(Ne)zaupanje v zvezi
Pri prebiranju teme Zaupanje v vezi in stalno zatrjevanje nesamskih kako si 100% zaupate, kako nimate skrivnosti.
Se mi potem zastavljajo vprašanja. Recimo na spoznavnih portalih prevladujejo poročeni moški, ki pecajo ženske. A tisti poročeni, ki to počnete, tudi poveste partnerkam o svojem početju? Ženske, a vamo povedo?
Moški, a vam ženske povedo, da visijo po takih portalih? Domnevam, da tudi poročene ženske kaj takega počno.
Pa v reali, kar naprej teženje, pecanje s starnih poročenih moških. A to poveste svojim ženam, da pecate samske ženske?
Pa za poročene ženske, ki menda tako blazno zaupate svojim partnerjem. Zakaj težite samskim ženskam, ker menda osvajamo vaše može? Zakaj ste takoj v zraku, če se vaš mož druži s kako samsko žensko?
Zakaj smo samske ženske tako nevarne, da poročene ženske ne prenesete niti misli na to,d a bi se vaš mož podružil s kako samsko?
Kje je to zaupanje, o katerem se piše tu gor? V reali pa čisto druga slika?
Samske ženske, ločenke – vse te smo menda grožnja poročenim ženskam. Si ne znam predstavljat kako nevarne so šele vitke, postavne samske ženske. Če smo že debele starunklje tako osovražene.
Kje je vaše zaupanje do partnerjev in partnerk v reali?
Saj bi še mogoče verjela monovcem o 100% zaupanju med partnerji, če me ne bi poročeni dedci kar naprej pecali (ja pa nisem mlada vitka in postavna, take imajo še parkrat več ponudbe). Kakor zvejo, da si samska, sploh, če imajo občutek, da to traja že dalj časa. Se na veliko ponujajo, za seks seveda.
Na portalih za ‘samske’ pa je tako več poročenih kot samskih.
Ločenke in samske pa seveda trn v peti poročenih žensk. Le zakaj, če pa tako zaupanje do partnerjev?
V tisti temi smo odgovarjali predvsem takšni, ki si zaupamo med sabo (predvidevam), tukaj pa ti zdaj kličeš ene čist ta druge, zato ti ne morem pomagat pri odgovoru. Če pa se spomnim zadnjega odmevnega dogodka, ki je bil tudi na tv, predvidevam, da to delajo na skrivaj (ali pa to vsaj mislijo).
Ja,zanimivo, da tu gor vsi vezani trdijo kako imajo vse super pošlihtano :). Če pa se slučajno pojavi nekdo, ki ima težave v zakonu, mu pa takoj poveste kako neumen, nesposoben je.
Če ženska toži glede očeta svojih otrok, jo takoj napadete kako neumne je bila, da je takega ‘spustila nase’ (besede vezanega moškega tu gor, v stilu bika spustimo na kravo).
Če ima kdo težave s partnerko/partnerjem in sprašuje za nasvet, dobi od popolnežev takoj odgovore kaka zguba je, da tu sprašuje take stvari…
Ja, lahko tudi tako razmišljam. Ali pa raje bolj realno: veliko zakonov je na psu, ne zaupajo drug drugemu, ne zaupajo sami vase in zato zganjajo take cirkuse. Edino na monu imajo pa vsi perfektne veze. Če se pa najde kdo, ki ima kako težavo v zakonu in prosi za nassvet pa so seveda zgroženi.
Zanimivo je, da v reali, tisti, ki imajo res ok veze, se ne vtikajo v samske. Nam ne predavajo kako so oni super, kako smo mi samski čudni. Se ne vtikajo v to, da nimamo otrok in da bi jih že menda morali imeti. Žensk ne moti, če se njihov mož druži z drugo žensko. Moški ne visijo ljubosumno na svoji ženi. Samo takih je zelo malo. Zelo malo. Večina se jih pa vtika v samske, v nestarše, se bolestno bojijo, če se njihov partner druži z nasprotnim spolom. Edino monovci so pa vsi perfekt in tkao super, da imajo čas za nas samske :).
Saj nisem rekla, da karkoli zavidaš meni (čeprav vem, da mi). Mislim na vse tiste idealne zveze, ki dejansko obstajajo in ti gredo v nos. Pusti, da vsaj drugi uživajo (uživamo), če že ti ne zmoreš in ne znaš. Če se pa komu kdaj zalomi, pa verjemi, da tudi to obstaja ja…ker popolnosti ni. Nehaj se že spraševati o stvareh, ki so svetlobna leta od tebe. Delaj tisto, kar znaš najbolje…torej nič:)). Dijo
Itak, da mi zavidaš, ker imam večino tega, kar ti nimaš in po čemer močno hrepeniš. Lahko mi pišeš bučke, ampak jedla jih boa.
Zakaj bi se obremenjevala z virtualci in virtualo kot takšno? Meni je super, ko vidim besne odzive, ranjene egote, ljubosumne posameznike…:))). Zelo skromni ste, potrebujete zelo malo, da se vas iztiri. Moje potrebe so zadovoljene, celo presežene:).
Ja, kaj pa lahko drugega pričakuješ od popolneža? 🙂
Veš kako različno včasih beremo iste stvari? Nekdo ti lahko reče/napiše “ja, kako si pa ti pametna”, ti pa boš to prebrala “ti si pa res glupa”. Tako da, zdaj je najbolje, da daš od koga (ki tako grdo piše) citat, pa da vidimo, kaj je res pisalo in mu potem potegnemo gate čez glavo, če je res. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.