Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zimska vadba

Zimska vadba

Sem čisto brez kondicije pa moram malce to spremenit.
Kaka dobra ideja za vadbo za pozimi? Smučam ja, ampak to je premalo. Zumbe ne maram, joge tudi ne.
Kaj še kaj počnete za kondicijo pozimi?

Za aerobno varianto goniš sobno kolo.
Če ne živiš v bloku, je kolebnica tud fajn.
Če živiš v bloku, tek po stopnicah 🙂
Pa velik seksa.

Sobno kolo mi je pa tak dolgčas. Saj vem, da je ok, samo meni se prah nabira gor. Kako se pripraviš, da treniraš na sobnem kolesu?
Kolebnica pa dobra ideja. Bom začela po dvorišču skakt z njo.
Seks pa bi, samo nimam s kom :(.

Šport ni za ženske.

Jaz kolesa v bistvu ne maram 🙂 ampak moj predlog je ta, da ga daš pred tv in gledaš kakšen dober film,
še bolje pa kakšno glasbeno/plesno oddajo s hudimi ritmi 🙂
Če nimaš s kom seksat, greš na kakšno organizirano vadbo (spinning recimo) in najdeš kandidata 🙂
(prednost je ta, da lahko na licu mesta oceniš njihovo kondicijo 🙂

Jaz kolesa v bistvu ne maram 🙂 ampak moj predlog je ta, da ga daš pred tv in gledaš kakšen dober film,
še bolje pa kakšno glasbeno/plesno oddajo s hudimi ritmi 🙂
Če nimaš s kom seksat, greš na kakšno organizirano vadbo (spinning recimo) in najdeš kandidata 🙂
(prednost je ta, da lahko na licu mesta oceniš njihovo kondicijo :)[/quote]

Sem hodla na spinning, na smrt dolgočasno, pa same babnice :(. Tako, da neuspešno z obeh vidikov. V tem primeru mi je vseeno bolje sobno kolo doma, ker lahko gledaš kak film. Tam na spinningu pa so samo divje nabijali neko glasbo, da sem skroaj uglušela.

http://popolnapostava.us4.list-manage.com/track/click?u=2a2ec31a5bd8c8cca6174e0df&id=6eba0898ef&e=f14eaf437b

Poleti kolo, pozimi tek. To je zakon.

Pozim men drsi….

Ok copate nabaviš in to je to. Če je pa led pa daš tiste ‘derezice’ gor.

Pred zimskim čason hitra hoja zunaj, pohodi v hribe kolikor se da, pa pilates za elastičnost in motoriko, ter okrepitev mišic.

Tek, plavanje, funkcionalna vadba, kakšen lažje dostopen hrib..lahko pa si downloadaš focus t25, insanity ali pa kaj tretjega, izbira je precejšnja.

Šprintamo, intervale delamo.

za intervale še nisem. Moram prej priti do kondicije. Drugače pa vsaka čast, če delaš intervale.

Plavat hodim kar tako. Mogoče kdo ve kaj, če so tudi kaki tečaji za odrasle za plavanje? Zdaj sicer plavam, ampak to ni to. Želim imeti pravo tehniko.
Pri funkcionalni vadbi pa priznam sem čisto popušila. Sem komaj zdržala eno uro, potem pa 3 dni musklfibra. t25 je tudi funkcionalna vadba? Moram prečekirat. Pa najprej doma trenirat. Da se ne osramotim spet.
Pilates moram tudi probat. Upam, da tu ne bom tako popušila.

Tu gor je zabavno.

Spomladi, poleti, jeseni kolesarim, trenutno pa hoja v hrib in funkcionalna vadba. Slednje služba časti.

En dober kolega si je v svoji “telovadnici” omislil ogromen televizor. Potem si vsak mesec zrihta 15 res dobrih filmov. In vsako jutri vstane ob 6. in pogleda pol filma.

Jaz sem pri teku pozimi ves čas kašljala in bila prehlajena 🙁

Baje je tu na forumu kar nekaj tipov, za katere se splača zagrabst (glede na to, kako enostavno pridejo do ženske…). Pa še veseli bodo, da hočeš samo telovadbo in nič več … 😀

Sem čisto brez kondicije pa moram malce to spremenit.

Recimo, 120 x letno na Pohorje ali slični hrib.

Če imaš čas dokler je še svetlo, potem definitivno tek in vaje za krepitev mišic. Drugače pa v fitnes na stezo, orbitrek…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close