Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek klinični psiholog

klinični psiholog

Danes sem dobil napotnico za kliničnega psihologa. Zanima me kaj me tam čaka. Zaradi nekaterih neurejenih zadev sem mal v depresiji. Hvala vsem ki mi boste odgovorili.

Čaka te neki takega, k je tle forumu, če izpostaviš kak problem 😀

Klinični psiholog je podiplomski psiholog. Torej to ni isto kor psihiater, ki je zdravnik po izobrazbi, zato ti ne more predpisati zdravil npr. Po moje, mogoče malo posplošeno gledano, če nimaš kakih resnih psihičnih težav, ki bi zahtevala zdravila, je to verjetno boljša opcija v tem primeru.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

evo, ti si recimo tak tipičn “svetovalec v kompletu” …. se mi zdi, da maš tud odgovor na vse-od psihologije, psihoterapije, psihoanalize, klinične p. pa še kej…. če bi avtor tebe vprašu recimo, neb rabu tja sploh hodt…po moje…bi isto slišu 😀

Naj ostane zaupno med nama, jaz najraje ženskam pomagam: lahko prisluhnem tudi tvojim ljubezenskim težavam… 😀

Naj ostane zaupno med nama, jaz najraje ženskam pomagam: lahko prisluhnem tudi tvojim ljubezenskim težavam… :D[/quote]

mhm…torej, če mam težave z biločem drugim težave, tvoje svetovanje odpade al kako….striktno na ljubezen si osredotočen… good to know 😀

Naj ostane zaupno med nama, jaz najraje ženskam pomagam: lahko prisluhnem tudi tvojim ljubezenskim težavam… :D[/quote]

mhm…torej, če mam težave z biločem drugim težave, tvoje svetovanje odpade al kako….striktno na ljubezen si osredotočen… good to know :D[/quote]

Vsak je za nekaj najboljši. V meni se pretaka in brbota ljubezen kar po žilah in sili pri očeh ven. Ker sem bolj tankočutna osebnost, ujamem ljubezenske valove, ki jih oddajajo ženske s svojo posebno anteno že v zraku… 😀

a to v smislu, da ko začutiš kako valovanje, se hitr s svojo posebno anteno povežeš po zraku prek wi-fija na forum in se razdajaš do onemoglosti 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close