Ž. lepota in pamet
Mislim, če damo na eno stran tehtnice lepo in postavno žensko na drugo stran pa pametno, zmaga za moški izbor prva. Lepa in postavlja, jasno da z neko povprečno pametno.
Torej je lepota več vredna kot pamet. Ne vem, samo razmisljam?.
Imam občutek, da so lepe ženske povsod previligirane in to že kot otroci /punčke in fant ki/ v vrtcu, pa v soli, službi…..
Ne vem, zakaj potem toliko moških vidim s povprečnimi ženskami (po lepoti mislim), če so njihova prva izbira lepotice? :)) Marsikdo bi rad lepotico, ampak je ne more dobiti. Eno so želje, drugo pa zmožnosti.[/quote]
Kako že gre- povprečna je moja, lepa je od vseh. To sem že od večih slišal… zakaj neki?
Ne vem, zakaj potem toliko moških vidim s povprečnimi ženskami (po lepoti mislim), če so njihova prva izbira lepotice? :)) Marsikdo bi rad lepotico, ampak je ne more dobiti. Eno so želje, drugo pa zmožnosti.[/quote]
ker je lepotic malo — tako kot pametnih ☺
ampak ti tega ne boš nikoli dojela, ker so vse lepše in pametnejše od tebe ☺
Jaz bi raje izbral pametno, kot lepo. Samo kaj, ko me ne marajo:-)))))[/quote]
Tudi vsaka pamet ni dobra. Ženska je lahko pametna, ampak težka za prenašat. Enako je pri moškem. So moški, ki nimajo empatije, so grebatorji….Pametna ženska je lahko hohštaplerka.[/quote]
Ja luba duša, katera pa ni….:-)))
Pametna ženska se dela neumno, neumna se dela pametno. Katera je sedaj bolj pametna? 🙂
Meni je bolj pomembna funkcionalnost, praktičnost, ekonomičnost, koliko “pije”, majhnost, da se lahko zrineš na vsak “parkplac”… Torej kolo bi bilo v tem primeru najboljše zame in še rekreacija zraven, ko “se goniš”. 🙂
Je veliko lepih žensk, a kaj ko niso Privlačne, torej pisano z veliko začetnico, kar pomeni, da ozko pojmovanje privlačnosti, ki je omejena zgolj na zunanjost, je pri dobršen delu moških lahko resda prevladujoče, enako velja seveda za ženski spol, kjer je pomembna recimo finančna situiranost moškega – torej spet nekaj, kar dejansko ni povezano s samim človekom.
Forum je zaprt za komentiranje.