Ženska v moških očeh
https://www.youtube.com/watch?v=a9IJEa6xTu8
Moški kot del množice, ki aplavdira slačenju ženske v showu. Fant, ki bo zrasel v moškega in ki mu je ženska mati, trpi ob tem.
Žensko telo in spoštovanje. Ste sposobni debatirati o tem?
Ne razumem. Če striptizeta z veseljem opravlja to poklic, pa naj se slači. Ni pa fajn, če gre za trgovino z belim blagom. Ali, če je nekdo zaradi finančnih razlogov primoran v slačenje pred publiko. Zakaj bi o striptizetah posebej razpravljali, po drugi strani, pa javnost podpira osebe, ki varajo? Saj tista se tudi slači pred drugim moškim, morda tudi za kakšno ugodnost, denar, ipd.
Ne razumem. Če striptizeta z veseljem opravlja to poklic, pa naj se slači. Ni pa fajn, če gre za trgovino z belim blagom. Ali, če je nekdo zaradi finančnih razlogov primoran v slačenje pred publiko. Zakaj bi o striptizetah posebej razpravljali, po drugi strani, pa javnost podpira osebe, ki varajo? Saj tista se tudi slači pred drugim moškim, morda tudi za kakšno ugodnost, denar, ipd.[/quote]
Napisano je bilo: “Ste sposobni debatirati o tem?” Ni bistvo v tem, da naj bi bilo vsako delo častno.
Ne razumem. Če striptizeta z veseljem opravlja to poklic, pa naj se slači. Ni pa fajn, če gre za trgovino z belim blagom. Ali, če je nekdo zaradi finančnih razlogov primoran v slačenje pred publiko. Zakaj bi o striptizetah posebej razpravljali, po drugi strani, pa javnost podpira osebe, ki varajo? Saj tista se tudi slači pred drugim moškim, morda tudi za kakšno ugodnost, denar, ipd.[/quote]
Verjetno je stvar v tem, da je striptizeta že v osnovi v sebi razvrednotena in se ne ceni, zato temu primerno potem opravlja takšen poklic.
Maminga sinkota naj klinc gleda, če trpi ob gledanju ženskega telesa.
Lepota ženskega telesa je nekaj najlepšega, kar je ustvarila narava (al pa bog za tiste druge).
Je pa kot umetnina, ki se je ne dotika, ampak le občuduje z očmi.
Razen, če umetnina sama ne pristane, da jo lahko občuduješ tudi z rokami. :-))
Sem, vprašaj.[/quote]
Osnova za debato je napisana. Ženska kot seksualni simbol je razvrednotena zgolj na raven telesa. Ko jo moška populacija uporabi kot objekt, je prizadet le tisti, ki v njej vidi osebo z dušo. Se to dogaja tudi tebi?[/quote]
Ok dve stvari: Nekoč davno, mi je bivša zaplesala striptiz, in sem se počutil zelo bedasto, ko sem jo gledal. Zgleda, da mi je bilo bolj nerodno kot njej. Druga stvar, sodelavci imajo na praznovanjih ponavadi eno najeto, in še vedno se mi zdi bedasto. Ne vem ,ne sodelujem, mene pusti hladnega. Čeprav ples na drogu, naj bi bil pa za disciplino na olimpijskih. Ampak to pa menda ni nujno striptiz.
Aja k vprašanju. Žensko telo, kot objekt je brez njene pameti samo školjka. Samo za olajšanje. Za kaj več je potrebna njena pamet. Ker se bistvo dogaja med ušesi.
Potem si svojo bivšo zelo razočaral, ker ona se je potrudila zate misleč, da ti bo to všeč. Ženske pogosto mislimo, da bomo premalo storile za svojega moškega, da mu bo dolgčas, da nismo dovolj dobre, lepe….
V službi imate očitno precej divje razmere, da sodelavci najemajo striptizete. No, dobro, je vsaj pestro. Priznam pa, da bi mi bilo precej neprijetno, če bi vedela, da se moj partner udeležuje takih službenih zabav. Nehote pomisliš, da se dogaja še kaj drugega tam.
Ples ob drogu je zelo zahteven šport in tega ni enačiti s striptizom.
