Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek rad jo imam

rad jo imam

Sem samski moski, star 43.Ona starejsa 5let, imam jo zelo rad, ko sva skupaj uzivam. Nemorem se odlocit za skupno zivljenje, a bojim se, da jo bom izgubil. Prosim za vase mnenje, ne zalitve?

Kaj si ona želi, kaj si ti želiš in predvsem kaj si pa oba skupaj želita?

Odloči se kaj je močnejše, rad ali bojazen, da jo boš izgubil. Kaj pa, če bo ona izgubila tebe?

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Kaj bi pa ona rada? A sploh veš?

Dalj kot bosta čakala, manj časa imata na voljo. Vprašaj jo, česa si želi, in če bo odgovor primeren, zagrabi priložnost. Dobre priložnosti so redke, še redkeje se ponavljajo…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ona me ima zelo rada in je zato, da bi bila skupaj ,kaj ko je starejsa…

Če ti je njena starost prevelik problem, tako veš kaj bi moral storiti. Že na začetku, pravzaprav…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Potem pa počakaj nekaj let, da boš starejši.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sicer pa… starejša kot je, večjo bo imela penzijo;-))

.-))) pragmatik 🙂

Bi tebe motilo, če bi bila ženska starejša? In, koliko bi se ti zdela sprejemljiva razlika?

Bi tebe motilo, če bi bila ženska starejša? In, koliko bi se ti zdela sprejemljiva razlika?[/quote]
Ne, ne bi. Razlika, kaj vem, odvisno koliko bi bil zatrapan.:-)) Pet let komot. Deset, vprašanje. Petnajst, preveč. V obe smeri. Tudi če bi bila mlajša. Pa niti ne bi šlo za to koliko me moti, ampak bolj, kako bi skup vozila.

Bi tebe motilo, če bi bila ženska starejša? In, koliko bi se ti zdela sprejemljiva razlika?[/quote]
Ne, ne bi. Razlika, kaj vem, odvisno koliko bi bil zatrapan.:-)) Pet let komot. Deset, vprašanje. Petnajst, preveč. V obe smeri. Tudi če bi bila mlajša. Pa niti ne bi šlo za to koliko me moti, ampak bolj, kako bi skup vozila.[/quote]

Ja, saj vem, starejša je lahko, ampak izgledati mora kot Jennifer Lopez. :)))

Saj se strinjam. Važno je, kako se značajsko ujemata. Manjše razlike v letih se pa niti vizualno ne opazijo.

Ne, ne bi. Razlika, kaj vem, odvisno koliko bi bil zatrapan.:-)) Pet let komot. Deset, vprašanje. Petnajst, preveč. V obe smeri. Tudi če bi bila mlajša. Pa niti ne bi šlo za to koliko me moti, ampak bolj, kako bi skup vozila.[/quote]

Saj se strinjam. Važno je, kako se značajsko ujemata. Manjše razlike v letih se pa niti vizualno ne opazijo.[/quote]
Jlo mi pa ni všeč. Sicer pa, mogoče pa sam zgledam star kot Metuzalem:-)))

Saj se strinjam. Važno je, kako se značajsko ujemata. Manjše razlike v letih se pa niti vizualno ne opazijo.[/quote]
Jlo mi pa ni všeč. Sicer pa, mogoče pa sam zgledam star kot Metuzalem:-)))[/quote]

No, dobro, naj ti bo. Recimo, da ti verjamem. :)) Glede na to, da imaš veliko interesentk, sigurno ne izgledaš kot Metuzalem. ;))

Al pa padajo na stare prdce:-)))

Kako se ti lepo izražaš. Sigurno imaš svetovalca za stike z javnostjo. :)))

Mislim, da je ta izraz popolnoma pravilen…:-))

Govorila je o estetiki ne o pravilnosti, bučko 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa še nekaj za avtorja – če imaš ti njo rad, sem jaz papežinja. 🙂 Naši južni bratje temu rečejo “Drži magarca dok konj dođe”. :)))

Govorila je o estetiki ne o pravilnosti, bučko :)[/quote] Nomen ist omen. To je to;-))

Govorila je o estetiki ne o pravilnosti, bučko :)[/quote] Nomen ist omen. To je to;-))[/quote]

Nomen est omen. 🙂

Pa res:-)))

Kaj pa, če revež ne loči med tema dvema? 😉

Škoda ker ni kak zgodovinar, ker ti imajo radi vse kar je staro, bolj kot je staro raje imajo… :))

Samo res, kakšni (ljubezenski) dvomi 🙁

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj pa, če revež ne loči med tema dvema? 😉

Škoda ker ni kak zgodovinar, ker ti imajo radi vse kar je staro, bolj kot je staro raje imajo… :))

Samo res, kakšni (ljubezenski) dvomi :([/quote]
Kot ne bi na začetku vedel v kaj se spušča…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close