Nihče se ne usmili Goldfish
Atiju? A si res tako star, da se imaš za mojega atija? In Markota nazivaš za svojega sinkota? Jaz sicer vem, da nisi ravno mlad, ampak da si pa tako star pa tudi nisem vedela.
“Kej boljš, kot včeri, al še zmer safr do fula ?” – tole mi pa malce prevedi, domnevam, da je to vaša ljubljanska spekedravščina, jaz je žal ne razumem.
Vešda. Imam cel kup nickov, a rabiš katerega? Sem večplastna osebnost in me zelo razveseljuje vaša agonija.[/quote]
Ne, hvala. Tvojih osovraženih nickov ne maram. Imam enega, dokler se mi bo ljubilo brati tvoje nebuloze in laži…, čisto dovolj.
Kaj si bila že prej preden si postala GF tukaj? Tralali ali nekaj podobnega ane? Na SČju
Vešda. Imam cel kup nickov, a rabiš katerega? Sem večplastna osebnost in me zelo razveseljuje vaša agonija.[/quote]
Ne, hvala. Tvojih osovraženih nickov ne maram. Imam enega, dokler se mi bo ljubilo brati tvoje nebuloze in laži…, čisto dovolj.
Kaj si bila že prej preden si postala GF tukaj? Tralali ali nekaj podobnega ane? Na SČju[/quote]
Sem mislila, da veš za moj prejšnji nick, ker tukaj ga že vsi poznajo. Tistih 235 je še skritih.
Atiju? A si res tako star, da se imaš za mojega atija? In Markota nazivaš za svojega sinkota? Jaz sicer vem, da nisi ravno mlad, ampak da si pa tako star pa tudi nisem vedela.
“Kej boljš, kot včeri, al še zmer safr do fula ?” – tole mi pa malce prevedi, domnevam, da je to vaša ljubljanska spekedravščina, jaz je žal ne razumem.[/quote]
Ah ja…biče bolje….malo sutra 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.