Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj nas zares privlaci

Kaj nas zares privlaci

Opazam mnogo zelo lepih zensk z moskimi, ki imajo dokaj obicajne sluzbe in niso denarni magnet za njih. Se nobena zenska me ni privlacila, ker bi imela drago obleko, drago in luksuzno stanovanje ali karkoli kar denar kupi.

Privlaci izgled, enako je pri moskem, tisto kar zensko privlaci je izgled. Na tej osnovi je ok, ce oba tudi kaj zasluzita vec.

Kaj hočeš povedati? Da si poln denarja, pa te bejbe ne “šmirglajo”!?

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Dobro izgledam. Mnogi privlacni ljudje smo samski. Mnoge neprivlacne zenske so vec cas v vezah.

Torej, če prav razumem, tebi zadošča, da je ženska privlačna.

Dec bi hodil s privlačno babo. Res mora bit čuden, a ne ?

Torej, če prav razumem, tebi zadošča, da je ženska privlačna.[/quote]

Ja to se mi zdi bistveno. Ob taki osebi se vedno pocutis dobro.

Ja to se mi zdi bistveno. Ob taki osebi se vedno pocutis dobro.[/quote]
Pravilen odgovor.

Če bi to bil bistven pogoj, potem ti ne bi bil samski, saj bi se ob nekom, ki zase pravi, da je lep, vsaka ženska počutila dobro. 🙂

Kar hocem reci je, da prav tako privlacna punca zeli moskega ki dobro izgleda kot obratno. Z denarjem lahko kupis seks. Punca bo bol uzivala z moskim ki dobro izgleda in komaj najde dovolj denarja, da ji placa kot z nekom, ki ima veliko denarja in slabse izgleda.

Če bi to bil bistven pogoj, potem ti ne bi bil samski, saj bi se ob nekom, ki zase pravi, da je lep, vsaka ženska počutila dobro. :)[/quote]

Tisti ženski, ki se njemu zdi privlačna, on ni všeč in obratno, njemu ni všeč tista ženska, kateri je privlačen. :)) Zato je samski.

Ženske niso tako preproste.
Ni dovolj, če uživa le v postelji. Mora uživati še v nakupovanju in ostalem prestižu, ki je pogojen s financami. Tega užitka pa si ne more privoščiti s tistim, ki ima malo denarja.
Zato so izumili ljubimce. 🙂

Pa naj malo spusti kriterije. Mogoče v ženskih očeh vseeno tako lep, kot si sam misli. 🙂

Tako žensko je najprej treba approachat. Ti ne pomaga vsa lepota na svetu, če si jih potem samo od daleč ogleduješ.

Če bi to bil bistven pogoj, potem ti ne bi bil samski, saj bi se ob nekom, ki zase pravi, da je lep, vsaka ženska počutila dobro. :)[/quote]

Mnoge zelo privlacne zenske so leta samske in jih vsak dan ogleduje mnogo moskim, ko v mini kiklcah hodijo okrog. Kar je sicer neumnost. Mogoce smo osvajalsko nepodjetni?

Mogoče….Ali pa premalo pogumni…Ali pa se takšne imajo za tako privlačne, da želijo ohraniti svojo nedosegljivost in občudovanje s strani množice.
Če se pusti ujeti enemu moškemu, potem se bo počutila nesvobodno, še posebej, če bo on ljubosumen.

Zakaj si pobrisal Robi. Boli resnica ? 😉

Ne. Če me bi, ne bi tega sam napisal.
Zbrisal sem zato, ker si že dosaden s tem enim in istim ponavljanjem in vedno začneš provocirati in smetiti temo s svojimi ad-hominem izpadi.

Zbrisal sem zato, ker si že dosaden s tem enim in istim ponavljanjem in vedno začneš provocirati in smetiti temo s svojimi ad-hominem izpadi.[/quote]
Whatever dude. Ti pa si dosadan s to tvojo samozavestjo, pogumom. Mene označuješ za nezrelega, a sam nimaš jajc pristopit k babi in ji povedat, da ti je všeč. How lame is that ?

