Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ideje za kakšno foro/potegavščino za rojstni dan

ideje za kakšno foro/potegavščino za rojstni dan

kolegica v srednjih 20tih bo imela kmalu rojstni dan in zabavo. pripravili ji bi kakšno foro oziroma potegavščino, pa nimamo pojma kaj. imate kakšno idejo? tisto zadevo z lizanjem dildota oziroma pitje čez dildota odpade (ker je že bila priča obema forama in bi takoj vedela kaj jo čaka)…

Torta v obliki moških spolnih organov. Znajo narediti tako, da zgleda ko pravo (barva tudi mora biti prava-kožne barve):-))))))

A kaj izven dildotov vam pa ne nese? Mislim, če je to fora….

o ti šment, ne, naši lajfi se ne vrtijo okol moških kurcev, tako da ja, ti šment, nam nese pogled tudi tja čez, zakaj pa misliš, da tukaj sprašujem in odpiram temo, ti teslo!

Če jo hočete res presenetiti ne pridite, ali pa če že pridete ji izročite lepo zavito prazno škatlo, takega presenečenja ne dobiš kar tako.

Upam stavit, da bo izjemno presenečena.

Res, meni bi blo čist mimo, če bi mi pripravili kako tako neumnost.
Res ne vem, zakaj morajo bit neke “fore” za rojstni dan?
So mi bolj primerna presenečenja v obliki kakšnega izvirnega darila.

Če bo to zabava za širši krog prijateljev, bi lahko naštimali en velik paket s pentljo, notri pa skrili enga dobrega tipa v spodnjicah, ki naj ima okrog vratu pentljo, pa naj jo objame ko odpre škatlo.
Če ima avtomobil ji lahko na skrivaj med žurko navežete celo goro napihnjenih balonov na avto, pa na tablico avtomobila lahko prelepite kakšen napis – npr. STAR-INA ali kaj podobnega.

pa ste sigurni, da si ona nekih for želi??

Model ti si kreten retard glupa zamisel tko k si ti glup idiot

Kreten

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close