Psihoterapija
Zivjo :))
mene pa zanima, ce ima kdo izkusnje s psihoterapijo? .. sama nisem 100% da jo potrebujem pa vendar, sumim da sem rahlo anksiotična… ko sem poleti imela napad tahikardije (2 dni) in ekg ni nic pokazal … so mi rekli, da je verjetno kriv streh, probremenjenost,…. zdravnica mi je svetovala kašen pogovor s terapevtom…
Zdaj pa nevem, kam to it, in kakšne so cene …
LP
Poceni ravno ni. Nekaj deset evrov na uro.
Po mojih izkušnjah nekaj časa traja, da zgradiš nek odnos, da se lahko popolnoma odkrito pogovarjaš (brez česar rezultatov ne bo), tako da bi priporočal nekaj vztrajnosti, če se odločiš poizkusit.
Glede na to, kar si napisala, bi laično ocenil, da bi ti lahko koristilo…
Bi rekel, da so tolk zrele, da se te izognejo ali pa so tebi nezanimive.[/quote]
Sej ne, da sem že v naprej predvidel kdo me bo citiral (tudi s čim me bo citiral) lol
Ok, potem mi pa na tole odgovori pametnjaković. Zakaj potem obstaja toliko sovraštva med ženskami ? Namreč, imam kar nekaj kolegic, ki tudi same pljuvajo čez druge in imajo nasplošno zelo slabo mnenje o ženskah. Če ti še baba reče “babe smo smotane”, potem že mora bit nekaj na tem. Obstaja cela kopica žensk, ki imajo več prijateljev, kot prijateljic oz. prijateljic sploh nimajo.
Medtem, ko moški ne bo nikoli pljuval čez svojo vrsto, razen če se gre za kako gejčino, ki se je večino lajfa družil z ženskami.
Vidva z Markotom spadata v kategorijo belih vitezev. Na forumu se delata odgovorna, zrela, o ženskah imata na splošno dobro mišljenje, po moških pa pljuvata, vsakič, ko se vama ponudi prilika. Ko gresta v gostilno na per, postaneta pa točno takšna, kot marihuanca, pa tist franček.
Robi, že zadnjič sem ti dokazal, da si tudi kot moderator nepristranski. Ženskam dovoliš pisat nesramne, žaljive komentarje, naše pa brišeš. Govoriš eno, delaš drugo 😉
Bi rekel, da so tolk zrele, da se te izognejo ali pa so tebi nezanimive.[/quote]
Sej ne, da sem že v naprej predvidel kdo me bo citiral (tudi s čim me bo citiral) lol
Ok, potem mi pa na tole odgovori pametnjaković. Zakaj potem obstaja toliko sovraštva med ženskami ? Namreč, imam kar nekaj kolegic, ki tudi same pljuvajo čez druge in imajo nasplošno zelo slabo mnenje o ženskah. Če ti še baba reče “babe smo smotane”, potem že mora bit nekaj na tem. Obstaja cela kopica žensk, ki imajo več prijateljev, kot prijateljic oz. prijateljic sploh nimajo.
Medtem, ko moški ne bo nikoli pljuval čez svojo vrsto, razen če se gre za kako gejčino, ki se je večino lajfa družil z ženskami.[/quote]
Med ženskami ponavadi vlada zavist. Podobno kot med moškimi tekmovalnost.
Medtem, ko moški ne bo nikoli pljuval čez svojo vrsto, razen če se gre za kako gejčino, ki se je večino lajfa družil z ženskami.[/quote]
Med ženskami ponavadi vlada zavist. Podobno kot med moškimi tekmovalnost.[/quote]
Kot da je med ženskami pa ni lol. Kaj takega lahko izjavi samo wannabe izkušen moški.
Človek včasih potrebuje celo življenje, da spregleda, zadostuje pa trenutek, da vidi.[/quote]
Včasih pa stvari niti niso tok zakomplicirane, kot se zdijo na prvi pogled.[/quote]
To je res, le da takrat ne sprašuješ vprašanj, če poznaš odgovore. :))
Kaj pa vem kaj ti reči. Menda je pravega terapevta težko najti. Meni še ni uspelo. Se zgodi, da preprosto ne najdeš stika s terapevtom in v bistvu samo drago plačuješ učinka pa ni. Če pa najdeš ustrezajočega terapevta pa gredo stvari na bolje, ampak to zna trajati. Odvisno kako dolgo so se težave nabirale in kako hitro se odpreš in začneš spreminjati. Upam, da ti uspe. Jaz počasi poskušam, ampak očitno to traja več let.
Cene pa so nekje med 40-60 pa tudi več € na uro.
Forum je zaprt za komentiranje.