Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zadrževanje izliva

zadrževanje izliva

dragi moški, potrebujem vaše mnenje!
približno dva tedna se dobivam z moškim, ki ima precej izkušenj z ženskami. oba sva stara malo pod trideset in zelo uživava v družbi drug drugega. zgodilo se je, da se je on zaljubil vame, jaz pa nisem pripravljena na resno zvezo. med nama je nora privlačnost, ko sva sama skupaj se ne moreva ločiti. med tem časom sva že kar nekajkar spala skupaj. je nežen, pozoren in zelooo vzdržljiv-časovno in tudi v vseh mogočih položajih. tukaj pa se mi postavlja dilema. namreč: do zdaj pri njem večinoma ni prišlo do izliva. tudi med oralnim seksom ne, ki je trajal kar nekaj časa, on je užival, vmes pa se mu je nekajkrat korenjak malo ˝popustil˝, nato pa spet se ˝postavil po konci˝, poleg tega, sem čutila nekaj kapljic tekočine. ko sem ga vprašala, če je kaj narobe, da ne konča je rekel, da pač zadržuje izliv, da doživi več vrhuncev. za to ˝ tehniko˝ sem že slišala, vendar pri vseh svojih moških (ki jih niti ni bilo malo) tega še nisem doživela, zato sem ga malo dvomljivo gledala.

zanimajo me kakšne so vaše izkušnje z zadrževnajem izliva. ali to moški res prakticirate in kako pogosto? ali je to sploh zdravo prakticirati pogosto? prosim, razložite mi, zakaj naj bi nekdo to delal skoraj pri vsakem seksu, ali ne paše, če včasih ˝eksplodirate˝? ali gre res za to, da na tak način moški zdrži dalj časa ali gres za potegavščino in tip enostavno ne morej ˝izliti˝ iz nevemkakšnega razloga?

saj vem, da zvenim kot kakšna paranoična histerična ženščina, vendar moram priznati, da me je to kar presenetilo, saj tega res nisem tega še nikoli doživela.
zato dragi moški računam na vas, da mi razložite kako je s tem. saj veste, več ko ženska ve, bolj razume in nudi več 🙂

pa lep pozdrav!

hmmm daj ga vprasaj, kako mu to rata???
Men se to zdi Mission imposible!
SomeOne

Ja meni je najlepše tik pred izlivom in takrat želim, da čim dlje traja. Pol pa ne morem zdržat in mi kar eksplodira( tolk zadržujem, da mi prehiter ne pride). Najlepše je takrat, ko oba hkrati doživiva orgazem, potem pa lahko spet ponoviva še enkrat al dvakrat odvisno od trenutnega razpoloženja..
Da bi pa sexal brez izliva, to pa nikdar ne!

Pri meni je največ odvisno od ženske vzpodbude, kolkrat in kako dolgo in kako zapeljivo se me loti. Pri novostih je zmeraj težje dlje zdržat, tako kot tudi pri novi bejbi.

Ja pravzaprav je možno…to je stara vzhodnjaška tehnika, ki ločuje orgazem od izliva in omogoča moškemu to kar je pri ženskah že po naravi bolj normalno in sicer multiorgazmičnost. Na tak način dejansklo doživiš orgazem za orgazmom ne da bi prišlo do izliva.Upam da sem kaj pomagal. LP

StreetMagic, tega ne razumem, da doziviš orgazem in ti ne pride do izliva ??? A mi lahko to mal razložis.

