Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj psovanje mame, sestre, sorodnikov

Zakaj psovanje mame, sestre, sorodnikov

Pogosto nekateri ljudje skušajo neko osebo tako žalit, da psujejo njeno/njegovo sestro, mamo. Tipi se radi hvalijo, da bodo pofu.k… njeno sestro, mamo.
V čem je fora, da eni ljujde psujejo, žalijo sorodnike nekoga?

Izražajo frustracije, jezo in sovraštvo, ki so jih pridobili v svojih družinah in od svojih staršev.

Ja, to mi je jasno, da normalni ljudje ne počno tega. Samo vseeno kako bolan morša biti, da rečeš nekomu bom tvojo mamico natikal na svojega ti. Pa je to nek smrkavček, ki verjetno ženske še sploh ni videl gole.

Ali pa še ena pogosta na MONu: moški moškemu zabrusi puši mi k.ura..
Zakaj pri mladih fantih tako pogost pojav, da vse nekaj na seks in to ali starejše ženske (mame) ali pa to zabrusijo hetero moškemu?

Bi se dalo debatirat o tem, kaj je danes normalno.
Mislim, da so takšni razvajeni in nevzgojeni smrkavci, dandanes kar normalen pojav.

Ker pač upajo, da bo taka žaljivka najbolj zabolela….plus ponižala.
Avtomatska domneva je, da imaš mamo rad in jo spoštuješ…torej ti poniža in v blato vrže nekaj,
kar imaš (predvidoma) rad in te s tem skuša čim bolj prizadeti. Enako s člani družine.
Pri “puši mi…” je degradacija….kot češ, nisi pravi moški…

Je posledica zaničevalnega odnosa do svoje lastne spolne identitete. Predvsem zaradi tega, ker mu starša ne dajeta lepega zgleda, otrok pa je prepuščen medijem, ki prikazujejo nespoštljiv odnos do spolnosti.

Samo pri tem v bistvu poniža sam sebe.
Nek mulček, ki se hvali, da bo f. neko starejšo gospo. Ne vem no. Razumem, da sanja o seksu z neko mladenko, ampak da nek mladec sanja o starejših gospeh. Ojdipov kompleks ali kaj takega?
Ali pa popuši mi ga. Kateri moški si želi, da mi drug moški opravlja oralo? Samo en tip moških si to želi.

šmental ti bom prenašalko tvojih genov ☺

Ne bi vedela. Predvidevam, da je povezano z mentaliteto, IQ in vzgojo.

si pa končno prav odgovorila ☺ .. daj si pod V

Težave imajo s svojo spolnostjo. Eni so nedolžni, drugi so geji, eni pa oboje hkrati.

očkov spolni organ te gleda

Ojdipov kompleks, homoseksualna nagnjenja.

da i ti vaš hišni ljubljenček delal nežnosti domači rodilnici

Ste pa zakomplicirali… vsak udari tako, kot po sebi sodi da najbolj boli. Zakaj Hrvatje j.ebejo majko, srbi pa oca…. Zdravila so pa za to različna. Enkrat je nekdo sodelavcu rekel da mu… spolno občuje mamo, pa mu je čisto mirno odvrnil: če bi jo videl, bi si premislil. Pa je Izzivača zanimalo zakaj, pa mu je razložil, da je že nekaj časa nepokretna in mu opisal, kako izvajajo higieno. Nikoli več, ampak nikoli več se ni spotaknil ob njega.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

V sloveniji res prevladuje psovanje mame/mater (nasploh sorodnikov po ženski liniji), redkokdaj očeta itd.
Zakaj to delajo je odvisno res od vsakega posameznika, ki se spusti tako nizko. Razlogi so lahko:
– ima jezik hitrejši od pameti,
– rad udari tam, kjer boli
– povzdigovanje lasntnega ega
– način obrambe itd…

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

Najbolj pogost pozdrav, ko sem bil pri vojakih:
Đe si brate, je*o ti ja mater…

Če malo preračunaš precej incestno.
To je bilo tako, namesto dober dan.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close