Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Analno

Analno

Preprosto vprašanje: analni sex – kako je z orgazmom. Bom direktna. Ali doživi ženska orgazem, če ga ima moški ves čas v njeni ri..? Seveda brez draženja ščegetavčka. Ali torej obstaja “analni” orgazem?
Ne me napadat, če sem vprašala neumnosti, pač ne vem. Zanimam se zato, ker me partner nagovarja naj probava.

da lahko, ni pa nujno.

moja izkušnja z analnim seksom, jaz doživim orgazem vendar zraven si božam ščegetavček.

Meni je analno ful ušeč, tud brez orgazma. Doživiš ga lahko brez ščegetavčka, da pa ti ga partner zmasira pa je stvar še toliko bolša.

Poskusita in uživajta!

ja, ampak ga doživiš zaradi draženja ščegetavčka, ne pa zaradi analnega seksa.

dej povejte mi kaj vidte v riti. Pri meni grejo tam stvari samo ven in nič vanjo. Zdi se mi odvratno.

sedaj je to in, drugega jaz ne vidim,

maks, če ti je odvratno ni problema, ne delaj tega.

Nekaj podobnega se je vprašal tudi Eric Cartman v South Parku.

On si je zastavil filozofsko vprašanje:
Če tlačim hrano v RIT ali bom potem sral skozi USTA?

In prišel je do spoznanja: DA.

praviš da te nagovarja,stvar je v tem če si ti to tudi želiš…v.r…,če ne bolje ne delaj tega

analni orgazem ne obstaja, od kje bi pa prišel??

Mogoče pa Marsovci doživljajo analni orgazem? Človeštvo zagoatovo ne… 🙂

ja eni (zelo redki) menda lahko doživijo analni orgazem, ker je anus zelo oživčen, meni je občasno zelo prijeten analni seks, ne bi se mi pa dal vsak dan tega počet

Normalno da lahko doživiš orgazem in to sploh ni tako redko, pa še noro dobro je. Meni včasih ne paše analno, včasih pa ful, odvisno od dneva! Je pa analno dobro v času menstruacije.

Vtis mi daješ, da niti ne veš kaj je to orgazem.

Butl, ja pol pa ti res veš kaj je ženski orgazem!

Če ti ne znaš oziroma si nesposoben tvojo babo pripravt do orgazma z analnim odnosom, to ne pomeni da nobeden ne zna :)))

Se strinjam s tabo, men je noro dobr to, je pa res, da mi ni vedno do tega, sam če mi pa je, je pa to pol bum, bolje od vsega drugega. Pa tisti, ki pravijo, da ne moreš doživet orgazma, ga lahko, brez draženja kakih drugih delov, sam je pa verjetn spet odvisno od posameznika. Glede tega, pa kakor pač komu paše, sej eč komu ni do tega, mu pač ni treba tega poečt.

No razsvetli me

jaz bom raje tiho….

Seveda! In ti jo znaš prirpavit do analnega orgazma. Predvidevam, da pri tem uporabljaš kondom, ker se bojiš zanositve 🙂

Nabavita si s partnerjem dildo, pa mu ga porivaj v rit, pa bo videl, če je fajn.

Tocno tako.Dejte no nehat, rit je rit in ima določen namen.To pomeni za kakanje:-) halo no, zenske to pocnejo, ker zelijo ustreci moskemu. Imam prijateljico, ki tipu ustreze v vsem, samo da ga ima.Vsi lazete, ki pravite, da je fajn.Ni, ker ne more biti.Babe smo pa itak tako butaste, da nas vse tipi naserjejo….KO je meni moj to predlagal, sem rekla da naceloma lahko, ampak bom tud jaz njemu svečo v rit rinila, pa si je htiro premislil….

Monika – ne govor, če nisi probala…

PA TI VITKA SI TOTALNA ENA SMOTA,NO!!!! NA CIST VSAKEM FORUMU SE NEKAJ VSAJAS,PA NIC TI N PRAV,PA NIC!!! PA KAKSEN PROBLEM IMAS??? SAM TEZIS KLE FOLKU,PA DAJES SAME NEGATIVNE ODGOVORE LJUDEM,KI SPRASUJEJO!!! FUJ PO TEBI!!! SEJ MORAS BIT ZE VSA SPLJUVANA,FUJ,FUJ!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close