Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A zdaj boste pa še blefiral

A zdaj boste pa še blefiral

,da ste za novo leto vsi nekje izven obsega Ženskega in Moškega čveka, čeprav vse vikenda in praznike tukaj visite? Da imate ravno na ta večer rezervirane neke frende, znance, ljubimce in ljubimke, ki ne morejo brez vas? No, vsaj v blefu ste do neke mere iskreni. Želim vam v novem letu podobno kot vi meni. Pa brez zamere …

Si izgubljen v vesolju?

Za ostale ne vem, sam jst sm bil mrtu k krava.

A od alkota?

Naj te potolažim Franček, jaz sem bila doma, se pravi v dometu tega čveka, samo se mi zaradi vsesplošnega lenarjenja, ki smo si ga privoščili, res ni ljubilo… Pa ne zameri no. V novem letu ti želim, da bi se nam lahko kmalu pohvalil, da si eno žensko spravil do orgazma.

Z ljubeznijo, Marg

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

To za njega ne bi bila pohvala. Pohvala bi bila, da je še eno leto bil sposoben preživeti brez ženske. 🙂

To za njega ne bi bila pohvala. Pohvala bi bila, da je še eno leto bil sposoben preživeti brez ženske. :)[/quote]

Za koliko staviva? 🙂

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Jas menim da se bova z lubico imela še bolj rada kakor sva imela do sedaj .
Zmenjena sva z a poroko kajti strašno težko že čakava do postaneva mož in ž
ena .

To za njega ne bi bila pohvala. Pohvala bi bila, da je še eno leto bil sposoben preživeti brez ženske. :)[/quote]

Za koliko staviva? :)[/quote]
Glede česa ?
Da mu bo uspelo najti kakšno in jo spraviti do orgazma ali da bi to za njega bil razlog za pohvalo ? 🙂

Kako lahko vsako temo na seks obrnete? A vam gre v življenju sploh še kaj drugega po glavi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close