Preveč cajta mate
Administrator Robi – ne ga lomit. Noben ti nič noče. Tema ni bila nobena žalitev, a resnica očitno preveč boli , zato tokrat, prosim ne briši – bom enostavno še enkrat skopiral, kar si odstranil.
Žal, spoštovani Robi, pravica do svobode izražanja ti je očitno tuja .
Tule smo brali res že ves gnoj, ki ni bil sankconiran, zato sem užaljen .
Preveč cajta mate 2 :
*************************************************************************************************************
Berem vas.
Poslušam vas.
In si mislim svoje.
To pa je: Tiste, ki ste tule gor non stop med 08:00 in 16:00 – in dobesedno trzate za “vsak drek” – ne more nobeden resno jemat . V vašem prostem času se sicer malo umirite, a še vedno nekateri ne morete iz svoje kože.
Kot delavci in uslužbenci ste neuporabni in nepotrebni.
Dedci se branite žensk. Ženske še bolj besno moških .
**********************************************************************************************************
Glej, če ima nekdo takšno rit, še nič ne pomeni. To je ena najmanj pomembnih stvari pri ženski, zato je pa zadaj. Tistemu, ki samo na tole pada, bogpomagaj. Sploh, če se lastnica obnaša kot rit.[/quote]
Resnično upam, da trollaš.[/quote]
Tvoje upanje je prazno:-)) Zakaj? Bi bil z nekom samo zaradi riti…. Jaz ne. Sem bil nekoč z eno lastnico (zame) popolnim oprsjem. Zanimivo so se prsi izkazale za popolnoma nepomembne.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://shrani.si/f/10/8Z/2GVB6K0E/lili86490369.jpg[/img]