Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali kdaj čutite krivdo sami pri sebi…

Ali kdaj čutite krivdo sami pri sebi…

…ker bogu čas kradete s čvekanjem tukaj, v tem času bi lahko delali kaj koristnejšega, reicmo služili denar, se družili s prijatelji, seksali…?

Ravnokar služim denar…malo nazaj sem bila na kuhancu v centru Ljubljane s prijatelji…o damn seksala pa dons še nisem:))).
Meni zadostuje, da se ti počutiš toliko krivo, da greš odpirat puhel post. Zdaj grem lahko z mirno vestjo in brez krivde spat.

[img]http://www.loesje.org/files/posters/big-INTen9107_1.jpg[/img]

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Pa ti?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ti hudič ti, vsa vrata tu v službi imajo zgoraj šipo, tko da tvoja zadnja opcija diskretnega početja odpade. Namesto, da zaokrožim po sloveniji, bom raje tule bogu kradla čas, kesala se bom jutri. Na kolenih :-))

Mogoce keri drug dan ali cez 100 let, samo tokrat neeeeeee…..

Krivde ni, je pa neznanje. Saj ljudje, ko pridemo do teh spoznanj /si očitno kao notranje pozdravimo svoj
ego-:)/ tukaj nismo več toliko ali pa sploh ne več prisotni. Časa je res škoda in se ga da koristneje porabiti za svoj lajf :
/delo, glavo, dušo, telo in svoje okolje=družina+prijatelji /.

v kolikor to ne bi bilo tako, bi ja moralo tukaj biti redno prisotno 20x več ljudi.

Seveda.
Lahko bi športala, namesto visela tu gor, in potem bi bila vitka in postavna s kondicijo. Tako pa sem tu gor in zapravljam čas.
Če bi imela s kom seksat, seveda ne bi tu gor visela. Če bi imela realno družbo, prijatelje, seveda ne bi tu gor visela.
Pa lahko bi se učila tujega jezika, brala, lahko bi služila denar.
Povsem prav imaš.

Vse je v zmernosti.
Ni problema bit na netu al na forumih, dokler to predstavlja le del tvojega prostega casa, v preostalem casu pa si koristna oz. pocnes koristne stvari – al z ucenjem al samo sirjenjem obzorij al branjem al sportom al seksom (ce mas moznost)….

ja 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close