Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vampirizem

Vampirizem

Sem mislil, da je to že pozabljeno pa so očitno ta bitja še kako živa 😛

Čustveni vampirji
http://www.rtvslo.si/polnocniklub/novica/262

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Glogov kol pomaga!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Pa česen… v auspuh

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Da mahaš okol z njim, da ti ne morejo blizu? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Da mahaš okol z njim, da ti ne morejo blizu? :)[/quote]
Naka, zabiješ ga vampirju v srce!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Še najbolj pomaga, da jih odpikaš….in jim ne dovoliš blizu…

Ne hodiš na mon 🙂

Pomaga že samo predno spoznaš kaj ti počnejo je lahko že precej pozno + vsem se ne moreš izognit/jih ignorirat, ker moraš z njimi sodelovat (poslovno).

Eni se redno žrtvujemo…. 😉

Sem mislil, da je to že pozabljeno pa so očitno ta bitja še kako živa 😛

Čustveni vampirji
http://www.rtvslo.si/polnocniklub/novica/262%5B/quote%5D

Pa a je možno dobit kakšno krajšo obnovo? Mislim, ne zameri, ampak tole traja eno uro. Cajt je pa denar, sej veš :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ja, vsi smo vampirji, le da eni izpijemo tu in tam po kako kapljico, drugi pa ti lahko izcuzajo še dušo z vso krvjo zraven, tako da tega sploh ne veš, dokler ne prideš k sebi, če sploh prideš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, vsi smo vampirji, le da eni izpijemo tu in tam po kako kapljico, drugi pa ti lahko izcuzajo še dušo z vso krvjo zraven, tako da tega sploh ne veš, dokler ne prideš k sebi, če sploh prideš. :)[/quote]
Marko krasen povzetek 🙂

Ja, vsi smo vampirji, le da eni izpijemo tu in tam po kako kapljico, drugi pa ti lahko izcuzajo še dušo z vso krvjo zraven, tako da tega sploh ne veš, dokler ne prideš k sebi, če sploh prideš. :)[/quote]
Marko krasen povzetek :)[/quote]
Hvala, saj pa sem gledal oddajo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko krasen povzetek :)[/quote]
Hvala, saj pa sem gledal oddajo. :)[/quote]
Pohvalno 🙂
Kako si pa sedaj kaj finančno, ko si izgubil celo uro? 😉

Hvala, saj pa sem gledal oddajo. :)[/quote]
Pohvalno 🙂
Kako si pa sedaj kaj finančno, ko si izgubil celo uro? ;)[/quote]

No dejta vidva mene zdej j…. ker sem se malo pohecala.

Pohvalno 🙂
Kako si pa sedaj kaj finančno, ko si izgubil celo uro? ;)[/quote]

No dejta vidva mene zdej j…. ker sem se malo pohecala.[/quote]
Če te je pa tako luštno j…, se zmeraj tako fletno obrneš… 😉

No dejta vidva mene zdej j…. ker sem se malo pohecala.[/quote]
Če te je pa tako luštno j…, se zmeraj tako fletno obrneš… ;)[/quote]

Vampirja! 😛

No evo, je razumela vse iz moje kratke obnove. Ta pa je dojemljiva. 🙂

Marko tle ne bo več nič za naju. Razkrinkala naju je za tren oka…. :))
Zdej samo paziva, da se situacija ne obrne in naju ona ne izsesa…. 😀

Danes je spet zanimiva tema. “Življenje z razvajencem” 🙂

Na bi škodilo, če bi si tole pogledali vsi, (še posebej tisti, ki imate otroke).

http://www.rtvslo.si/polnocniklub/novica/263

Na bi škodilo, če bi si tole pogledali vsi, (še posebej tisti, ki imate otroke).

http://www.rtvslo.si/polnocniklub/novica/263%5B/quote%5D
Ne vem, če ima smisel. Kateri starš pa je že priznal ali dojel, da je njegov otrok razvajen ? Razvajeni so samo drugi, njegov je len, včasih malo ignorantski do staršev, neposlušen…Definitivno pa ni razvajen. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close