Finančna pomoč
Matjažko!
Ne moram se strinjati z teboj! Marketagent , ki je objavljen je že prav tako meni izplačal preko 1500€ v dobrem letu dni.
Jaz osebno mislim da je rauno največji nateg Loterija! Sem pa sam osebno zelo velik skeptik 🙂 tko kot Matjažko.
In sem tud skeptik če bom dobil prvo plačo ,ko me delodajalec zaposli 🙂 .. Matjažko sklepam ,da nimaš niti za zemlico v denarnici ker si pravi negativec. Pridruži se politikom morda boš kaj zaslužil 🙂
Matjažko!
Ne moram se strinjati z teboj! Marketagent , ki je objavljen je že prav tako meni izplačal preko 1500€ v dobrem letu dni.
Jaz osebno mislim da je rauno največji nateg Loterija! Sem pa sam osebno zelo velik skeptik 🙂 tko kot Matjažko.
In sem tud skeptik če bom dobil prvo plačo ,ko me delodajalec zaposli 🙂 .. Matjažko sklepam ,da nimaš niti za zemlico v denarnici ker si pravi negativec. Pridruži se politikom morda boš kaj zaslužil :)[/quote]
Glede na to, da je meni izplačal 10€, sklepam, da si dodal dve ničli preveč :)))
Jaz sem zaslužo že ta mesec 183€. Je pa odvisno kako rešiš kratko anketo ob registraciji..pod rubriko kaj vse te zanima. Priporočam vse kljukice da daste na + da vas zanima.
kaj sploh razlagam vse vam piše tukaj:
Kot ekonomist bi moral vedeti, da lastniki teh spletnih strani ne zakamuflirajo svoje identitete zastonj (lastniki domen so skriti), zato ker oglašujejo razne prevare s pomočjo spleta zelo netransparentno. To gre za množično pošiljanje spama, še pogosteje pa te oglase vpisujejo kar “roboti”, torej programi, ki avtomatsko oddajo reklamne oglase, naprednejši imajo tudi možnost registracije.
Glej, preveč zlivaš tu neke frustracije. Se ti vidi, da si broke-ass-punk, ki si ni sposoben najdt dela, potem pa zganja fovšijo nad drugimi. Isto nisi prav nič uspešen z babami, da se zgražaš nad raznoraznimi Dxi, Spiderji in podobnimi, ki veselo naskakujejo babe, ki jih ti lahko samo v filmih gledaš. Pač zafustriran 30 letnik brez perspektive, ki še vedno živi pri mamici 🙂
Sadni, fantje z otroškim obnašenjem niso bili nikdar priljubljeni pri ženskah. Če bi se kaj naučil iz izkušenj, bi to moralo ravno biti preko bivše, zakaj si ostal sam, kot pa da si jezil nanjo na Ljubezenskem forumu. Si pa verjetno toliko boljši, da ženska vsaj ne bi bila modra okrog očeh zraven tebe kot pri Matkiču.
Ne vem tudi zakaj omenjaš (obrambno) korelacijo s Spiderjem. V čem si si ti z njim podoben? On se mi ne zdi otročji, prebira literaturo, dramska filmografija… Midva imava morda veliko več skupnega kot ti pa on.
Tudi mamico omenjata pogosto z Matkičem, ironično, oba živita s starši, ker pač javno pišeta iz zasebnega življenja po lastni volji. Torej komu je življenje forum? Tistemu, ki podaja zasebnost na forumih (sam si napisal o punci, sam si napisal leta, sam si napisal kje in s kom živiš, kaj počneš, kaj treniraš…). Ker sicer imamo normalni ljudje za to prave prijatelje, s katerimi lahko delimo zasebne stvari iz svojega življenja, je to zelo početje s konfliktnostjo, ko si z vsemi sprt, zelo destruktivno zate. Lahko pa našteješ eno osebo, kateri si všeč? 😉
Saj se mi je zdelo, da si v resnici prekrit homoseksualec. Eeee Matjažko, kaj še vse ne bomo izvedeli o tebi, hehehe :D[/quote]
Reakcija 26-letnika? Malo premisli kaj in kako pišeš za svoja leta…. 😉 Jaz, kar pišem, bi lahko pisal pod svojim priimkom in imenom in se ne bi imel česa sramovati. Tudi ti poskušaj pisati tako, mogoče boš pa pisal bolje, ker s tem obnašanjem ne boš imel veliko simpatij ne na forumu in ne v življenju.
A zdaj si boš pa še zmišljeval pa obračal svoje trditve ? Glej, ne upaš si naredit tega, kar si napisal zgoraj, zdaj pa zapri gofljo, ker že postajaš tečen. Če bi rad komu dokazal to svojo zrelost, potem se pa dobi z njim in se zgražaj nad njegovim obnašanjem točno na tak način, kot to počneš na forumu. Matkić bi ti razbil gobec, Spider bi ti razbil gobec, jst bi ti pa mogoče še kaj drugega za zraven. Tako je in nič drugače 😉
Forum je zaprt za komentiranje.