Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Plesni tečaj pa ne s partnerjem?

Plesni tečaj pa ne s partnerjem?

Jaz zelo rada plešem, mož pa ne. Že par let bi rada šla na kak plesni tečaj, on se ne da prepričat. Razmišljala sem, da bi šla na tečaj z nekom drugim pa ne vem, če bo to ok. Omenila sem že možu pa ni kaj konkretno komentiral, je rekel, da kar naj grem.
Razmišljala sem, da bi res poiskala soplesalca za tečaj pa ne vem kje iskati. Po drugi strani pa ne vem, če bo to možu prav. Sicer je rekel, da naj kar grem, ampak sumim, da zato, ker me ni resno jemal.
Kaj pa ostali, če en zelo želi na tečaj, drugega pa se ne da prepričat. Je že kdo prakticiral to, da bi šel s kom drugim na tečaj?

pri meni pa žena noče plesat, sploh nič noče….
mogoče bi pa midva šla na tečaj?
Od kod pa si?

Khm, khm……. Pravijo, da kakor se pri plesu ujameš s partnerjem stoje tako se ujameš tudi leže……

Daj ga malo bolj pripravi, vlij mu nekaj več poguma, nekaj več (ženske) zvijačnosti pa bo popustil….. 😉
Mislim, da ga je strah, da bi se preveč osmešil, da ne bo dovolj dober…. Saj veš, moški želimo bit najboljšejši pri vsemu…..

Mogoče kakšno darilo za rd v obliki plesnih kuponov. 😉
(kaj takega si lahko izmisli samo moška neizvirna domišljija 😉
Poznam enega lovca, ki mu žena ni pustila kupit nove puške (kaj vem katere po vrsti že). Pa je imela rd in ji jo je kupil za to priložnost, kot darilo….
Ker pa ona ne strelja, pa on hodi z njo na lov…. 😉
Volk sik in koza cela 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Preprosto ne mara plesa, noče.
Veš glede puške pa je tako, če bi meni to naredil, bi pa uporabila puško, bi začela streljat, po njem seveda :).

Se strinjam; nekateri pač ne marajo plesati. Meni je sicer neverjetno, a dejstvo ostaja isto – nekateri nočejo plesat. 🙂

Ccccccccc, streljala? Po njemu? :))) Daj no! :)))) Bodi malo preudarna in gospodarna. 🙂 Puško prodaj in si privošči nekaj, kar ti je všeč. Se mi zdi, da darilo ne bi bilo prav skromno. :)))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

He, he, prej bi ga dala zavarovat, potem pa streljala, potem pa prodala puško :).

Ja, enih ne premakneš, ni variante za ples. Mi je pa malce čudno it s kom drugim. Eno je, če tako na kaki zabavi plešeš z nekom, to ni problema. Ampak na tečaj hodit pa ne vem… niti ne vem kje najti kakega pravega, ki ne bo imel še kakih drugih ambicij poleg plesa.

Ma kaj noče? Se stiskat s tabo? 😉
Verjetno res ni spreten v tem in potem se počuti še bolj bedasto, ko se mu zdi da izgleda kot žaba v ( vključenem) multipraktiku…
Kaj pa če bi nekaj korakov poizkusila že doma sama, da ne bo tako neroden izpadel pred drugimi?
Čeprav so pa eni strašno trmasti pri svojem prav… ali pa partner nespreten pri prepričevanju?….

In če bi zadela s puško….. kateri kos bi potem nabila nagačen kot trofejo na steno?…. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hja… če želiš dobro plesat, je treba biti sproščen in se prepustiti fizično. Vse ostalo je trdo. Ni čudno, da je ogromno profi plesalcev tudi privat parov in ko se razidejo ponavadi menjajo tudi plesnega partnerja.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

čačača, daj pošlji mi mejl, greva mi2 zaplesat. Moj e-mail: kosek (afna) volja.net . Poznam kar nekaj žensk, ki hodijo na ples, tudi na salso, moža pa pusti doma. Če noče, pač noče. Naj uživa pred televizorjem ob gledanju TV dnevnikov. 🙂

Košek, poznam jaz tebe, ko sem bila še samska… in vem kake so tvoje ambicije.

Ali bi sla z menoj na plesni tečaj komaj te čakam da te spoznam .
Zelo bi rad plesal steboj .
Upam da boš nezna do mene .
Pričekujem da se bi resno zmenila da bi skupaj hodila na ples .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close