V priklonu,

JOHANUS

Princip je enostaven samo potrebno je veliko vaje. Poenostavljeno je pa takole: Ko začutiš da so se začeli krči v prostati stisneš svoje PK mišice in s tem vkleščiš prostato da preprečiš nadaljne krčenje in s tem zadržiš izliv.Občutek pošlješ po hrbtenici gor in preko glave v spodnji del trebuha…Za več jasnosti si pa sposodi knjigo Multiorgazmični moški in ti bo takoj vse jasno…meni se je sprva zdelo neverjetno ampak zadeva dejansko deluje! Vaje pa obsegajo duhovni in pa fizični trening.

hvala zaenkrat za odgovore. zanima me, če ima še kakšen moški takšne izkušnje. se pravi, da je nujno, da je stvar poduhovljena (čeprav se meni niti ne zdi, lahko pa da se motim, a ne?). očitno imam opravka z zelo ˝globokim˝ tipom. razen, če ne blefira. pa je to sploh možno zblefirati?
pozdravček

Pri nekaterih gre dejansko za nezmožnost izliva in ne za zadrževanje. Baje ta motnja niti ni tako zelo redka.

Hej streetmegic strinjam se deloma s tabo in deloma z Johanusom.Kakšen užitek je to,če z silo in napetostjo zadržuješ orgazem.Če pa orgazem prehitro doživiš,pa nisi zadovoljil partnerke,ampak le sebe.Najbolje je stvar obvladati,a zadrževanje naj ne bi bilo predolgo,odvisno od užitka obeh.Pravi orgazem naj bi bil vrhunec z izlivom,a ne prehitro.Vztajnost in tehnika se izplača.

jaz mislim,da ne more doživet orgazma,ker če bi ga lahko bi ga vsaj enkrat s teboj.Jaz razumem,da se zadržuje ampak,da sploh ne konča??????svašta .Mislim pa,da bi ti videla ,če prekine(pri korenu uda).Saj vaš sex kar traja,nevem zakaj se mora še potem zadrževati,meni so to mutna posla…..

Tudi moja izkušnja je taka, da se stvar da in izplača izvajat. V svojih dvajseti, ko mi je stil življenja to dopuščal :), sem začel izvajati to tehniko in s partnerko seksal po 8 ur brez izliva. Kadar pa sem dopustil, da mi je prišlo je bilo to pretežno zaradi nje in kakor prebiram v zgornjih komentarjih, njene potrebe po potrditvi. Rezultat zadrževanja in preusmerjanja energije je boljše počutje in manjša fizična utrujenost.
Izliv je za telo energetsko zelo potraten. Poleg samih kemičnih sestavin je tu energija, ki je namenjena bodočemu zarodku. Psi seksu je moški tisti, ki osemeni in da svoj naboj energije ženski, da omogoči lažjo zanositev. To je prvobitni namen fizičnega združenja dveh nasprotnih spolov.
Dlje od tega nagona je zavestno predajanje užitku. Naj ne bo le predajanje ampak raziskovanje in nadgrajevanje procesa sebi v korist. Obstojajo prav tako učinkovite tehnike, ki so namenjene ženskam.
Čudovito je, ko si oba upata raziskovati in si izkušnje delita. Lahko boste prav presenečni.
Vsekakor pa to bolj priporočam resnim partnerjem, ker prihaja do ojačanja procesa, ki odnos poglabjajo in očiščujejo nepotrebnih primesi.

Z dobro tehniko se lahko priučiš ejakulacije vase, brez zunanjega izliva.

Potem pa Svizec zavije čokolado v prozorno alu folijo 😉

Morda zavestno zadržuje orgazem, ker je potem orgazem res intenzivnejši, morda pa mu zaradi .. .. ne pride. Razlogov je pa precej

Izliv pomeni neko vrsto “dajanja”, če do tega ne pride, ni zmožen, da bi se ti v celoti predal, Tudi v čustvenem smislu se verjetno ne zna nekako prepustiti.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Žal je za konzervativne ljudi takšna vrsta zadrževanja res težka … če pa boš kdaj poskusil, pa ti lahko predlagam knjigo Tao Ljubezni, oz. na internetu je dostopna knjiga Tao ljubavi (menda v srbščini) – poguglaš in preneseš.

Preberi in poskusi 😉

Glej se je že zgodlo da sem pred orgazmom ”miselno” prekinil da bi bil seks daljši ampak je po dodatne pol ure pač ostalo brez orgazma…. tak da to ni nič neobičajnega je pa problem če se to pojavlja kontinuirano….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Nisem moški zato moj odgovor ne more biti 100-odstoten 🙂 Jaz sem vedno mislila, da zadrževanja za nekaj časa je pri moškem potreben, da je potem orgazem bolj silovit, ne pa zadrževanje vedno – to pa mi je sumljivo.

