Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem partnerko

Iščem partnerko

Nikoli si nisem mislil, da bom kdaj napisal takšen oglas. Ampak mi ne da, da ne bi vsaj poskusil…

Torej – sem razgledan, izobražen, za marsikoga zanimiv sogovornik, uživač, športnik, ljubitelj dobre hrane, popotnik… skratka precej izvenserijski moški.

In želim si spoznati žensko.

Ja zakaj si je pa v vsakdanjem življenju ne najdeš in iščeš preko spleta, bo marsikdo vprašal. Že moj nick pove zakaj.
Zanima in privlači me swingerstvo. S tem me je “okužila” nekdanja partnerka, ki je bila precej starejša od mene in sem ji kot študent bil nekakšen boy-toy.
Ko sem spoznal “ta pravo” – vsaj mislil sem tako, sem začel furati normalno družinsko življenje, ki pa me le do neke mere osrečuje. Ne morem preko tega, da ne bi poskusil zaživeti v zvezi, ki bi sicer temeljila na medsebojnem spoštovanju in privlačnosti, vendar dopuščala nekaj več svobode v sexualnem smislu.

Vem, da obstajajo ženske, ki so zelo svobodomiselnih nazorov, ki so sexualno osvobojene in si želijo moškega, ki jih pri tem ne bo omejeval, ampak jim užitek privoščil, kakor ga tudi same privoščijo partnerju. V “regular life-u” pa je takšno partnerko izjemno težko spoznati.

Poskusil bom le enkrat – uspel ali pa utihnil za vedno.

Pojasnilo k zgornjemu postu – ne iščem ljubice za avanturo, niti lovače, ki bi želela biti finančno preskrbljena.

Iščem simpatično, inteligentno, samostojno žensko, ki si želi zaživeti na polno. Uživačico, športnico, svetovljanko, ljubiteljico morja, navtike, potovanj…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close