Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako to, da vam vaši monogamni partnerji..

Kako to, da vam vaši monogamni partnerji..

..ne dajo odgovorov na vaše dileme o vzgoji otrok, splavu, varanju – zvestobi, šolanju, kulturi, politiki, športu, hobijih, prostem času, izobraževanju, poklicu, modi in drugih perečih vprašanjih?

Zakaj je vaše monogamno srečno družinsko življenje še evdno polno dvomov, vprašanj, cinizma, nezadovoljstva, strahov, dilem….Zakaj še vedno potrebujete mnenja nas, cinikov….Se to kdaj vprašate..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

bereš napačne objave … pač tebi všečne in primerne, Ojdip ☺

Kdaj se boš ti nehal zanimati za svet drugih. To pa mene zanima.

Spet se vtikaš v lajf drugih!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Trdijo, da so v srečnih vezah, potem pa recimo tukaj neznance sprašujejo, ali je prav, da ženska sama odloča o splavu?

Kaj če bi take in podobne dileme raje doma rešili?

Samo odpiram oči. Spider ves čas trdi, da se drugi vpikavamo vanj, a sam je največji…

Nikoli. Nimam teh težav.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nikoli. Nimam teh težav.[/quote]

Imaš mnogo hujše težave. še vedno rabiš naše blodnje, kljub svoji vezi. Sicer ne bi visel tukaj, cele dneve, tudi večino delovnega časa..

Kje si ti te trditve prebral koliko kdo živi v “srečni vezi”?
Že kar enčas berem teme pa se ravno ne spomnim, da bi kdo objavljal kako pa on živi v srečni vezi. Da je v vezi/poročen marsikdo napiše, da bi se pa bahal s srečo, ki je itak kratkega daha, to pa ne vem.

Pajki te spet fovšija daje?…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nikoli. Nimam teh težav.[/quote]

Imaš mnogo hujše težave. še vedno rabiš naše blodnje, kljub svoji vezi. Sicer ne bi visel tukaj, cele dneve, tudi večino delovnega časa..[/quote]
To pa ja. Hvala vsem. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ni žalostno, da nimaš drugih hobijev, pa tako srečen in izpopolnjen?

Ti ljudje niti slučajno ne morejo bit srečni. Moraš imet še kaj drugega za počet, vsaj še 2-3 dodatne hobije. Monotonost te psihično izčrpa, to vsak ve

Če ne pa, kakšni vzorni, zreli, odgovorni starši so to, da si lahko privoščijo toliko časa presedet pred računalnikom ? Izpade kot da se z otroci samo mama ukvarja, tip pa v svoji sobi zaprt in briše neke komentarje iz foruma. Jako pomembno delo lol

EB, 10 points.

A ni važno le to, da je človek srečen in izpopolnjen? 😉

Ti še faksa ne spacaš skup. O šihtu lahko le sanjaš. Partnerke ne boš imel, otrokom si se odpovedal. Lahko začneš graditi klet čisto zase, če ti bo mamica dala keš.

Ti še faksa ne spacaš skup. O šihtu lahko le sanjaš. Partnerke ne boš imel, otrokom si se odpovedal. Lahko začneš graditi klet čisto zase, če ti bo mamica dala keš.[/quote]
Kriminal lol

Kok ti mora bit bad, da se ti cel life samo okol šihta vrti, pa da ti edini vir zadovoljstva predstavlja partner in štepanje otrok…

Znate še kaj zanimivega povedat o sebi ? Recimo, a hodite na kak jezikovni tečaj, športate kej, si greste kdaj kak koncert pogledat, ples, kino, biljard s prijatelji…?

…thought so 🙂

Ne čutimo vsi potrebe, da bi z neznanci delili svoj lajf. Meni niti na kraj pameti ne pride, da bi pisala kam vse hodim, kje vse sem bila…kaj počnem, kdo sem. To ni point tega foruma.

Eh, raje ostajamo skromni pri svojih pripovedih. Že to kar vam povemo, ne morete sprejeti brez užaljenosti.

Ja saj, o partnerskem življenju in o tem, da imate otroke, nas pa vsak dan obveščate.

Bahate se s šihtom, zvezo, otrocih. Tist, ki kaj od tega trojega nima, ga pa ponižujete, da je razvajen mamin sinček.

Skromni ste, ker je to tudi vse kar imate za povedat o sebi 😉

Pa bi ti verjel, da nekdo, ki kar naprej visi tu gor, ima partnerja, je v srečni vezi, ima familjo, ima službo?
Ne, so samski in osamljeni in zato so tu gor.

Pa bi ti verjel, da nekdo, ki kar naprej visi tu gor, ima partnerja, je v srečni vezi, ima familjo, ima službo?
Ne, so samski in osamljeni in zato so tu gor.[/quote]
Jaz tem ljudem nič ne verjamem. Dokler se ne prepričam še v živo, mi je čisto vseeno kaj tu kracajo. Dobit se pa itak ne upajo, tako da…brezveze 🙂

Jaz vem kako je. Pridni družinski možje, čudovite fb fotke s familijo. V resnci pa on vara. Kako vem, da vara? Ker vara z mano.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close