Zakaj psovanje mame, sestre, sorodnikov
Ker pač upajo, da bo taka žaljivka najbolj zabolela….plus ponižala.
Avtomatska domneva je, da imaš mamo rad in jo spoštuješ…torej ti poniža in v blato vrže nekaj,
kar imaš (predvidoma) rad in te s tem skuša čim bolj prizadeti. Enako s člani družine.
Pri “puši mi…” je degradacija….kot češ, nisi pravi moški…
Samo pri tem v bistvu poniža sam sebe.
Nek mulček, ki se hvali, da bo f. neko starejšo gospo. Ne vem no. Razumem, da sanja o seksu z neko mladenko, ampak da nek mladec sanja o starejših gospeh. Ojdipov kompleks ali kaj takega?
Ali pa popuši mi ga. Kateri moški si želi, da mi drug moški opravlja oralo? Samo en tip moških si to želi.
Ste pa zakomplicirali… vsak udari tako, kot po sebi sodi da najbolj boli. Zakaj Hrvatje j.ebejo majko, srbi pa oca…. Zdravila so pa za to različna. Enkrat je nekdo sodelavcu rekel da mu… spolno občuje mamo, pa mu je čisto mirno odvrnil: če bi jo videl, bi si premislil. Pa je Izzivača zanimalo zakaj, pa mu je razložil, da je že nekaj časa nepokretna in mu opisal, kako izvajajo higieno. Nikoli več, ampak nikoli več se ni spotaknil ob njega.
V sloveniji res prevladuje psovanje mame/mater (nasploh sorodnikov po ženski liniji), redkokdaj očeta itd.
Zakaj to delajo je odvisno res od vsakega posameznika, ki se spusti tako nizko. Razlogi so lahko:
– ima jezik hitrejši od pameti,
– rad udari tam, kjer boli
– povzdigovanje lasntnega ega
– način obrambe itd…
Forum je zaprt za komentiranje.