Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Med over net nasveti

Med over net nasveti

– Vzemi življenje v roke
– preusmeri svoje misli
– tvoj čas še pride
– najdi se in postani močna
– naredi načrt

Seveda ne napišete nič specifičnega. Češ, kdo pa smo mi, da bi imeli vpogled v vaše izkušnje ? Posegate v življenja drugih, jih sprašujete vse mogoče, sami pa ne boste nič izdali o sebi. Kaj je rekla / naredila prijateljica, soseda, se ne šteje,…

Tako je frutolino. Ničesar konkretnega, ker naša reala ni na pladnju, da ga boš lahko okrog kazal. Zdaj si že kot Spider, zganjaš foušijo nad drugimi lajfi oz. še več, muči te ker se ti ne sanja kdo je kdo. Pa tako rad bi naredil bilance posameznikov:). Ne gre to tko.

Od osebe, ki bi na vsak način rada izvedla kje sem zaposlen 🙂

Nekaj moraš ločiti. To je virtuala. In mene res ne zanima kdo je kdo. Če komu kdaj uide in kaj napiše o sebi in če slučajno ujamem, potem prav, si zabeležim v personalno mapo posameznikov in….dej no….ne ga srat:))). Bmk kje prodajaš burek.

Bilo je v kontekstu in tako bi moral brati. Jst vem, kje dela Robi, tako mimogrede. Bilo je zgolj retorično vprašanje. Si zdaj srečen? Zaploskaj.

[/quote]

Kot odgovor tvojemu hvalisanju, da si zaposlen in ostali so kao vsi brezposelni. Kapiš?

[/quote]

Beri sebe, da boš razumel druge.

Te matrajo podrobnosti, a ne:). Zato si toliko natančen v zbiranju podatkov:). Nisem vedela, da je to tvoj fetiš. In potem si predstavljam, kako bi šele skakal, če bi začela pisati o sebi, o svojem življenju…pa človek, tebe bi to pokopalo. Vidiš, ne smeš si tega dovoliti, nisi pripravljen na resnice drugih. Bolelo bi te.

Evo ti nekaj čist specifičnega: nhaj pisati na MON

Jaz sem te ujel na laž, ne na modre oči.

in potem se tem brihtam zgodi, da si morajo desci jajca prazniti na sekretu klinike, da babnico oplodijo z inekcijo ☺

še je pravica na tem svetu za “svetovalce/ke”

Ja, zanimivo je, da skoraj nihče, ki svetuje, ne napiše, jaz sem naredil to pa to. vedno v igri nek sosed, kolega, znanec..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Sej verjetno imajo tu pa tam kakšno izkušnjo na zalogi, samo so večinoma vse slabe, zato pa jih je tudi sram delit z nami. Pač, sramujejo se svojga lajfa… 🙂

Mah, ni ravno vsak Rožle vreden vpogleda vanj… S tabo vred, seveda.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Pomoje ste pa lih vi neki Rožleti pa Mojce, da potem kar nekaj v 3krasne nabijate, lol

Draga skela mene lahko vprašaš kar koli .
Drugače se met nasveti lahko dobim vsak odgovor v tebi .

Ja, po tvojem. LOL.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Te malo živčki dajejo, huh ? 🙂

In zakaj junaka zanima Rožletovo življenje? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ker se tudi Rožle zanima za njegovo in ga ob tem še žali, ker je butthurt modelček.

Aha, iz principa torej. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close