višina ni povezana s tem, da je n ženska bolj ali manj kjut, vsaj jaz v tem ne prepoznam popolnoma nobene korelacije. Sem pa tekom številnih treningov, tekem pogosto dobila vtis, da imajo višje punce slabšo koordinacijo napram tistim z nižjo – lahko, da se motim 🙂

Malo za šalo, malo za res:

[img]http://24.media.tumblr.com/cde23bab4daccbd8b48e7a08164ae7b0/tumblr_mpy8v0ZgKj1sqkobto1_250.gif[/img]

[img]http://24.media.tumblr.com/8fb3c5a06b10b9d231b79badf9809ae8/tumblr_mpy8v0ZgKj1sqkobto2_250.gif[/img]

Se je oglasila kobila ? :>[/quote]
pi.zd.da spet je ena kiksnila pohodit kroto

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne vem, na katerem planetu ti živiš, ampak jaz sem tudi te višine, pa me še nihče ni zaradi tega žalil. Višina od 165 do 170 cm je srednja in praviloma najlepša za žensko. Jaz sem s svojo višino zadovoljna in je ne bi menjala, pa tudi ne žalim visokih žensk. Nekaterim paše višina, druge delujejo res malo štorasto, vse je odvisno od hoje (elegance).[/quote]

Pa ti, antilopca, si superženska. Vedno v območju posebnega, z najlepšo višino, z najlepšo obliko postave, z najlepšo svetlo poltjo, z najbolj idealno obliko obraza. Pa še v pisarni delaš. Ti bi morala sodelovati na planet lepote, tam je žensk s samohvalami malo morje.

Pa ti, antilopca, si superženska. Vedno v območju posebnega, z najlepšo višino, z najlepšo obliko postave, z najlepšo svetlo poltjo, z najbolj idealno obliko obraza. Pa še v pisarni delaš. Ti bi morala sodelovati na planet lepote, tam je žensk s samohvalami malo morje.[/quote]

Kaj je narobe s tem, da ženska zna/zmore samo sebe pohvaliti?

Pa ti, antilopca, si superženska. Vedno v območju posebnega, z najlepšo višino, z najlepšo obliko postave, z najlepšo svetlo poltjo, z najbolj idealno obliko obraza. Pa še v pisarni delaš. Ti bi morala sodelovati na planet lepote, tam je žensk s samohvalami malo morje.[/quote]

Kaj je narobe s tem, da ženska zna/zmore samo sebe pohvaliti?[/quote]

Samo če moški žensko pohvali, nekaj šteje…. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ker s tem nedirekt omalovažuje vse ostale tipe žensk in svoj tip predstavlja kot objektivno merilo, kar pa ne more nikoli držati, ker obstajajo moški, ki so jim všeč manjše/višje. Kdo sploh je, da postavlja svojo višino za najlepšo? Pa mimogrede, tudi sama sem 165, pa se ne čutim kompatibilno, da bi ravno to postavljala za nek ideal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close