Grem na fitnes
Dec vsaj v fitne shodi…pa ostali…Kurbate se ne, v fitnes ne hodite, kariere ne delate neke hude, prebrali niste kaj dosti v življenju, klasični filmi vas ne zanimajo, umetnost tudi ne…pa dobro, kaj sploh počnete? Lahko bi vsaj pijančevali, mogoče bi iz vas nastal kakšen…Bukowski…hee..
Še dobro, če ne bi pa res neprestano tu visel in bi ga mi, ki drugega kot forum nimamo, morali prenašati še več. :p
Bukowski pa res ne – ta je bil, kolikor mi je znano, precej seksualno aktiven; lastnost, ki jo omenjenim odrekaš. 😮
Se ne strinjam – če niso navajeni piti, bodo prej končali na izpiranju želodca, kot pa eee, prkavsnili, če nimajo bralne kondicije, bi bilo pa po mojem primernejše, da v roke vzamejo kaj krajšega – kaj takega kot npr. Mali princ ali Jonathan Livingston Galeb, da jim ob pogledu na špeh ne pade vse dol.
Si me pa na prigodo iz gimnazije spomnil, ko sem si odmore krajšala z branjem Dostojevskega – knjigo sem imela odprto, sošolka me vpraša, kaj berem, ji odgovorim, da Idiota, ona pa užaljena, ker sem se kao norca iz nje delala… 😀
Forum je zaprt za komentiranje.