.. je obljubil, da se bo spremenil ..
Po drugi strani je pa dejstvo, da ženske redko delajo tak cirkus. kot ga delajo moški, ko
se ga ženska odloči zapustiti. Od obljub, jokanja in stokanja, groženj s samomorom, groženj
da bo ubil njo (ki jih na žalost velikokrat uresničijo) ….pijančevanja, razbijanja…obtoževanja,
nadzorovanja ženske še leta po razhodu…stanja pred bajto, kontroliranja s kom je, kaj dela…
Zakaj ne zmore brez nje :)?[/quote]
Lej moški imamo ženske radi. Nekako tako kot imate ženske rade… čevlje?[/quote]
Čak, moški imate toliko radi ženske kot imamo me rade čevlje?
Jaz pa v čevljih hodim po blatu, imam umazane, imam jih več parov (a to pomeni, da rabite moški več žensk :)). V glavnem čevlji so zato, da lahko teptam svet :), z golo nogo ne gre najbolje.
Jaz pa v čevljih hodim po blatu, imam umazane, imam jih več parov (a to pomeni, da rabite moški več žensk :)). V glavnem čevlji so zato, da lahko teptam svet :), z golo nogo ne gre najbolje.[/quote]
Ženske imate raje čevlje, kot moške:-))
Jaz pa v čevljih hodim po blatu, imam umazane, imam jih več parov (a to pomeni, da rabite moški več žensk :)). V glavnem čevlji so zato, da lahko teptam svet :), z golo nogo ne gre najbolje.[/quote]
A nisi ti rekla, da nimaš moškega? Začni malo lepše ravnati s čevlji. :))
Ženska “ubije” moškega s tem, ko ga zapusti.[/quote]
Zakaj? Ženske smo itak nadloga, najedamo, grde smo, neprivlačne, nikamor vas ne pustimo,
še hobijev ne smete imeti, včasih celo več zaslužimo, spravljamo vas ob moškost….a ni
pravo olajšanje, ko vas zapustimo, ste frej za se podit za mladimi puncami, popivat celo noč
in spati v čevljih na postelji?
Ženska “ubije” moškega s tem, ko ga zapusti.[/quote]
Zakaj? Ženske smo itak nadloga, najedamo, grde smo, neprivlačne, nikamor vas ne pustimo,
še hobijev ne smete imeti, včasih celo več zaslužimo, spravljamo vas ob moškost….a ni
pravo olajšanje, ko vas zapustimo, ste frej za se podit za mladimi puncami, popivat celo noč
in spati v čevljih na postelji?[/quote]
Ene ja, druge ne:-)))
Toliko kot je takšnih brezupnih žensk, toliko je moških, ki vztrajajo s slabimi ženskami. Vsak vidi svet iz svoje strani spola, če se druži v pretežno samo moški ali samo ženski družbi. Resnica je nekje na sredini, ženske in moški imamo svoje sranje, skupaj pa vse malo manj smrdi če se oboji zares trudimo.
Ne moreš živeti z njmi, truplo je pa tudi težko skrit, te pa že no…
Kaj pa moški, a niste za nič dobri :)?[/quote]
Sodeč po odgovorih, tako kaže:-))[/quote]
Hm, kaj pa vem, kaj pa vem. Saj lahko objmeš psa, mačka, drevo, ampak najbolje in sploh najbolj super je pa objeti pravega moškega. Kar se poljubov tiče to eni prakticirajo tudi s psi in mačkami, meni ni ravno fajn, če me pes oblizne po licu. Tako, da tu ste moški kot edina prava izbira. Tudi pogovor z mačkom je možen, samo kaj, ko moram vedno tako narediti kot maček hoče, vedno obvelja njegova. Tako, da spet moški pridete naprej. V erotičnih trgovinah tudi marsikaj prodajajo, samo kaj vem, natur je ta narboljše pravijo :).
in spati v čevljih na postelji?[/quote]
Ene ja, druge ne:-)))[/quote]
Ja. Za tistega, ki potem obupuje nad življenjem brez ženske, potem sigurno ne.
Forum je zaprt za komentiranje.