Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moj ne mara delat oralnega sexa

moj ne mara delat oralnega sexa

Pravi, da je sluzasto, ko ratam mokra.
Kaj pa drugi moški, a radi delate oralni sex? Čist resno mislim!

Kdo je že napisal: povej mi za moža, ki jo svoji ne liže in pokažemi ti dedca, ki mu lahko speljem žensko…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Delamo. Vam paše-;) ?

mmmmm nekaj najboljšega 🙂

Samo ne na obrito p**čk**o!

Se strinjam,d a je to čisti užitek, če je seveda neobrita. Obrite so kot opuljene kure.

Kakor komu. O obritih in neobritih smo tukaj že debatirali. Vsak ima pač svoj okus

Bruhat!

Problem ni v tem, da je sluzasto. Problem je v tem, kaj se njemu rola v možganih. Očitno ima neke prepreke/zavore /zadržke …

Aja najbolj pomembno je pa HIGIJENA. Tudi največji piz.dolizci oz ljubitelji piz.dolizanja tega ne bodo naredili umazani smrdljivi pič.ki 🙂

Grem stavit, da če ti NJEMU “delaš oralo”, nima čisto ama nič proti, a ne?

Ti mu kar povej, da tako (sluzasto) mora biti.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ne vem zakaj ne želi, a v to sluzasto stvarco pa rad namaka tiča al kako?
Mal čudno, to je ja najlepša stvar..bolj kot sam sex hahaha.

Ti mu kar povej, da tako (sluzasto) mora biti.[/quote]
Ko pa več ne bo sluzasto, bo pa spet problem. 🙂

Ko pa več ne bo sluzasto, bo pa spet problem. :)[/quote]

Hahaha, bravo.

Ko pa več ne bo sluzasto, bo pa spet problem. :)[/quote]

Kar bo pa kar kmalu … glede na njegov pristop.:))

Spoštovani gospodični, a primeta za vsako kost, da ste se našli tudi v vlogi učiteljici spolne vzgoje odraslim telebanom? 🙂 Jaz sem pa mislil, da takšni “čarovnici” in poznavalki moških, kot sta vedve, da jih na mah spregledata in vaju ne more noben na finto vreči!? 😀 Po moje je odpiralec teme pričakoval bolj precizne odgovore nežnejših bralk, da ga malo razvnamejo. Vedve pa z nedomiselnimi enostavčnimi povedi, ah, sta razočaranje… ;))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Spoštovani gospodični, a primeta za vsako kost, da ste se našli tudi v vlogi učiteljici spolne vzgoje odraslim telebanom? 🙂 Jaz sem pa mislil, da takšni “čarovnici” in poznavalki moških, kot sta vedve, da jih na mah spregledata in vaju ne more noben na finto vreči!? 😀 Po moje je odpiralec teme pričakoval bolj precizne odgovore nežnejših bralk, da ga malo razvnamejo. Vedve pa z nedomiselnimi enostavčnimi povedi, ah, sta razočaranje… ;))[/quote]

Spet bi ti hotu, da ti o sluzasti vagini pesmi pišem?
Bom probala….nč ne obljubim…

Do suhega lahko samo krožnik poliže.
To je razlika med tema dvema stvarema, naj izbira kaj mu nudi več zadovoljstva. 🙂

Spoštovani gospodični, a primeta za vsako kost, da ste se našli tudi v vlogi učiteljici spolne vzgoje odraslim telebanom? 🙂 Jaz sem pa mislil, da takšni “čarovnici” in poznavalki moških, kot sta vedve, da jih na mah spregledata in vaju ne more noben na finto vreči!? 😀 Po moje je odpiralec teme pričakoval bolj precizne odgovore nežnejših bralk, da ga malo razvnamejo. Vedve pa z nedomiselnimi enostavčnimi povedi, ah, sta razočaranje… ;))[/quote]

Jahh … veš kak je, v tem se s Skelo razlikujeva od tebe. Sva bolj za akcijo, ne pa za neko mlatenje prazne slame.

Drugače te pa nič bolj ne odvrne od sexa kot to, da se nekdo spravi nate z nekim pincetnim prijemom. Uff!

:))) Malo besed, dosti akcije? Ne vem, se mi zdi, da je ravno obratno – dosti besed, malo … 😀

:))) Malo besed, dosti akcije? Ne vem, se mi zdi, da je ravno obratno – dosti besed, malo … :D[/quote]

Ja no, dej se že odločit, a jih je preveč, al premalo?
Gor pišeš, da premalo, evo, jest sem napisala že polovico “Ode spolzki vagini”, pol me pa spet
nazjaš, da preveč govorim…jah no, pol pa nič….

:))) Malo besed, dosti akcije? Ne vem, se mi zdi, da je ravno obratno – dosti besed, malo … :D[/quote]

Gor pišeš, da premalo, evo, jest sem napisala že polovico “Ode spolzki vagini”, pol me pa spet
nazjaš, da preveč govorim…jah no, pol pa nič….[/quote]

Čist je že zmešan :)) Je mislil, da bo lahko kar dve naenkrat… ejej Matjažko Matjažko :))

MOgoče je pa prebral: ode spolzka vagina:-)) pa je mislil, da je zamudil…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Čist je že zmešan :)) Je mislil, da bo lahko kar dve naenkrat… ejej Matjažko Matjažko :))[/quote]

Gospodični, pred vama je nežna, senzibilna moška duša z izrednim čutom in občutljivostjo za estetiko pisane in govorene besede, vedve pa tako opolzki, direktni in brez omike. 😀 V prevzgojni dom ali pa v semenišče z vama med sestre magdalenke, da vama z žajfo sperejo jezik, ne vem? ;))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close