za samske moške nad 35, 40
Sigurno ne bluzijo po MONu. To bi bilo lovljenje “na široko”. Taki super moški[/i] imajo v ožji sredini veliko potencialnih kandidatk in jih zmanjka s trga.
Torej – išči okoli sebe. Če jih ni, zamenjaj socialne kroge. Ni druge.[/quote]
Tako imenovani “super moški” je pravljično bitje, ki za povrh živi v paralelnem svetu in ne v našem …
Sigurno ne bluzijo po MONu. To bi bilo lovljenje “na široko”. Taki super moški[/i] imajo v ožji sredini veliko potencialnih kandidatk in jih zmanjka s trga.
Torej – išči okoli sebe. Če jih ni, zamenjaj socialne kroge. Ni druge.[/quote]
Tako imenovani “super moški” je pravljično bitje, ki za povrh živi v paralelnem svetu in ne v našem …[/quote]
Avtor(ica) ne išče “super moških”. To si je nekdo izmislil za svojo korist. :))
Hahaha, končno en iskren odgovor. :)[/quote]
Japkica, da malo obrnem v štos : ” Pusti svojega, da sedi. Glej, da mu še na misel ne pride, da bi vstal s kavča … pa še en pir mu porini v roke … vse za ohranitev svetniškega sija …”[/quote]
A je lahko ‘moj’ samski? 🙂
Izgubljeni v vesolju …
Medzvezdna potovanja so zgolj teoretično možna v praksi se pa vedno kaj zaplete …
In v tem primeru gre dejansko za medzvezdna potovanja …[/quote]
Če se prav spomnim, je bil tvoj prvi post na tem forumu nekaj v smislu, kako najti žensko. Škoda, da si tako zgodaj kapituliral in da zdaj, ko žensko zanima, kje te lahko sreča, ne zmoreš podati uporabnega nasveta.
Izgubljeni v vesolju …
Medzvezdna potovanja so zgolj teoretično možna v praksi se pa vedno kaj zaplete …
In v tem primeru gre dejansko za medzvezdna potovanja …[/quote]
Če se prav spomnim, je bil tvoj prvi post na tem forumu nekaj v smislu, kako najti žensko. Škoda, da si tako zgodaj kapituliral in da zdaj, ko žensko zanima, kje te lahko sreča, ne zmoreš podati uporabnega nasveta.[/quote]
Kdo to pravi, da sem kapituliral … odgovarjam na vsa živa vprašanja … le da vprašanj ni …
Matr sem glup – tega vprašanja pa ne štekam .[/quote]
Vzamem nazaj … sem pa 5 minut nucal, da sem zakapiral …[/quote]
Ne skrbi. Čas je relativen. :))
in NE lovišča (sem želel napisat). :)[/quote]
Preberi še enkrat! Šprašuje, kje se “lovci” zadržujejo![/quote]
…da se jim lahko gre nastavljat. 😉
in NE lovišča (sem želel napisat). :)[/quote]
Preberi še enkrat! Šprašuje, kje se “lovci” zadržujejo![/quote]
Razen, če tip išče lovce, da bi jih spoznaval. Ja, tudi to je možno. :))
Forum je zaprt za komentiranje.