Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Si ne želite zveze — sodelujte na ŽMČ MONa

Si ne želite zveze — sodelujte na ŽMČ MONa

Cel forum je en sam safr. Dlje časa, ko si tu, večje šanse so, da ti nav nikol ratal.

Mon je čudovit portal za zareze na “kopitu”!

In vse večje šanse so, da si resne veze ne boš več želel. Ko prebereš, da v partnerstvu moraš imet vpogled v partnerjev telefon, mail. Da moraš partenerju sčevkat vse, kar ti prijatelji/ice poved, četudi je to skrivnost. Če vidiš, da partner ne sme imeti prijateljev nasprotnega spola, razen, če so to virtualne osebe. V reali pa ni šans.
Potem ugotoviš, da pa veza mogoče le ni tako super.

In vse večje šanse so, da si resne veze ne boš več želel. Ko prebereš, da v partnerstvu moraš imet vpogled v partnerjev telefon, mail. Da moraš partenerju sčevkat vse, kar ti prijatelji/ice poved, četudi je to skrivnost. Če vidiš, da partner ne sme imeti prijateljev nasprotnega spola, razen, če so to virtualne osebe. V reali pa ni šans.
Potem ugotoviš, da pa veza mogoče le ni tako super.[/quote]…pa še s temi moraš pazit kako se pogovarjaš oz izbiraš besede 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja, to pa ne vem kako imaš urejeno On.
Jaz očitno nisem prava monovka, ker ne vidim težav v tem, če ima vezan moški prijateljice v reali oz. vezana ženska prijatelje. Take stvari me ne motijo.
Če pa na netu ‘lovi’ samske ženske pa je druga.

Loviš jih lahko samo, če bežijo…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zakaj bi kdo rabil partnerja oz. partnerko, če pa vse to dobi tu gor?

Potem ugotoviš, da pa veza mogoče le ni tako super.[/quote]…pa še s temi moraš pazit kako se pogovarjaš oz izbiraš besede ;)[/quote]
Pa ne pozabit na računalnik, denarnico itn. Vse to je treba ves čas čekirat, da zadeve ne uidejo iz kontrole. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hihi, kako sem si smešen.

Najrealnejša tema do zdaj.

kolk je meni všeč, da imam prav ☺

A ti pa bi me….hotel…

Všeč mi je ta tema..ker je resnična..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

A ti pa bi me….hotel…[/quote]
natipkaj kdaj pa kje … kaj bom pa videl ko te vidim ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close