Analno
Preprosto vprašanje: analni sex – kako je z orgazmom. Bom direktna. Ali doživi ženska orgazem, če ga ima moški ves čas v njeni ri..? Seveda brez draženja ščegetavčka. Ali torej obstaja “analni” orgazem?
Ne me napadat, če sem vprašala neumnosti, pač ne vem. Zanimam se zato, ker me partner nagovarja naj probava.
Se strinjam s tabo, men je noro dobr to, je pa res, da mi ni vedno do tega, sam če mi pa je, je pa to pol bum, bolje od vsega drugega. Pa tisti, ki pravijo, da ne moreš doživet orgazma, ga lahko, brez draženja kakih drugih delov, sam je pa verjetn spet odvisno od posameznika. Glede tega, pa kakor pač komu paše, sej eč komu ni do tega, mu pač ni treba tega poečt.
Tocno tako.Dejte no nehat, rit je rit in ima določen namen.To pomeni za kakanje:-) halo no, zenske to pocnejo, ker zelijo ustreci moskemu. Imam prijateljico, ki tipu ustreze v vsem, samo da ga ima.Vsi lazete, ki pravite, da je fajn.Ni, ker ne more biti.Babe smo pa itak tako butaste, da nas vse tipi naserjejo….KO je meni moj to predlagal, sem rekla da naceloma lahko, ampak bom tud jaz njemu svečo v rit rinila, pa si je htiro premislil….
Forum je zaprt za komentiranje.