Ženske niso tako preproste.
Ni dovolj, če uživa le v postelji. Mora uživati še v nakupovanju in ostalem prestižu, ki je pogojen s financami. Tega užitka pa si ne more privoščiti s tistim, ki ima malo denarja.
Zato so izumili ljubimce. 🙂

Pa naj malo spusti kriterije. Mogoče v ženskih očeh vseeno tako lep, kot si sam misli. :)[/quote]

Odvisno od posameznice. Ce je zenska zadovoljna dovolj v postelji, bo ze sama poskrbela za dovolj denarja, kar se nakupov tice in so smiselni. Ne zagovarjam lenobe, zabusavanja, brezdelja ter ne ambicioznosti. Tudi meni so vsec lepe stvari in me kljub temu privlaci punca, ki ima izgled.

Ne prvi, ampak drugi (2) kontakt.

Zbrisal sem zato, ker si že dosaden s tem enim in istim ponavljanjem in vedno začneš provocirati in smetiti temo s svojimi ad-hominem izpadi.[/quote]

Pa kaj si ti misliš, da odgovarjanje in pametovanje na vsako temo pri 3_4 forumih, ni smetenje?

So pa se druge kvalitete moskega. Koliko izkusenj je dal skozi. Ali je borben? Naravno smo sportni in telesno mocnejsi moski privlacnejsi, ker omogocamo zenski vecjo naravno fizicno zascito. Kot je zenska z velikimi prsmi privlacna. Upam si trditi, da tam kjer zenska vse te naravne kvalitete moskega zanemari in jo premami udobje, lepa hisa, tam srece ni.
Pomembna so tudi neprivlacna, moteca obnasanja moskega. Pomembno je tudi naravno ujemanje, da moski ni dolgocasnez, da je aktiven, delaven, ambiciozen. Denar pride sam po sebi, kolikor se res rabi za sreco, ce se moski in zenska privlacita zaradi sebe in predvsem zunanjosti. Moski in zenska bosta veliko bolj motivirana za delo, ko se bosta privlacila zaradi drug drugega in medsebojne zunanje privlacnosti.

“Ženske padajo na denar”, so besede, ki prihajajo iz ust nesamozavestnih neambicioznih palčkov. Če si tak, te res lahko samo še denar reši. Da fukaš top komade, moraš tudi sam imet ženski kaj za ponudit. Ti forumaški zreleži, ki jih tu berete, niso ne samozavestni, ne pametni, ne zabavni, ne atraktivnega videza, nič od nič. Potem se pa zmrdujejo nad top komadi in jih oklicujejo za arogantne, samovšečne kure. Tiste fejst lušne niso prav nič skromne po srcu, ne bo si ona kar nekega luzerja izbrala za deca…

Ja, to je tvoj problem. Zato odpiraš take teme, ta ni prva. Sam sebe tu nekaj prepričuješ, da si top tip, ki mu pripada top ženska. V resnici pa ne greš v akcijo in samo opazuješ sceno.

Samo od sebe ne bo nič. Ti nisi v ničemer tako poseben, da bodo ženske tebe pecale.

Ja glej, nihče se ne bo namesto tebe odločil, da bodi samozavesten.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Lokali so eno, ves ostali cas pa drugo. Meni se zdi sport neprimerljivo zanimivejsi kot opletanje s flaso piva po nocnih klubih. Ne pijem, zabave niti ne rabim. Kvaliteta z zensko se mi zdi v druzenju izven nocnih klubov. Planine, morje, druzabni ples, potovanja, savna, dzakuzi, ljubljenje, druzenje na prireditvah, navezovanje poznanstev, branje in pogovor o cem, lahko tudi podjetnistvo. Opletanje s flaso po lokalih, petelinjenje in gobezdavost, hitri seks v pijanosti, skrokanost, kilav, nesporten izgled niso ravno moje vrednote.

Ej ne boš verjel, kvalitetna ženska gre kdaj tud žurat, se ga napit. Niso vse tok zagrenjene kt ti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close