Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek fant govori samo o družini in otrocih

fant govori samo o družini in otrocih

Oba sva stara 19 let, skupaj sva že od srednje šole naprej. Fant je že na začetku veliko govoril o tem, kako bova imela skupaj otroke, veliko hišo…. Takrat me ni nič motilo, sploh se nisem nič skerala, mi je bilo v bistvu celo všeč, da sva skupaj sanjala o takšnih stvareh…
Zdaj pa on o tem govori ves čas, kdaj bom mamica, da bom imela velik trebuh, da bova mela otročke, kakšni bodo.. Samo o tem poslušam…in začelo me je dušiti. Seveda si z njim predstavljam prihodnost, rada ga imam in vse, ampak meni grejo zdaj po glavi vse druge stvari samo to ne, kako bom imela otroke. Ja, ko končam faks, prej pa ne. Rada bi hodila ven, na kakšno potovanje in takšne stvari. Rada bi videla in naredila še toliko stvari… Saj imam v glavi družino in otroke, ampak to je zdaj nekje “zadaj”, daleč, potem… On pa samo o tem. Sploh se ni vpisal na fakulteto, ampak hodi delat (se pa drugače zelo vredu uči in mu ne bi bil problem naredit enega povprečnega faksa), da bova čim prej šla na svoje. To zelo cenim, ampak jaz se rabim prej še znoret! Ne vem, kako bi drugače to povedala… Rabim, da grem ven, da gre on z mano, da sva skupaj, da počneva stvari skupaj (zdaj sva še oba pri starših)… Ne pa direkt v hišo in delat otroke. Ne vem no… Zakaj je tak? Sploh ne razumem, ker večina fantov najinih let na otroke še ne pomisli… On pa vse počne z mislijo na to. Sem pa opazila še eno stvar, mogoče je s tem kaj povezano – ful se rad pocartka in ful rad spi tako, da se tiščiva čisto skupaj in najbolj mu je všeč, če ima lahko glavo na mojih joškah, ker mu je toplo in se počuti varno – kot en majhen otrok. Njegovi doma so sicer prijetni, se vidi da se dobro razumejo, ampak se pa zelo malo dotikajo, objemajo… V tej smeri so bol hladni. No, takšen občutek imam, da on v meni vidi punco in tudi mamo v smislu dotikov, poljubov, objemov…
Je to kaj povezano? Kar naenkrat sem ugotovila, da je cel kup stvari, ki mi sploh niso jasne…

Ta video si poglej :

http://youtu.be/TIPF14Dk17E

Glede na vajino starost sta predolgo skupaj. Prišla si do točke kot bi prišla večina, če bi se zgodaj podala v resno razmerje. Zakaj nam govoriš, povej njemu. Vprašaj ga še, kako on tebe vidi, katere hibe imaš. Ker zgleda, da si perfect.

Pri teh letih boš še več fantov zamenjala. Ne pa razmišljala o otrocih.

OMG kaksni odgovori! Pejdi na forum diva, tam bos nasla NASVETE ne pa izpovedi foušivih devic pri 50ih…. Pa LP

Ampak res. Tiste za razliko od teh vsaj seksajo.

Nezrela pri devetnajstih. Take imajo potem še volilno pravico. Pri devetintridesetih bo še zmeraj po hrvaških plažah naga skakala, namesto da bi otroke spremljala na informativne dneve po fakultetah.

Povej to svojemu. Povej mu, da te duši, povej mu, za kaj ga potrebuješ in kakšne so tvoje želje. On pa naj se odloči, ali mu je to ok ali pa bo tudi njega začelo dušiti.
Sicer je za konec odnosa dovolj, da se zaduši le eden. Torej, povej njemu da te preveč stiska. Nisi pomembni odgovori na zakaj, temveč se morata pogovoriti predvsem o KAKO, torej, kako bosta (če bosta) nadaljevala.
Če te nekdo davi za vrat, se ne sprašuješ zakaj, ampak se skušaš rešit. Je res? No, eni se verjetno tudi do bridkega konca v šoku samo sprašujejo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če dobi baba kakšno kdaj okol kepe, te ima potem še bolj rada. Teh modrosti se raje držite, če bi radi imeli srečne in dolgotrajne zakone.

A misliš tako, kot je Chris Brown Rihanni obdelal faco, pa sta še danes parček ?

Se spomnite, kako lepo je Tina Turner prepevala, ko jo je še njen Ike mlatil ko vola? Se je poznal takrat pravi blues na njenem glasu. Kasneje je bil pa bolj en cigu migu.

HAHAHAHA, norec 😀

Hm, vsekakor mu moraš to čimprej povedati in sicer tako, da te bo resno vzel. To, da ni šel študirat je kar slaba popotnica, kdo pa ima danes samo SŠ? Kaj to pomeni za njegovo/vajino dolgoročno prihodnost? Nekako se mi zdi, da ga skrbi, da boš med študentskim žuranjem in pohajanjem kam odplavala in te bo izgubil, zato bi te rad čim prej privezal k sebi z otrokom. Res je, ponavadi je v tej vlogi ženska, ti pa si naletela na takega moškega. Resno se morata pogovoriti kako si predstavljata naslednjih 5-10 let, da ne bo potem zamer, čemu vse se je on odpovedal zate, ti pa tako…
Tisto o crkljanju in spanju v naročju pa se mi ne zdi nič slabega, je pač tak medvedek tip in mu je to manjkalo v njegovi družini. Razen če tebe moti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close