Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako pogosto pokličte, obiščete starše?

Kako pogosto pokličte, obiščete starše?

Kako pogosto pokličete starše oz. oni vas? Kako pogosto jih obiščete?
Vam je čudno, če partner vsak dan kliče mamo in jo običe vsak vikend?

Dons je ne bom, ker je v tujini. Sva se pa videli včeraj. In najbrž greva skupaj na kosilo čez kakšen teden. Načeloma se z mami vidim nekajkrat na mesec in slišim morda enkrat na teden. Čist dovolj:).

Aja…še to…ja, čudno je, če je partner še vedno globoko povezan preko popkovnice.

3 – 4 x letno … ko grem poštimat britof

ni mi čudno.

Enako kot Goldfisheva….slišiva se ponavadi enkrat tedensko….vidiva pa povprečno enkrat
na mesec…

Tja kjer sta telefonski pogovori ne sežejo:(

Partner pa ju pokliče parkrat na leto. Enako onadva. Tja pa gremo na obisk, ko zmanjka jajc, krompirja, paradajza, pečenic( hecam se)…v bistvu gremo mogoče na dva meseca, res nam pa tašča potem nafila prtljažnik, zato gremo zmer s ta velik avtom tja:-)

Pa hodite vedno s partnerjem k njegovim staršem in on vedno k vašim?
Meni je bolje, da gre on sam (jaz le občasno) in tudi jaz sama k mojim (občasno pa tudi moj zraven, ampak to bolj redko).

Obiskovanje vsak vikend je itak mimo.

Obiščem jih cca 1-krat do dvakrat na mesec, slišim se pa mogoče enkrat tedensko ali pač po potrebi

moški so dosti bolj navezani na (predvsem) mamo. Ga bo že minilo…

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

Ponavadi greva skupaj….ne vem zakaj bi hodila vsak posebej.
na to glej takole, če ne bi bilo njegovih staršev, tudi njega ne bi bilo….tudi njegova starša bosta vajinima otrokom dedek in babica…

ni potrebno da imaš rada tasta in taščo, ampak spoštuješ ju lahko že zaradi tega, ker sta ”kriva” zato, da sedaj ti imaš partnerja

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

enim še vedno ni jasno, da si nekdo ne zasluži spoštovanja sam po sebi, že zato, ker je povrgel pamža, razmnoževati se znajo tudi amebe, ščurki, podgane (ki, kot vse dobre matere, tudi dojijo svoje otroke)…

če je dedc starejši od 25…30 let vsak dan na telefonu po 2 uri z mamico in visi pri njej vsak vikend, nima kaj delat blizu mene. očitno nima v življenju kaj počet. to ne izgleda “čudno”, ampak je bolano. babam itak manjka kolešček v glavi, da ne znajo odstavit odraslih smrkljev od joške – in potem naj jo še spoštujem, ker je rodila? malo morgen…

Ja, potem pa seksaš s 50 namesto 25 letniki.

Srečni tvoji starši in tvoji otroci.

ja, s skoraj 10 let mlajšimi dojenčki mi pa ni za seksat. tebi enostavno ne potegne, da za žensko mišice niso afrodizijak, če si nesposoben sam preživet in ti mati še vedno brišejo smrklje, ker si jih sam ne znaš, ane? a si že našel tisti tutorial na youtubu za zamenjat žarnico v kuhinji, al si rajši očija poklicu?

dediščina bo pa le sladka ☺
aja .. zanikanja starševstva pa tudi ne zmoreš s tem, da se jih odrečeš z odhodom v večnost

A sta vidve z GF slučajno kej v sorodu ? lol

ja, s skoraj 10 let mlajšimi dojenčki mi pa ni za seksat. tebi enostavno ne potegne, da za žensko mišice niso afrodizijak, če si nesposoben sam preživet in ti mati še vedno brišejo smrklje, ker si jih sam ne znaš, ane? a si že našel tisti tutorial na youtubu za zamenjat žarnico v kuhinji, al si rajši očija poklicu?[/quote]

tebi še ni potegnilo, da si ga vleče sam ☺

če bi vse mentalno zaostale babe spoznale, da je point starševstva v tem, da potomce usposobiš za samostojno življenje (in ne da jim rit brišeš ko so še 35 stari), bi bila ta država veliko manj gnila.

glede na to, kak hlod je, dvomim, da je zadost gibčen za kaj takega

resnica boli, ane?
pri tvojih letih je počasi čas, da “otroci” začnejo staršem pomagat, ne pa obratno… ampak tebi je od mame joška preveč fajn, da bi to razumel.

Well, še vedno seksaš s 50 letniki, sanjaš pa o 25ih letnikih, z rednim šihtom, svojim stanovanjem, avtom,…

Jeba, ker ni velik takih a ne, pa še tisti, ki so, raje izberejo kakšno mlajšo od tebe 🙂

ja, to so tvoje mokre sanje, da bi ženske sanjale o takih kot si ti 🙂

pa ne sanjamo, zgube nobene ne zanimajo. aja – stanovanj imam pa že svojih zadost :))))

Ženska oblika Ojdipa ni znana ☺

motiš se, temu se reče elektrin kompleks 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close