Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ignoriranje

ignoriranje

Zanima me kaj si mislite o ignoriranju osebe,ki pravi da te ima rada vendar počne drugače.Moj partner se že leta obnaša ignorantsko kadar sem naprimer zaradi nečesa užaljena in mu to zmečem v obraz.Vem kaj sledi bolano dolga tišina saj se ta umes nima kaj pogovarjati in se mu ne zdi potrebno razreševati zadev.Vem,da ljudje kuhamo mulo le redki pa jo kuhajo po 2 meseca to se mi zdi naravnost noro.Ne zanima ga kako živim,kaj umes počnem sem mogoče bolana……Nato se prikaže in vse je zopet postarem.Krivdo zvali seveda name.Jaz sem kriva in jaz sem zatežena.Mogoče sem tudi res ampak kako hudiča sumim da je človek rahlo psihopat s tem molkom.

Koliko sta pa stara?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

nisva najstnika

Pa se vseeno tako obnašata?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ti ne znaš brati?

Ne. Pa ti?:-))

Obnašata se kot najstnika, ker kuhata mulo.

Zanimivo je, kako nekatera razmerja zelo dolgo trajajo brez pogovorov. :))) Pa brez seksa tudi.

Pusti ga. Če bi bil pravi in zrel moški, bi moral te tvoje izpade stoično prenesti, te prosit odpuščanja takoj, ko te mine in se sploh zavedati, da sta tvoja volja in razpoloženje odvisna samo in izključno od njega.

Pa sta že od vsega začetka takšna ?
Ti zatežena, ker si nezadovoljna, on pa se zapre, ko mu ti zatežiš ?

Sploh ne kuha mulo, samo ne zdi se mu vredno obremenjevat s tvojimi otročjimi izpadi. Človek je pameten, pusti te pri miru, ker ve, da boš potem, ko ti bo spet postalo dolgčas, sama prišla k njemu. Pomoje je že navajen tega 🙂

Mogoče v tej tišini čaka, da pozabi na vse tisto, kar si mu zmetala v obraz, ker se boji še rečt karkoli, da ne bi dobi še repeteja, čeprav je že sit. Kaj če razreševat, če pa si mu itak že VSE in še preveč povedala o tisti zadevi?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Čist samo to, da ne zna komunicirat.
Komunikacija mu je muka, ker
a) ne zna poslušat
b) ne ve, kaj bi rekel
c) nima potrpljenja sam s sabo, kaj šele s tabo
d) pogovora ga je iz vseh teh razlogov groza in se rajš umakne v ignoriranje

Molk je “mutasta čustveni manipulacija”, ki počasi razjeda in ubija odnos s tišino…

Torej tipičen izsiljevalski primer, kako drugega “kaznovati” z odtegnitvijo pozornosti in igranje užaljenosti, če ni po njegovo.

V ozadju se skriva samo želja po prevladi, moči, gospodovanju nad drugim, kjer ni sposoben prisluhniti, niti ga ne brigajo tvoja čustva.

Z nekom, ki se ne moreš pogovarjati niti prepirati za voljo čustvene razelektritve, da se pove, kaj koga “tišči”, ne moreš živeti.

In mora biti res “bolnik” in občutljiv zakrnjenec, ki mu je mar le za lastne potrebe, če se muza in ne govori po par mesecev.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Vse to je lahko res, res pa je tudi, da je druga skrajnost nekomu vse zmetat v glavo v trenutkih šibkosti. Nič od tega ni dobro.
Težava teh dveh je, da drug na drugega kažeta s prstom ne vidita pa lastnih napak oz jih ne želita, znata, zmoreta.

Še enkrat se je potrdila resnica, da žensko najbolj boli ignoranca…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Moškega pa strupen ženski jezik. Si pozabil napisati. 🙂

Moškega pa strupen ženski jezik. Si pozabil napisati. :)[/quote]
Moškega ne, fanta pa… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Moškega pa strupen ženski jezik. Si pozabil napisati. :)[/quote]
Moškega ne, fanta pa… ;)[/quote]
Moški je že imun na pike ženskega jezika. 🙂

Moškega ne, fanta pa… ;)[/quote]
Moški je že imun na pike ženskega jezika. :)[/quote]
No ja, imun je postal tale od avtorice kar se pa ne obnese najbolje, moral bi imet protistrup s katerim bi ji izničil strupen ženski jezik
Pogosto ni treba veliko, kak kušelc među rogove in nekaj lepih besed pa bi bila spet vsa medena…. 😛

Ne vem, če je to ravno dober “vzgojni” ukrep.
To je tako, kot če bi otroku, ko tečnari, dal za nagrado neko sladkarijo.
Se bojim, da ne bi potem ženska začela s svojim tečnarjenjem izsiljevati.

Ne vem, če je to ravno dober “vzgojni” ukrep.
To je tako, kot če bi otroku, ko tečnari, dal za nagrado neko sladkarijo.
Se bojim, da ne bi potem ženska začela s svojim tečnarjenjem izsiljevati.[/quote]
Saj otrok tečna iz istega razloga – ker želi pozornost.
Sedaj če si se poročil z malim otrokom potem….buh pomagaj

Kaj bi pa ti naredil? Namesto opisane pozornosti bi ji zagrozil:
“Ženo nemoj, da te šemerima lečim”?
Al bi jo kam poslal na “prevzgojo”? 😛

Otrok začne tečnariti, ker postane zafrustriran, saj ni sposoben razumsko razumeti in obvladovati situacije in svojih čustev.
Odrasel človek pa bi naj to vedel in bi naj začel razmišljati o sami situaciji ter jo reševati na miren in razumski način.
Preko čustvenih izpadov in ignorance, pa se ne bo ničesar rešilo.

Ponavadi ni najbolj odraslo, nekomu metati nekaj v obraz zaradi užaljenosti.
Zakaj pa se ne moreš z njim takrat razumsko pogovoriti in reči: “Veš, sem razmišljala. Z določenimi zadevami se nekako ne morem strinjati zaradi (in našteješ). kaj pa ti meniš o tem?…”

ton glasu imej miren. ne se dret in živčkarit.

boš videla, da tudi on takrat ne bo kuhal mulo.

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close