Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj pa ljubezen, spolnost

Kaj pa ljubezen, spolnost

Vsi tisti, ki tako poudarjate, da vam ženska nima kaj nuditi, da ne rabite žensk, da smo ženske čisto odveč.
Kaj pa ljubezen, seks, prijateljstvo, objemi, družba – to vam nič ne pomeni?

Res je, da ženske ne raibmo moških, da bi nas preživljali. Samo vseeno imamo rade moške ob sebi, ker si želimo naštetega. V kompletu , z eno osebo.

To so besede uma, ki tolaži sebe in poskuša utišati svoje potrebe in želje.
Vsi rabimo ljubezen, tako kot roža rabi svetlobo.

Če pride v kompletu z človekom, ki ti je kompatibilen, super. Da bi pa gledal nekoga , s katerim se drugače ne bi razumel… no way. Tako hudo mi pa ni…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

ja, to itak 🙂

ampak nekaterim bi šel lahko kdorkoli na živce.. ker ne znajo biti v paru.. niso prilagodljivi.. ne znajo spustiti svojega ega..

Ravno razmišljam… ego gor al dol… ne vem če sem se sploh še sposoben prilagajat. Mogoče samo smisla ne vidim. Ne vem.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Moški pa naštete stvari lahko počnemo tudi v ne kompletu, z več osebami.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Moški pa naštete stvari lahko počnemo tudi v ne kompletu, z več osebami.[/quote]

Ti z osebo, ki jo ljubiš ne seksaš? Eno ljubiš, z drugo pa seksaš? Objemaš se pa s tretjo?

Ta forum je živ primer tega, da ljudje funkcionirajo brez ljubezni, brez čustev itd. Sicer oni zase pravijo, da imajo bogato in osmisljeno življenje, toda…kdo bi vedel, a ne:)).

Ah ja, v reali tudi jaz trdim, da je moje življenje polno, super, da se fajn počutim, da ne rabim partnerja, da je super biti samska.
Resnica pa je ta, da to govorim zato, da me ne morejo še bolj dražiti, še bolj dregati v rano, ki najbolj boli. Eni ljudje so kot mrhovinarji. Ko zavohajo, da je en osamljen, da si želi partnerja, potem še bolj posipajo sol na rano.
Način samoobrambe bi rekla. Tu gor pa kar priznam resnico pa je.

Moški pa naštete stvari lahko počnemo tudi v ne kompletu, z več osebami.[/quote]

Ti z osebo, ki jo ljubiš ne seksaš? Eno ljubiš, z drugo pa seksaš? Objemaš se pa s tretjo?[/quote]
Tako zgleda. 🙂
Nekateri so zahtevni ali pa takšni moški menijo, da so ženske tako slabe, da moški rabi več žensk, da ga lahko zadovoljijo. 🙂

Ti z osebo, ki jo ljubiš ne seksaš? Eno ljubiš, z drugo pa seksaš? Objemaš se pa s tretjo?[/quote]
Tako zgleda. 🙂
Nekateri so zahtevni ali pa takšni moški menijo, da so ženske tako slabe, da moški rabi več žensk, da ga lahko zadovoljijo. :)[/quote]

Ali pa nobeni niso dovolj dobri, tako, da je on vsaki samo en delček celotnega moškega :).

Jah, meni prijateljstvo z žensko nič ne pomeni. Ženska te spoštuje šele, ko jo nategneš. Ko si jo nategnil, pa nista več prijatelja. Štekam pa zakaj se ženske gibate v družbi moških. Smo pač bolj zanimivi od večine vaših prijateljic, bolj iskreni, zaupljivi, odgovorni, zreli,…

duhoviti, razgledani, ne-zabiti,…

Za druge ne morem govorit. Meni vse to prija.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Boldano dobiš tudi od prijateljev, seks pa plačaš, baje je cenej, probal pa še nikol nisem ker zastonj tudi dobim, samo me drago košta ker pol težijo za še 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Se pravi da te ne sme spoštovati, preden gre seksat s teboj? Ko jo pa nategneš, pa postaneta sovražnika (nista več prijatelja) in te spet ne spoštuje. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se pravi da te ne sme spoštovati, preden gre seksat s teboj? Ko jo pa nategneš, pa postaneta sovražnika (nista več prijatelja) in te spet ne spoštuje. :))[/quote]
Tebi se pa prav vidi, da si večino lajfa preživel v ženski družbi lol

Babe se morte sprijaznit, da je dec, ki je star, ne vem, 30 – 45 in hoče biti v vezi, v vezi.

