Kako pogosto pokličte, obiščete starše?
Ponavadi greva skupaj….ne vem zakaj bi hodila vsak posebej.
na to glej takole, če ne bi bilo njegovih staršev, tudi njega ne bi bilo….tudi njegova starša bosta vajinima otrokom dedek in babica…
ni potrebno da imaš rada tasta in taščo, ampak spoštuješ ju lahko že zaradi tega, ker sta ”kriva” zato, da sedaj ti imaš partnerja
enim še vedno ni jasno, da si nekdo ne zasluži spoštovanja sam po sebi, že zato, ker je povrgel pamža, razmnoževati se znajo tudi amebe, ščurki, podgane (ki, kot vse dobre matere, tudi dojijo svoje otroke)…
če je dedc starejši od 25…30 let vsak dan na telefonu po 2 uri z mamico in visi pri njej vsak vikend, nima kaj delat blizu mene. očitno nima v življenju kaj počet. to ne izgleda “čudno”, ampak je bolano. babam itak manjka kolešček v glavi, da ne znajo odstavit odraslih smrkljev od joške – in potem naj jo še spoštujem, ker je rodila? malo morgen…
ja, s skoraj 10 let mlajšimi dojenčki mi pa ni za seksat. tebi enostavno ne potegne, da za žensko mišice niso afrodizijak, če si nesposoben sam preživet in ti mati še vedno brišejo smrklje, ker si jih sam ne znaš, ane? a si že našel tisti tutorial na youtubu za zamenjat žarnico v kuhinji, al si rajši očija poklicu?
ja, s skoraj 10 let mlajšimi dojenčki mi pa ni za seksat. tebi enostavno ne potegne, da za žensko mišice niso afrodizijak, če si nesposoben sam preživet in ti mati še vedno brišejo smrklje, ker si jih sam ne znaš, ane? a si že našel tisti tutorial na youtubu za zamenjat žarnico v kuhinji, al si rajši očija poklicu?[/quote]
tebi še ni potegnilo, da si ga vleče sam ☺
Forum je zaprt za komentiranje.