Zakaj vam ni dovolj sreča v sanjarjenju?
A, monovske babetine? Zakaj se ne bi z lastno domišljijo zadovoljile? Tam stanujejo tisti vaši “pravi desci”, zunaj dometa vaše banalne fantazije jih ni. Saj nekatere od vas že izvažate svoje fatamorgane o lastni veličini po forumih, ampak harmonija nakladanja se podre ravno takrat, ko začnete javno fantazirat na internetu. Namesto da bi uživale v predstavah svoje domišljije, greste na forum prepričevat virtualno občinstvo, da ste v resnici tisto, kar si zamišljate, da bi rade bile. Vključno z namišljenimi ljubimci. Kakšna ste to bitja, da tudi v intimi ne morete brez takega ali drugačnega teatra? Zakaj morate v svoje spolne blodnje, nepotešene halucinacije in komplekse vedno vmešavati še druge, pa čeprav prek elektronskih medijev?
To je v njihovi naravi, da se sproščajo na tak način, zakaj se ne bi smele?
V bistvu je počaščen tisti s katerim želijo delit svoje sanjarjenje, to ni za vsakogar 😉
M spol to melje v sebe.
Sedaj se postavlja retorično vprašanje kateri spol v tebi prevladuje, da si šel sem zlit svoje sanjarjenje?…. 😛
To je v njihovi naravi, da se sproščajo na tak način, zakaj se ne bi smele?
V bistvu je počaščen tisti s katerim želijo delit svoje sanjarjenje, to ni za vsakogar 😉
M spol to melje v sebe.
Sedaj se postavlja retorično vprašanje kateri spol v tebi prevladuje, da si šel sem zlit svoje sanjarjenje?…. :P[/quote]
Verjetno je pi**z**da -;))
A si spet katero v realnosti razočaral in bi raje videl, da bi sanjarila o sanjskem? Predlagam, da ne hodiš več ven in narediš, kot ti je predlagala ribica. 😉
Res ne vem, zakaj se ne sprijaznite, da ste lahko svoj center sveta samo v lastni domišljiji in se dokončno ne zatečete v njeno naročje? Niste več otroci. Stare ste menda nekje med trideset in štirideset, nekatere že okoli petdeset, odcvetele, od življenja odjebane in še kar mislite, da vam je božja previdnost dolžna dodeliti vsaki po kakega idealnega dedca, ki ga še dobro opredelit ne znate. Jaz vam predlagam varen fantazijski svet, ker vam samo dobro hočem. A vam ni bilo že dovolj razočaranj v primitivnem, impulzivnem, površnem moškem svetu?
Lej, pa ne moreš bit vsaki idealen. Pozabi jo, ni te vredna, katerakoli pač je že bila.
Forum je zaprt za komentiranje.