Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pravi prijatelji

pravi prijatelji

Zdravo,

mene pa zanima koliko imate res pravih prijateljev? Ste zelo priljubljen človek in kaj to sploh pomeni? Je res tisti priljubljen, ki ima velik krog ljudi okrog sebe? Malo se razpišite.

Pravih prijateljev po mojem ne moreš imeti “velik krog”.
Velik krog imaš lahko občudovalcev ali ljudi, ki si od tebe obetajo korist.
Pravih prijateljev je pa dragoceno malo.
Jaz mislim da je recimo pet že kar lepa cifra….

Zanimivo ja … jaz imam 3 res dobre, ampak imam občutek, da me ne marajo ljudje 🙂 … imela pa se velikoooo kolegov, ki so pa hoteli samo korist, sploh ne morem verjeti …

Kakšno korist?

Denarno. Samo kljub temu ne razumem kak se nekdo lahko drži z nekom v katerem vidi nekaj boljšega kot je sam in mu je faušn? Druži se z njim a ga šinfa?

Denarno korist?:)) Kaj si jih zalagala s svojim denarjem? Super.

Vsako prijateljstvo temelji na medsebojni koristi. Če tega ni, ni prijateljstva in ne odnosa.
Nekateri mislijo, da se morajo samo razdajati in težko druge prosijo za kakšno uslugo. Takšni bodo zato težko imeli širši krog prijateljev.

A sem lahko tvoja prjatca?

Tudi šinfanje je za marsikoga smisel življenja.

3+1 = 4; in še dva, ki sta skupaj za enega

Obstajajo tudi cenejši načini, da smo pri kom priljubljeni. Podkupovanje se ne izplača.

Glej bolani ludi ste, kaj naj rečem … če ne veste kako denarno korist pol ne vem zakaj bluzite neke finte ?? Če jaz nekoga inštruiram on pa mi ne plača, ima korist ali ne? Če nekomu nekaj prodam, on pa ne plača, a ma korist ali ne? Kdo je zdaj fukjen, oni ki so nepoštenjaki ali jaz? To pač niso prijatelji.

Nisem jaz koga podkupovala, kak te lahko sploh na tako butasto pridete 😀 Če jaz rečem kakšna je cena, nekdo se pa butla naredi, kaj naj ? Ko mupa stotič rečem glede denarja pa se skrega z mano pa me zmerja s vsem mogočim?:>D

Jaz tudi komu nastavim router pa mi ne plača, pa ne jokcam 🙂 kdo drug pa meni priskrbi cenejšo mašino pa ne vzame nič provizije pa je spet ok… itd

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To pomeni pomeni, da si ti glupa. Mene folk ne more nategniti, ker so pravila igre vedno jasna.

In kaj ima to veze s prijateljstvom ?
Sprašuješ za prave prijatelje, ne pa o nepoštenosti ljudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close