Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek za samske moške nad 35, 40

za samske moške nad 35, 40

Imam vprašanje za samske moške nad 35, 40 let. Za tiste, ki iščete in si želite resno zvezo. Za tiste, ki imate v sebi vrednote in poštenje. Kje se ponavadi zadržujete? Kje se vas lahko sreča? Kam greste, da spoznate partnerico?…

Dober lovec nikoli ne izda najboljšega lovišča!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Misli, da se išče lovce in lovišča. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Izgubljeni v vesolju …
Medzvezdna potovanja so zgolj teoretično možna v praksi se pa vedno kaj zaplete …
In v tem primeru gre dejansko za medzvezdna potovanja …

Če odpreš črvino v prostoru oz če jo uspeš odkriti je medzvezdno potovanje čist simpl 🙂

Jasno … nemogoče stvari potem postanejo povsem enostavne … pa naj še kdo reče, da v naravi in vesolju ni analogij tudi za medčloveške odnose …
Ni za brez veze človek postavljen točno nekam v sredino – med mikro in makro kozmos …

Sigurno ne bluzijo po MONu. To bi bilo lovljenje “na široko”. Taki super moški imajo v ožji sredini veliko potencialnih kandidatk in jih zmanjka s trga.

Torej – išči okoli sebe. Če jih ni, zamenjaj socialne kroge. Ni druge.

Sigurno ne bluzijo po MONu. To bi bilo lovljenje “na široko”. Taki super moški[/i] imajo v ožji sredini veliko potencialnih kandidatk in jih zmanjka s trga.

Torej – išči okoli sebe. Če jih ni, zamenjaj socialne kroge. Ni druge.[/quote]

Tako imenovani “super moški” je pravljično bitje, ki za povrh živi v paralelnem svetu in ne v našem …

in NE lovišča (sem želel napisat). 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sigurno ne bluzijo po MONu. To bi bilo lovljenje “na široko”. Taki super moški[/i] imajo v ožji sredini veliko potencialnih kandidatk in jih zmanjka s trga.

Torej – išči okoli sebe. Če jih ni, zamenjaj socialne kroge. Ni druge.[/quote]

Tako imenovani “super moški” je pravljično bitje, ki za povrh živi v paralelnem svetu in ne v našem …[/quote]
Avtor(ica) ne išče “super moških”. To si je nekdo izmislil za svojo korist. :))

na kavcu 😉

Hahaha, končno en iskren odgovor. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hahaha, končno en iskren odgovor. :)[/quote]

Japkica, da malo obrnem v štos : ” Pusti svojega, da sedi. Glej, da mu še na misel ne pride, da bi vstal s kavča … pa še en pir mu porini v roke … vse za ohranitev svetniškega sija …”

Hahaha, končno en iskren odgovor. :)[/quote]

Japkica, da malo obrnem v štos : ” Pusti svojega, da sedi. Glej, da mu še na misel ne pride, da bi vstal s kavča … pa še en pir mu porini v roke … vse za ohranitev svetniškega sija …”[/quote]

A je lahko ‘moj’ samski? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Japkica, da malo obrnem v štos : ” Pusti svojega, da sedi. Glej, da mu še na misel ne pride, da bi vstal s kavča … pa še en pir mu porini v roke … vse za ohranitev svetniškega sija …”[/quote]

A je lahko ‘moj’ samski? :)[/quote]

Matr sem glup – tega vprašanja pa ne štekam .

A je lahko ‘moj’ samski? :)[/quote]

Matr sem glup – tega vprašanja pa ne štekam .[/quote]

Vzamem nazaj … sem pa 5 minut nucal, da sem zakapiral …

Izgubljeni v vesolju …
Medzvezdna potovanja so zgolj teoretično možna v praksi se pa vedno kaj zaplete …
In v tem primeru gre dejansko za medzvezdna potovanja …[/quote]

Če se prav spomnim, je bil tvoj prvi post na tem forumu nekaj v smislu, kako najti žensko. Škoda, da si tako zgodaj kapituliral in da zdaj, ko žensko zanima, kje te lahko sreča, ne zmoreš podati uporabnega nasveta.

Izgubljeni v vesolju …
In v tem primeru gre dejansko za medzvezdna potovanja …[/quote]

Če se prav spomnim, je bil tvoj prvi post na tem forumu nekaj v smislu, kako najti žensko. Škoda, da si tako zgodaj kapituliral in da zdaj, ko žensko zanima, kje te lahko sreča, ne zmoreš podati uporabnega nasveta.[/quote]

Kdo to pravi, da sem kapituliral … odgovarjam na vsa živa vprašanja … le da vprašanj ni …

Matr sem glup – tega vprašanja pa ne štekam .[/quote]

Vzamem nazaj … sem pa 5 minut nucal, da sem zakapiral …[/quote]
Ne skrbi. Čas je relativen. :))

in NE lovišča (sem želel napisat). :)[/quote]
Preberi še enkrat! Šprašuje, kje se “lovci” zadržujejo!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Opiši malo, kakšne lastnosti pri moškem iščeš.

Preberi še enkrat! Šprašuje, kje se “lovci” zadržujejo![/quote]
…da se jim lahko gre nastavljat. 😉

Preberi še enkrat! Šprašuje, kje se “lovci” zadržujejo![/quote]
Razen, če tip išče lovce, da bi jih spoznaval. Ja, tudi to je možno. :))

Opiši malo, kakšne lastnosti pri moškem iščeš.[/quote]

In potem boš začel zatrjevati, da imaš navedene lastnosti, ne?

Kaj to ena baba iste starosti sprašuje ? Sam vrstnice ne, so že take k starke. Zadržujemo se kjer je mlado meso, po možnosti znotraj naših službenih/socialnih krogov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close