Tisti, ki je v teh letih samski, mu do veze ni kaj prida. Čemu in zakaj, je njegova stvar. Ni naloga dedcev, da vsem ženskim muham ustrežemo.

Se pravi da te ne sme spoštovati, preden gre seksat s teboj? Ko jo pa nategneš, pa postaneta sovražnika (nista več prijatelja) in te spet ne spoštuje. :))[/quote]
Tebi se pa prav vidi, da si večino lajfa preživel v ženski družbi lol[/quote]
Hočeš rečt, da si bil ti bolj malo z njimi a ne? :))

S tem se ravno ne bi strinjal. Veliko jih konča veze tam nekje v tridesetih in si še vedno želijo v zveze, pač boljše. In se sploh ne gre, da bi ustregel ženskam, pač pa najprej sebi.

Tisti, ki se sprašujete, kako dobiti moškega ali žensko, kakor tudi pogosto pišete, da ni “pravih”, da nimate sreče, da je večina slabih, vedno neki manjki, da opažate pri nasprotnem spolu, da imajo nekateri 2 nosova namesto treh, torej noben ni primeren za vas – se morate zavedati, da enostavno (v trenutni fazi) niste usposobljeni za partnersko življenje in da boste verjetno rabili še precej časa, da dozorite.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tak, ki je končal resno vezo v najlepših letih, se bo, če je normalen seveda, prvo vprašal, zakaj bi mu bilo treba stvar ponoviti. Sej pa ženska, s katero je končal, se mu je verjetno tudi v začetku zdela super.

Odvisno od razloga, zakaj je končal vezo. Ne nosijo potem vsi v sebi doživljenjskih zamer.

Eni sprašujejo zakaj, drugi pa kako. A se je na začetku tudi spraševal zakaj, ker tega sploh ni vedel, da se mora še vedno spraševati isto vprašanje? Zgleda, da grejo ljudje v zvezo tudi brez pravega cilja ali pa imajo tako nerealne, da jih potem realnost povsem potolče, da niti poskusijo več ne.

V odgovor avtorju (avtorici)

Če daš v življenju veliko hudega skozi, vse to ni več tak problem, ker se navadiš sam sebi pomagati in si najdeš aktivnosti, ki te izpolnjujejo in odvračajo tvojo pozornost od vprašanj, ki si jih naštel/a. Nekaj prijateljskih stikov je vedno dobro imeti, lahko tudi kakšen spontan objem ob priložnostih, kot je npr. praznovanje Novega leta, zakaj pa ne. Ljubezni smo potrebni vsi, kot je že nekdo napisal v tej temi, ampak ljubezen si vsak drugače zamišlja. Meni je recimo pomembno kakšen odnos ima človek do dela in do denarja. Na to dajem velik poudarek in zaradi tega se mi nikoli ni izšlo. Nisem kmet, ampak razmišljam pa že tako in čeprav sem iz mesta, se s tistimi iz kmetov izredno dobro razumem, s tipičnimi mestmi ljudmi pa ne. Pogrešam punce (ženske) s takim načinom razmišljanja, ki so odgovorne, gospodarne, ki jim je delo v užitek in zadovoljstvo, pa s tem ne mislim samo na pomivanje posode in pranje perila, ampak še marsikaj drugega. V glavnem, če preidem k bistvu, si težko predstavljam neko iskreno ljubezen med deloholikom in uživaško luftarsko žensko. Taka zveza je zame popolnoma nepraktična. Ljubezen med takimi, ki nimajo skupnih vrednot, zagotovo ne more biti dolgotrajna, pa makar je bilo na začetku tako, kot v pravljici. Vrednote so tisto, kar zvezo obdrži tudi, ko poližeta med.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close