Idealna ženska
Sam šinfate, sam kritizirate, noben pa pravzaprav ne pove, kakšna bi morala biti
ženska, da bi bila vrlemu MONovcu všeč…
A lahko ugibam?
Telo od Kim kardašian, po možnosti nezaposlena, zelo tiha (usta odpre samo, ko pohvali
tipčka, kako je krasen in super), perfekten okras za na roko, ko greš mal po mestu, da
so ti ostali moški fouš, neizobražena razen na področju seksa, položajev, pripomočkov,
perila itd…otrok si ne želi, ker je alfa in omega zanjo njen moški in živi za to, da mu
izpolnjuje želje, popolnoma tolerantna do drugih žensk, ki si jih njen privošči za spremembo,
poleg tega seveda še popolna gospodinja….to se itak samo po sebi razume…
Sem kaj pozabila?
boh ne dej
tudi to raje ne, razen če ni ravno po lastni volji
no, tukaj bi si pa želel predvsem dobro prevodne in hitre živčne povezave med jezikom in možgani. To je ponavadi največji problem in potem se jezik razvije v skoraj čisto avtonomen organ. Zažljeno pa je seveda tudi, da možgani ne zgledajo kot pravkar zlikana srajca.
no ja, tako vlogo ponavadi prav ženske rade odigrajo, ko se njen obrne ali (boh nedej) celo pogovarja s kakšno drugo. :-))
priznam, da je izobrazba na teh področjih zaželjena. Tista druga pa tudi, seveda ne samo s področja kozmetike ali pralnih praškov.
ampak ob tem, da ona ne želi bit alfa in omega njemu, mora obratno absolutno veljat 🙂
saj ponavadi že preventivno date vedeti okolici čigava lastnina je moški
verjetno še precej :-))
moram povedat, da sem šel prav njene fotke iskat, ko si jo omenila, ker pojma nisem imel kako zgleda, ker me ta svet sploh ne zanima. Res je tudi, da sem najprej videl ksiht in je bilo zame dovolj, zato nisem naprej “raziskoval”.
Kdo? Lažje bi ti kakšno na cesti pokazal kot med estradnicami. Se pa tudi med njimi najde kakšna izjema. Pa težko zdaj o imenih, ker si jih ne zapomnim.
Pozabila si bistvo! Da mora biti zelo premožna in ga vsakodnevno zalagati z denarjem.[/quote]
Sem pol premišljala, ja. Dejmo rečt, da je poverbala eno lepo hiško, pa zajetno mesečno
rento po babici? ;-))
U bistvu komej čaka, da najde enga lepga, seksi, popolnega MONovca, ki čist slučajno
ničesar nima …in je njena največja želja, da poskrbi zanj….
Velja to tudi zate in tvoje kritike žensk? Tvoje kritike žensk so malo drugačne, ampak so še vedno kritike. Kaj si boš tokrat izmislil, da sebe izločiš?[/quote]
Nič si ne bom izmislil. 🙂
Lahko pa si vsak sam, kar si želi.[/quote]
Ni si treba izmišljevat….vsi vemo, da maš Kim na ohranjevalniku zaslona :-))))
No, to je primer tvojega izmišljevanja. :)[/quote]
Glej, vprašam. Zgoraj si napisal, da so tisti, ki kritizirajo ženske, taki pa taki.
Sprašujem te, ali si torej tudi ti v istem košu, saj ravno tako kritiziraš ženske. Ali pa si ti neka moralna veličina in so tvoje kritike edine legitimne, ali kaj.[/quote]
Vsak me lahko vrže v takšen koš, kot njemu ustreza. 🙂
Zaenkrat sem še uporaben za odnos. In če nekdo tu pa tam kritizira neko določeno lastnost, ni isto, kot če kritiziraš na splošno in nenehno prihajaš v konflikt z ženskami (ali obratno).
Kot pravim, pa mi je vseeno kam me kdo vrže.
Forum je zaprt za komentiranje.