Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Česa pri oblačenju nasprotnega spola ne marate?

Česa pri oblačenju nasprotnega spola ne marate?

Danes sem srečala dva tujca, verjetno turista, govorila sta angleško. Če pustimo ob strani, da sta spila kar nekaj piva, mi je najbolj v oči padlo, da sta nosila hlače brez pasu. Moda gor ali dol, ampak ker nimata občudovanja vredne ritke, ki bi hlače držala gor, so jima hlače dol lezle….Kar ne maram videti pri moških je, da ne nosijo pasov in da jim hlače dol lezejo, ali pa, da nosijo odvezane čevlje.

Torej, kaj vas pri nasprotnem spolu najbolj moti pri oblačenju?

Nič me ne moti. Samo bizarno se mi zdi, kako se lahko sprehajaš v najlonkah pri -5 stopinjah. Vas nič ne zebe pozimi ?

Misliš najlonke in kratko krilo? Saj tudi pod hlačami nosim najlonke, le da so za zimo debelejše. Nekatere pravijo, da je treba za lepoto potrpeti. :))

….da je preko dneva premalo krat slečena.

hehe…ufff…jst dam pa full na stil oblačenja recimo in me takoj zmoti nekdo, pa četud je totalno luštno bitje, če nima nekga svojga stila…da ma vse nametan na seb, k mu ne paše k postavi recimo….prej se obrnem za nekom, k ma smisu 🙂

Misliš najlonke in kratko krilo? Saj tudi pod hlačami nosim najlonke, le da so za zimo debelejše. Nekatere pravijo, da je treba za lepoto potrpeti. :))[/quote]
Najlonke in kratko krilo ja. Zadnjič se je ena taka sprehodila mimo.

In ne, niso ble debelejše. Vse se je vidlo čez.

Nič me ne moti, ker mi je vseeno kako drugi hodijo oblečeni. Pa če so nagi. 🙂
Moti me samo, če so umazani in smrdijo, pa jih moraš vohati, če se slučajno znajdem z njimi v istem prostoru.

Imela sem tako sodelavko. Sneg do riti, ona pa v mini krilu. Najlonke pa so bile poletne. Kaj pa vem, mogoče mislijo, da so v zimskem času v taki izvedbi bolj opazne kot poleti.

Pa ni mi všeč, če moški nosi vzorčasto ali karirasto srajco in kravato, ki ima prav tako vzorec.

A jim nos porineš v anus ?

A to je bilo namenjeno Robiju?

Jah, a ni očitno…

A to je bilo namenjeno Robiju?[/quote]
Spet mu po glavi hodijo anusi. 🙂

Naparfumiran vegetarijanec, lol

Ne uporabljam parfumov.

Robi nosi tisto vrečico s sivko kot dišavo, čeprav je za odganjanje moljev. :))

Ko se mu ne da tuširat si v gate vrže dve čajni vrečki.

Za vsak slučaj, če je vprašanje še aktualno- krzna. Pa sandali so tudi kar nekaj.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Jaz imam nekaj umetnega krzna na bundi….:( Pravega krzna pa tudi sama ne odobravam.

Ženske pa nosimo sandale poleti, zakaj je to narobe? A te moti, če ima čudna stopala in nohte? :))

Naravnega krzna, umetno je ok. Poliamid se mi ne smili, če je obdelan humano. Sandali, ne vem zakaj, razen ok, dolgi nohti so mi off.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Uf, kdo bi si mislil, da so sandale lahko moteče. No, saj po protokolu jih tudi ne smeš nositi.

babnice, ki nosijo tiste hlače, ki jim lezejo v anus in kažejo kamelji noht, so za bičati

Večinoma ne maram, da so oblečene. :-)))
Če pa so že oblečene, pa da so čim manj. :-)))

Na ulici in v javnosti, me pa nič ne moti, kako se kdo oblači.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Ne vtikujem se v to, kakšni drugi hodijo po svetu. To je popolnoma njihova stvar, moje mnenje gor ali dol. Prav bizarno je, da bi oprezala za napakami drugih in se po možnosti še nasmihala pri sebi. Peskovnik…

mlada soseda se oblači tako, da kaže fračo … sem ji danes, ko sta šli skupaj z mamico mimo mene rekel: “mala, jeba.t ču ti majku” .. pa me je mama takoj prijela za otepača ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close