Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zasvojenost z nakupovanjem

Zasvojenost z nakupovanjem

Koliko vas je pripravljeno priznati, da ste vsaj malo zasvojeni z nakupovanjem? Se vam je kdaj zgodilo, da ste nekaj kupili, pa potem tega niste skoraj nič uporabljali? Občutite srečo, ko si kupite kakšno obleko ali čevlje? Ali prav z užitkom kupujete določeno skupino stvari, npr. doma imate kopico čevljev, kap, parfumov, tenisk, ur, kozmetike…..? Če bi vas nekdo prisilil, da morate en mesec živeti skromno kot v samostanu, bi preživeli, ali pa bi se vam sfuzlalo? :))

Nisem zasvojena, sem pa zadovoljna, kadar “ubodem” kakšno lepo reč še posebej ugodno…Al pa najdem kaj nepričakovano lepega..

Jst že skoz živim kot v samostanu. V ženskem samostanu….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On, prosim zresni se! Kar priznaj, da kakšne stvari prav z užitkom kupuješ. :))

Mogoče kako orodje? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

najboljši nakupi, celo zasvojenost so pri The Dragu … profesionalke ☺
prava vzpodbuda, da služim še mnogo več € ☺

Niti enkrat.

vsakič, ko sem kakšni MON_ovki častil drink ☺

Moji imajo vsi trije eno omaro za čevlje, jaz pa pač dve. samo jaz jih res potrebujem, čeprav imam samo en par naenkrat obut :-)))

Ne vem, samostansko življenje in jaz, kako bi to zgledalo…. komu bi se prej utrgalo…

Nič ne kupujem kar tako samo zaradi užitka pri nakupovanju, da tistega ne bi uporabljal.
Imam le kopico raznih šraufov, ključev, šraufcigerjev…..To pa ni le za okras, ampak vedno pride prav. 🙂
Jaz sem že v osnovi skromen človek, zato brez posebenga stresa prenašam šparovne ukrepe požrešnih ljudi 🙂

Jaz sem preživela že eno hudo družinsko finančno krizo in ugotovila, da nisem “odvisna” od nakupovanja, temveč da znam zelo hitro in brez neke muke potegniti črto, kaj (nujno) potrebujemo in brez česa komot preživimo.

Sodim pa nedvomno med tiste, ki pri nakupovanju določenih stvari uživajo. Čevlji, predvsme škornji 🙂
Športne odprave – trenerke, majčke, športne, usnjene hlače, kavbojke, ipd. Aja, pa spalne srajce 🙂

Edino nakupovanje, ki ga sovražim, jes partnerjem in predvsem za partnerja :/// Na to se odpravim(va), ko res ne gre drugače… Tip ima neverjetno sposobnost, da dejavnost, od kateri se zabavam in mi je v užitek, spremeni v nočno moro. 🙁

…..nisi edina.

Nisem zasvojena, niti malo. Dons moram po fasngo, z veseljem predam drugemu, če se javi:). Ampak to pomeni poln voziček, eno uro nakupovanja zgolj za fasngo:). O kakšno srečo bom potem občutila:))).

Ce pogledas, da gres npr 1x na teden na kurbe, zagonis na mesec 250 eur, doma pa baba po 5letih na da za fukat tolikokrat, stane pa veliko vec.

Niti malo nisem zasvojena, se mi je pa kdaj že zgodilo, da sem kupila kakšno reč, ki se je kasneje izkazala za neuporabno, neudobno… Smo pa na splošno, vsaj kar se tiče vsega zgoraj omenjenega, zelo skromna družina.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close