Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek da je noro potrebna

da je noro potrebna

Hmmm … oni dan sem se zamislil kako bi bilo, če bi bilo …
Pregovor…”kar ne želiš sebi, ne počni drugim”, pa vseeno to velaj za druge…)))
V domišljiji se pojavi privlačna, seksapilna, pohotna, potrebna ženska, ki je vezana, a nepotešena. Nezadovoljna z domačo, posteljno aktivnostjo… :))
Ženska, ki odkrito pove, da se iz določenih razlogov nikoli nebi ločila, vseeno pa je včasih noro potrebna dotikov, božanja, poljubov in norega perverznega rajcanja, čutnega ljubljenja, seksa, divjega porivanja, fukanja, …
Ženska, ki odkrito pove, da ima slab dan, da ji gre (je šlo) vse narobe in si želi sproščene družbe z moškim, ki sem ji všeč. In za uro, dve, tri, … dobre in nezatežene družbe, pogovora, smeha, je (občasno) pripravljena skočiti tudi med rjuhe ali pa se nekam zapeljati z avtom in se divje podolčkati za svoj in moj orgazem.
Ženska, ki bi me sproščeno in brez ljubosumja povprašala, če sem že našel svojo novo simpatijo, vezo, ljubezen kadar bi se dobila.
Ženska, ki bi mi znala zvečer poslati SMS, da je spet sama doma, da ima ovulacijo, da je noro potrebna, da ji po glavi hodi samo moj nasmeh in moj kurac. Da je mokra od tega. Če imam čas, da se dobiva za kakšno uro, dve, da jo dobro preližem, da jo odnese in da komaj čaka da se nasadi na mojega kurca.
Žensko, ki bi točno vedela, da gre samo za dober seksualni odnos, brez dram in čustvenega izsiljevanja, ker se zaveda, da gre za zgodbo, ki ne more trajati v nedogled zaradi vseh okoliščin, temveč gre za čisti užitek in erotično jemanje in predajanje. Za tisti nori eros, ko se dvema sname jermen.
Žensko, ki bi dopoldne med delovnim časom znala poslati SMS “Imaš čas za “malico”? Pridem spodaj brez. Noro bi se rada TAKOJ nasadila nate, da se pofukam na tebi in mi nežno pogrizljaš zraven moje bradavičke!!”.
Žensko, ki bi vse za vedno ohranila kot najino največjo sladko skrivnost, za katero NIKOLI NIHČE, razen naju, nebi izvedel.
Zakaj? Ker je vse to noro rajcig. Ker je prepovedano, nemoralno, a obenem tako noro dražljivo… ;))..čerpav tega mnogi ne štekajo….

…..pa vse verjameš?

taka je pa 100€ + ☺

Marko, tud sanje so dovoljene hehehe.
Glede na to, da še vztrajaš, si mislim da ni pravega rezultata.

Če se ti to dogaja v domišljiji lahko pretvoriš vsaj v kak honorar in ga izkoristiš ? 🙂

Dobra zgodbica 🙂

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

al si mislila pravljica?

)))))

Daj zbud se!

Jajaja, natanko tako je. 🙂 Natanko tako je, če človečku sperma zalije možgane, da se utopijo v nji in človeček izgubi stik s trdno podlago, realnim življenjem in ves blažen lebdi v sanjarjenju visoko nad oblaki. Pristanek zna biti temu primereno vratolomeno trd. Drugače pa, ne zameri, malo si počasi postal težak s svojim prekomernim fantaziranjem na vseh mogočih forumih.. Gotovo si čisto shujšan od fantazijskih težav. 🙂 Skoči doli, se polomi in nato – daj že vendar mir ljudem na Zemlji.:-)

A zdej si si pa cel car, ko si mu odpisal ta drek zgoraj ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close