Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Na policijski postaji zahteval naj ga ustrelijo

Na policijski postaji zahteval naj ga ustrelijo

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/na-ljubljanski-policijski-postaji-prosil-policiste-naj-ga-ustrelijo.html

Prvi komentar je zelo resničen :

“Zato moraš v ameriko, tam te pa takoj pihnejo, nič ne govorijo.”

Pa ta tudi:

“ma tipo se je znajdu…. namest da bi životaril iz meseca v mesec, je uprizoril napad zdaj se bo pa lepo na suhem in toplem grel in jedel na stroške davkoplačevalcev….”

a niso JU/JS … policaji … plačani za to, da delajo v korist davkoplačevalcev??
Policaje, ki niso naredili kar jih plačnik prosi je treba odpustiti ☺

presneti prasci – mene pa takoj oskubijo, če sem nažgan … pa jih z trošarino od alkohola plačujem

Mislim, da imajo v ameriki termin samomor s pomočjo policista… saj bomo tudi to sčasoma uvozili, kot vse ostalo.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Res je, suicide by cop…

http://en.wikipedia.org/wiki/Suicide_by_cop

V tem primeru dvomim, da je bil namen samomor, ker bi potem tisti moški takoj potegnil pištolo in grozil, ne pa prosil, da ga ustrelijo, saj menda vsak ve, da policaji ne bodo nekoga ustrelili na njegovo željo.

V tem primeru dvomim, da je bil namen samomor, ker bi potem tisti moški takoj potegnil pištolo in grozil, ne pa prosil, da ga ustrelijo, saj menda vsak ve, da policaji ne bodo nekoga ustrelili na njegovo željo.[/quote]
Ta očitno ni. Ali pa je pozabil. Sicer- kaj ga bremeni obtožnica- dejanje bedarije v afektu, ki se preganja po uradni dolžnosti:-)?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Skratka, ni lahko biti policist, zato jih spoštujem. Sem niso všteti tisti policisti, ki so povezani s kriminalci.

V tem primeru dvomim, da je bil namen samomor, ker bi potem tisti moški takoj potegnil pištolo in grozil, ne pa prosil, da ga ustrelijo, saj menda vsak ve, da policaji ne bodo nekoga ustrelili na njegovo željo.[/quote]
Ta očitno ni. Ali pa je pozabil. Sicer- kaj ga bremeni obtožnica- dejanje bedarije v afektu, ki se preganja po uradni dolžnosti:-)?[/quote]
Ali pa je želel, da se ga deklarira za norega, ga zaprejo na psihiatrijo in bo lepo preskrbljen.

Huh, ne vem, če bi moral izbirat med psihiatrijo in življenjem pod mostom… rad bi napisal, da raje zmrznem, ampak, trenutno sem na toplem in sit…

Glede na to da je stranka (v postopku) in da ima stranka vedno prav, bi bilo dobro, da ga počijo.
Da ne bodo potem policaji na disciplinsko hodili, ker stranki niso dali prav.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close