Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vse se konča pri denarju

vse se konča pri denarju

pred pol leta sem spoznala fanta in me je takoj osvojil.., sva sicer precej različna ampak sem si rekla bom probala saj nekaj čutim do njega in pustimo času čas. že po kakšnem tednu poznanstva me je prosil če mu nekaj posodim- in mu nisem. potem mu je bilo zgleda žal ker je videl da sem bila malo slabe volje. potem je stvar tekla naprej ampak je bil dostikrat zelo skrivnosten, nedosegljiv itd. skoz je govoril koliko ima dela, raznih problemov itd. po ene 3h mesecih je bilo spet nekaj v zvezi z denarjem- nekaj malega mi je vzel z mize, in potem nisva govorila skoraj dva meseca. sem mislila, da bo iz tega kaj spoznal in da je to občutljivo področje zame. potem sva se spet zbližala ker ga nisem mogla pozabit in tudi on je rekel tako. zdaj pred novim letom pa je bilo zame zelo lepo. čisto drugače se je obnašal, zelo lepo do mene, spet polno smsov, klicev itd. nekaj mi je celo pomagal doma- sam se je ponudil, za kar sem mu tudi nekaj malega plačala, čeprav ni hotel nič- pač se mi je zdelo fer, čeprav bi bilo to sicer precej dražje. nato pa en dan pred novim letom me spet prosi, če mu nekaj posodim, kao za enga delavca, ki bi mu moral on plačati a da še ni dobil plačila od drugje in če mu jaz posodim. spet me je zabolelo pri srcu saj ne vem zakaj mene meša v to, poleg tega ima dosti kolegov in sorodnikov. In ker se nisem odzvala na prošnjo mi je poslal sms, da je razočaran nad mano, da on bi meni pomagal ker nekaj čuti do mene in da jaz- očitno zaradi tega? nisem za poroko ker sem nekaj omenjala da si želim poročit. to me je zrlo prizadelo. za novo leto sem bila dogovorjena z drugo družbo že prej ker nisem vedela če bova skupaj. ko se je poslovil je rekel da se vidiva ko pridem nazaj in da mi bo čestital na NL po telefonu a te čestitke ni bilo. jaz sem mu napisala sms, pa potem še včeraj če se vidiva pa nič.. očitno je to konec med nama, za kar po eni strani mislim da je bolje če realno pogledam, ker mislim da bi bili skoz eni problemi, po drugi strani sem pa žalostna ker ne vem če sem prav ravnala. če bi mu posodila, ali bi mi vrnil, ali bi mu res to toliko pomenilo in bi bil potem še z mano,ali sem res taka kot piše in premalo dobra..naj pa povem da jaz pri njem doma še nisem bila, večkrat mi je rekel da me bo povabil pa so bili potem vedno izgovori. druge punce naj ne bi imel..kolegice mi vse pravijo da je bolje, da zaključiva, jaz sem sicer kar precej dolgo čakala, ker sem videla tudi zelo lepe lastnosti…a očitno se stvari ponavljajo. kaj menite kje je ta meja med pomočjo in izkoriščanjem..

Vsekakor je lahko ta meja samo v tvoji glavi. V moji posojanja ni.

*potem je stvar tekla naprej. potem nisva govorila skoraj dva meseca. sem mislila, da bo iz tega kaj spoznal.
če mu jaz posodim. spet me je zabolelo pri srcu.*

Kakšne imaš. 🙂 mama in dojenček se razumeta brez besed. Opažam pa, če se odrasli dovolj udobno počutijo v nekem odnosu, se tudi odzivajo podobno: tu sem, poskrbite zame, razumite me brez obrazložitev, lahko malo po dojenčkastno zatulim, nemočno ležem na hrbet, z rokami krilim po zraku in to je to.

Saj mu nisi “pomagala”, torej ni prišlo do izkoriščanja. S čim vse se ubadate, ampak res. Že mislim, da me ne more nič več presenetiti, pa nova komična zgodba.

če te tip v pol leta prosi 5x prosi za denar, ko se še niti poznata ne, zraven je pa kar naprej “skrivnosten in nedosegljiv” – samo teci, kar te nesejo noge.

Kaj bistvo zveze? ZAUPANJE.
Ga imaš? Ne, saj ga ne moreš imeti, če pa ti izmakne denar, ima čudna opravičila, torej je neiskren.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ti imaš problem z ločili. Pika, klicaj. Potem tudi recimo novi odstavki. Ali pa poglavja.
Predvsem v življenju.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ima prav, da nisi za poroko z njim. In to vzemi kot kompliment, on pa naj si najde kako drugo sponzorko.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če je sponzoriranje način, da se izogneš žalosti ali razočaranju, potem bo tvoje življenje zelo drago.

škrtuhinja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close