Tiste kmetice, k mislite da je karkoli narobe, pejte v bife, tisti izbrizgajo v 5ih minutah, potem pa zaspijo in smrčijo ko prasci, medtem ko izdihujejo alkoholno sapo.

Po defaultu je orgazem pa ejakulacija pri moških povezana. Eni znajo to mentalno sprostiti (ključ), da se pri orgazmu ne vklopi brizgalna, drugi pa to probavajo mehansko oz mišico kar mislim da ni dobro, saj gre lahko za retrogardni izliv (v mehur) kar pa je lahko tudi bolezensko stanje.

Če ste napredne, go for it, kmetice si pa raje špričače izbirajte, bo bolje za vas.

Hm.. meni to zadrževanje rata sem in tja pa se nisem ravno izobraževal na to temo.
V bistvu za tole prviš slišim… Jaz se samo umirim in je občutek podoben orgazmu ni pa izliva.
..8 ur matrat deklino, uf, boga deklina. Jaz imam po 3 urah že polno kapo in mi sploh ne pride več in če ni želje, poželenja, tudi erekcije ni več…

Seveda se da zadrževat dolgo dolgo. To res ni neka znanost. Pošlihtano glavo moraš imet, nič skrbi, nič stresa, nič pufov… Največkrat pa je odvisno od partnerke. Če je polna sekapila z pravimi oblinami, pozabi na zadrževanje. Če je bolj ali manj, ploh…. ni noben problem zadrževat. Pač nehaš ko začutiš da ti bo prišlo in se v glavi umiriš. Potem se počutiš kot bi ti že prišlo in do naslednjega orgazma lahko traja dolgo dolgo.
8 ur res ne ni to počel, 4 ure pa je že ratalo. Potem me je začela sumičavo spraševat zakaj mi ne pride in v pol minute sem se pripravil do orgazma. Pač stišneš kako mišico, pomisliš na kako dobro bejbo…… .)

Zadržujejo se samo loleki, ki si ne upajo v pojstli biti to, kar so. Moški ima drugačno poslanstvo v življenju kot guncat se na babi cele ure. Kaj pa ima od tega? Zakaj bi se dec zadrževal, če je baba tako zahojena in zavrta, da ji ne pride? Kaj jo imaš za čakat? Naj ona pohiti ali pa ostane brez orgazma. Kaj pa mečka? Če ji ne pride, naj se ne spravlja kavsat. Pač ni fu.k za vsako.

fidelito aka marihuanca ne zadržuje, vsakič dr.ka dokler mu ne pride

Hehe, ni čist tko… Nej naj pride večkrat, jaz pa v tem uživam in ni treba, da nama pride hkrati.
Jaz sem njeno orodje za sproščanje ob sexu, ona moje. 😉

čaki kmetje, če govorite da mrtvo klado notri in ven rinete dokler vam na koncu izbrizga za nekaj sekund naslade, potem je to mrtvo nabijanje dolgočasno…

samo eni pa SURFAJo na orgazmih CEL ČAS, ne sam na koncu… Key je sproščenost in se loči ORGAZM (krči naslade) od brizgalne! Se pravi ti PRIHAJA ves čas, surfaš na njih, ne ves čas, samo tako kot valovi, pridejo, grejo, pridejo novi, bolši surfer si, višje in daljše lahko dalj surfaš… če greš pa predaleč, sploh dokler nisi EXPERT pa ti potem špricne tko k ostalim… O tem se govori…

Zgolj dobrohotno nabijanje za voljo partnerice je eno… če pa ti še zraven surfaš… tkao kot ONA! je pa odlično za oba… no čist usput, itak 99% folka nav vedlo o čem goovorim, ap vseeno, morda bo nekomu kaj od tega kapnilo čez leta. Pis.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close