Ženske, ki se nage slikajo za Playboy – je to umetnost, ali razvrednotenje telesa?
Če mi ni všeč, mi ni všeč. Zakaj pa ne vprašate, kaj je komu všeč. Je lažje domnevati in se nato kujati? Zabave se ne odvijajo v službi. Razen gobcanja se tam ne dogaja veliko.[/quote]
Saj nisem mislila na delovnem mestu. Daj malo beri med vrsticami, prosim. :)))
Glej, ona te je hotela presenetiti. Enako bi te lahko presenetila s trebušnim plesom, ti bi pa ostal hladen. To ni lep občutek. Kaj pa lahko še stori? Se obleče v catwoman in vzame bič v roke? ;))) Ostane ji zelo malo manevrskega prostora. Kako bi bilo tebi, če bi želel presenetiti svojo žensko, ona pa bi bila hladna kot led?
Če mi ni všeč, mi ni všeč. Zakaj pa ne vprašate, kaj je komu všeč. Je lažje domnevati in se nato kujati? Zabave se ne odvijajo v službi. Razen gobcanja se tam ne dogaja veliko.[/quote]
Glej, ona te je hotela presenetiti. Enako bi te lahko presenetila s trebušnim plesom, ti bi pa ostal hladen. To ni lep občutek. Kaj pa lahko še stori? Se obleče v catwoman in vzame bič v roke? ;))) Ostane ji zelo malo manevrskega prostora. Kako bi bilo tebi, če bi želel presenetiti svojo žensko, ona pa bi bila hladna kot led?[/quote]
Ni bilo mišljeno na delovnem mestu. Kaj lahko stori… ne vem, trebušni ples bi imel isti efekt. Bilo bi mi zoprno. Bi poskusil skriti. Ne maram takih stvari. Meni je pač najboljše, ko te ženska, ki jo imaš vsaj zelo rad, pogleda z tistim zelo pomenljivim pogledom… ko vidiš tiste hudičke v očeh. In se privije k meni. Ne rabim nobene gajžle, plesov, lisic, strapona al kaj že prakticirate… Še nasvet za mulce: včasih se splača pogledat žensko kam drugam kot v rit, je lahko zelo zanimivo.
Glej, ona te je hotela presenetiti. Enako bi te lahko presenetila s trebušnim plesom, ti bi pa ostal hladen. To ni lep občutek. Kaj pa lahko še stori? Se obleče v catwoman in vzame bič v roke? ;))) Ostane ji zelo malo manevrskega prostora. Kako bi bilo tebi, če bi želel presenetiti svojo žensko, ona pa bi bila hladna kot led?[/quote]
Ni bilo mišljeno na delovnem mestu. Kaj lahko stori… ne vem, trebušni ples bi imel isti efekt. Bilo bi mi zoprno. Bi poskusil skriti. Ne maram takih stvari. Meni je pač najboljše, ko te ženska, ki jo imaš vsaj zelo rad, pogleda z tistim zelo pomenljivim pogledom… ko vidiš tiste hudičke v očeh. In se privije k meni. Ne rabim nobene gajžle, plesov, lisic, strapona al kaj že prakticirate… Še nasvet za mulce: včasih se splača pogledat žensko kam drugam kot v rit, je lahko zelo zanimivo.[/quote]
V redu, pozabila sem, da so biki pogosto tradicionalisti. :)) Mislim, da te štekam. Tebi bi bila všeč ženska, ki je seksipilna na ne preveč očiten način. Torej, v očeh ji piše, da je strastna, ampak v pogovoru ni vulgarna in skriva svoje prednosti, atribute. Skratka, navihanka.
Če mu ni všeč, naj se vsaj pretvarja, da mu je a ne? :))
Če mu ni všeč, naj se vsaj pretvarja, da mu je a ne? :))[/quote]
Niti ne. Mislim, da je šlo pri njiju za različna svetova. V taki vezi ne moreš dolgo “glumiti”. :)) Saj je prav, da je pokazal, da mu to ni všeč. Sčasoma bi se itak opazile razlike med njima.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://ecx.images-amazon.com/images/I/41lgLtyjRtL._SY355_.jpg[/img]