Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ni kaj preveč filozofirat

Ni kaj preveč filozofirat

Preprostemu duhu je lahko okoli heteroseksualnih partnerskih odnosov jasno samo dvoje: ali si okoli dvajsetega leta zapečatiš usodo z osebo, ki se kmalu izkaže za napačno, ampak zaradi različnih predsodkov vztrajaš v njej, ali pa prekineš in ti pridejo prekinitve v kri. Tretja verzija je rezervirana za razne umetnike, ki se senzitivno ljubijo, čeprav se varajo do smrti in zopet kljubujejo svojim naslednjim (ohlapnim) zvezam v medsebojnih prešuštvih …

Zakaj pa bi ti morale prekinitve priti v kri ?
Razen, če se ničesar ne naučiš iz neuspešnih vez.

Zato ker: “upanje umre zadnje”.

Tako tudi Skela misli …

In ko umre upanje, je čas za spremembe. 🙂

Upanje je samo način tolažbe, preden nas okoliščine res ne prisilijo, da nehamo sanjati in ne naredimo potrebnih sprememb. Saj je lažje upati, kot spremeniti navade in prepričanja.

In zakaj filozofiraš??

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Se strinjam.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Sigurno je fajn, ampak nisem zaštekala.

Primitivci, sprašujem o odnosih, ne o spolnih tehnikah. Sicer ste pa vse povedali, kolikor vam prazne duše sploh premorejo uskladiščene teže.

Zakaj jih nazivaš s primitivci? Ti sama si izpostavila preprostega duha, ki doume kvečjemu tri verzije odnosov:

1. zgodaj zapečatena usoda in vztrajanje zaradi predsodkov
2. prva prekinitev pelje v ponavljajoče prekinitve
3. prešuštva

Kaj bi replicirala, če mojega ideala ni vmes?

Ni treba biti doktor znanosti. V življenju imaš možnosti:

– slaba veza
– samski
– iz veze v vezo, vedno ko “kemija” popusti
– vztrajaš v vezi, dobrote pa iščeš drugje

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

A to zase pišeš?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

To velja za sve. Pravljice se v življenju ne dogajajo. Tudi če se vi ne kurbarite, nikjer ne piše, da se vaš partner ne.

Vsak tip, ki ga poznam, je v življenju že varal.

Jah, saj po eni strani je lepo, da te skrbi za dobrobit vseh, ampak jaz bom morebitne odklone v svoji partnerski zvezi urejala sama.

Če bi se jaz družila samo s tistimi, ki varajo oz. so varali, bi tudi verjela, da drugačni ne obstajajo, ker pa je spekter ljudi, s katerimi se družim, dovolj pisan, da so moje izkušnje drugačne od tvojih. Še dobro, ker bi sicer visela na forumu, prepričevala ljudi v neko svojo resnico, poleg tega pa jamrala, kako me vsi drugi v nekaj prepričujejo. Ne, hvala, v glavnem. Ti pa kar izvoli, saj smo (prisotni na forumu) tega že navajeni. 🙂

Če pa pravi, da ni, pa laže. V teoriji (glavi) je vse simpl. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

sflodram vse na dveh nozah z lunjo med nožnimi palci.
neke floskule o “varanju” me ne zanimajo ☺ — to je samo izgovor za slabe jebce ☺

Ti en kurtz veš, kako drugi živijo. Babe itak blefirate med sabo, kako ste zveste, dedci pa si vse povemo.

Ti en kurtz veš, kako drugi živijo. Babe itak blefirate med sabo, kako ste zveste, dedci pa si vse povemo.[/quote]

Glej, sprijazni se, nikoli ne boš vedel, kaj si ženske med seboj povemo, ko smo same. Tako kot jaz nikoli ne bom vedela, kaj se tipi med seboj pogovarjate, ko ste sami.

Lahko pa ugibaš, seveda. 🙂

Dost je da vem, da vam vaši copatarji kaj prida privlačni glih niso. Dost takim copatarjem sem za hrbtom babe nažgal..

Grem pecat moške. Kje se vidiva pajkec, spet na kupidu ali na ona on?

Zate ne vem, jaz grem zvečer gledat fuzbal tekmo, potem pa malo ven..

Ja, saj vem, da brez TV ne moreš, saj se hvališ, da cel vikend preždiš pred TV in gledaš filme. Jaz pa na netu visim.

Glej..whatever…..

Sem vsa blažena, da je tak fin gospod obseden z mano.

Naj te opomnim, da si še vedno precej grda v obraz.

Kaj češ, sva si pač podobna, a ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close