Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sex kot ZDRAVILO !!! 40+

Sex kot ZDRAVILO !!! 40+

Torej,

berem različne stvari, ( pa tut testiram… )

SEX proti glavobolu, pr men obratno.
xxx kot rekreacija, definitivno, bolj fajn kot laufanje!
SEX je analgetik, JA?
xxx za ženske kot “jačanje mišice” – Keglove vaje – men paše, res bomba

….

A KAJ VADITE ? POZNATE? Kakšna literatura?

Ob vsehcomenjenih pozitivnih učinkih na zdravje me čudi, da ni na recept :))

Na “črnem” trgu se dobi brez recepta!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

In to na zelenega, a ne? 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Samo pazi, lahko postaneš odvisen..

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Edino zutri tezko vstanes…

Noc ima moc.

Kar se da počet ponoči, se da tudi podnevi. Marsikaj tudi bolje:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

In po možnosti v kabinetih. :)))

Pa ljudje se bodo požrli, ko bodo odslej kabineti zaklenjeni IN s spuščenimi žaluzijami. Ni vrag, da se ne bo kdo iz tujih napak nečesa naučil… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Zdravi duso in telo….

Pa ljudje se bodo požrli, ko bodo odslej kabineti zaklenjeni IN s spuščenimi žaluzijami. Ni vrag, da se ne bo kdo iz tujih napak nečesa naučil… :)[/quote]

Pa ne pozabi, da bodo tudi vrata oblazinjena. :))

Naučili se bodo bolj pazit da jih bodo težje ujeli. Nikomur pa ne bo padlo na misel, da se določenih stvari ne dela. Kar se pri nas dogaja je pa…

Ta beseda ODVISEN pride od VISENJE????

Nikomur pa ne pade na misel, da bi se spodobilo odstopiti s položaja, ne glede na to, da so snemalci storili kaznivo dejanje. Če bi več reda uvedli v javnem sektorju in pod drobnogled vzeli ravnanja posameznih javnih uslužbencev, potem ne bi bilo treba vsepovprek nižati plače (tudi tistim, ki so na minimalcu), nadomestilo za malico, potne stroške ipd. V javni upravi je cel kup gnilih jabolk, a zaradi njih nastradajo vsi.

Najbolj mi je zanimivo pizdenje vseh, ki imajo nekaj masla na glavi. Prosto po Levstiku:
Pa taka je le: kadar se človek zasukne s pravega pota, naj bo še tako močan, pa se vendar boji, če veja ob vejo udari …
:-))))

Ta beseda ODVISEN pride od VISENJE????[/quote]
Si me pa našel:-))) Nimam pojma(to pride od tega, ker res ne vem):-))))

Ta beseda ODVISEN pride od VISENJE????[/quote]
Si me pa našel:-))) Nimam pojma(to pride od tega, ker res ne vem):-))))[/quote]
Sporoči, ko ugotoviš. Hvala! ☺☺☺

Se strinjam.
Kot se lopovi učijo na napakah tistih, ki so bili ujeti, da postanejo le bolj specializirani. In ne bolj pošteni.

Če bi v ljudeh obstajal nek moralni čut, potem niti varali ne bi in za odstop je bistven občutek, da si storil nekaj nemoralnega.
Tega pa pri nas ni. Še tisti, ki so bili obsojeni, nimajo nobenega občutka, da bi morali odstopiti s položaja.

varanje ni kaznivo dejanje, ne glede na to, kaj moralisti mislite.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Briga me varanje. Če bi ju jaz dobil v svoji firmi med delovnim časom se tudi oblečt nebi imela časa, tako hitro bi letela. Tudi med malico.

Sej s to poanto s estrinjam. meni sta glupa, da greta to ravno v kabinetu delat. Kot da nimata 30 eurov za sobo.

Kdo pa pravi, da je ?
Problem je, kakšno sliko sta s svojim dejanjem pokazala, čeprav seveda nista edina in se to dogaja vsakodnevno na delovnih mestih.
Pa naj bo JU, JS ali gospodarstvo….
Večino pa to moti, ker kažejo tisto plat, katere ljudje ne želimo videti.

Bila sta neprevidna, ker sta dopustila, da ju nek firbec dobi zraven.

Pa ljudje se bodo požrli, ko bodo odslej kabineti zaklenjeni IN s spuščenimi žaluzijami. Ni vrag, da se ne bo kdo iz tujih napak nečesa naučil… :)[/quote]

Pa ne pozabi, da bodo tudi vrata oblazinjena. :))[/quote]

Joj, si že predstavljam eno malenkost žleht foro… Greš v kabinet, na ves glas predvajaš zvočni posnetek spolnega akta, seveda zagrneš zavese (ali spustiš žaluzije, rolete, whatever), greš ven, zakleneš, nato pa opazuješ tiste, ki firbcajo. Fejst žleht bi bilo pa, če bi jih še posnela, kako firbcajo. A misliš, da bi se firbem zdelo prav, če bi ta posnetek potem objavila? 🙂

Ja, se vidi, da sem danes res (pre)zgodaj vstala…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close